Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no to już po fakcie: tak wygladaja klapeczki po konfie MS:

aAVRbm0_460sa_v1.gif

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Kiedy konfa Soony?

Opublikowano

no to już po fakcie: tak wygladaja klapeczki po konfie MS:

aAVRbm0_460sa_v1.gif

Na krótką metę może tak ale patrząc na poprzednie generacje to tak skończy kolejny Xbone. Co chyba nikogo nie zdziwi.

Opublikowano

Remedy ma wieksze demo Quantum, bedzie pokazywane podczas targow <3

Opublikowano

Kiedy konfa Soony?

O 19:00 rozpoczyna się pokaz prawdziwej nowej generacji.

Opublikowano

pokaz prawdziwej nowej generacji

Chyba kolejny rzut portów z poprzedniej generacji+indyki z PC.

Opublikowano

Xboty dostaną niedopracowany produkt w 30 pfs i ledwo w rozdzielczości 900. A tym czasem developer dopieści wersje PS4 i sprzeda grę w pełnym 1080 i 60 pfs.

Beka z Xbotów od dziś jest wielka. Epic Fail 

Opublikowano

A co takiego było na tej konfie że zmiotło Sony?. Niektórzy po zobaczeniu kilku minut gameplaya QB sieją taka herezje ze niby gdzieś tam widza feeling Max Payna.

Opublikowano

W sumie mogą pokazać tylko Bloodborne plus milion drzew i najlepiej oddany deszcz w historii gier wideo i już wygrali te targi.

Opublikowano

Podczas ogladania Ori mam chec sie dotykac. Jak ta gra wyglada, arcydzielo <3

Opublikowano

Xboty w CW szalejo.

XBOOOOOX

terry-crews-old-spice-o.gif

Opublikowano

Bloodborne i tak nosem wciaga wszystkie exy dla januszy z xbona.

Opublikowano

Ori kozackie przyznaje. Najbardziej zazdroszcze jej posiadaczom Xa.

Opublikowano

graficznie dla mnie pokazane demo QB wygladalo przecietnie - to nie zart ale szczera prawda, po exie spodziewalem sie sporo wiecej

gamepalyo tez spodziewalem sie czegos ciekawszego - otrzymujemy oklepana formule z max payne gdzie zamiast zwalniania czasu mozego go zatrzymac calkowicie

Opublikowano

Wariaci już przenieśli wątek o Rise of the Tomb Raider do tematu o Xbox One. Chyba po to, żeby przez dwa miechy obgadać tam wersję specjalnej troski 900p/30fps. Potem w pełni chwały ograne przez prawilniaków na PS4 w Full HD.

Przepraszam. Chciałem zminusować.

Opublikowano

Czy jest jakaś gra wychodząca na Xboksa, której gameplaye oglądasz i nie masz ochoty na coś takiego :P?

Opublikowano

Ori kozackie przyznaje. Najbardziej zazdroszcze jej posiadaczom Xa.

Ograsz na PC tego indyka.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czy jest jakaś gra wychodząca na Xboksa, której gameplaye oglądasz i nie masz ochoty na coś takiego :P?

LocoCycle

Opublikowano

Jeśli TR faktycznie nie wyjdzie na PS4 to będzie największy marketingowy cios w markę PS od kradzieży danych kont PSN, tym bardziej, że jeszcze do niedawna Sony było udziałowcem SE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.