Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

graficznie dla mnie pokazane demo QB wygladalo przecietnie - to nie zart ale szczera prawda, po exie spodziewalem sie sporo wiecej

gamepalyo tez spodziewalem sie czegos ciekawszego - otrzymujemy oklepana formule z max payne gdzie zamiast zwalniania czasu mozego go zatrzymac calkowicie

Graficznie przeciętnie? Ficus, QB to jedyna gra na Xbona, która mogłaby spokojnie pojawić się na Nadkonsoli.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

graficznie dla mnie pokazane demo QB wygladalo przecietnie - to nie zart ale szczera prawda, po exie spodziewalem sie sporo wiecej

gamepalyo tez spodziewalem sie czegos ciekawszego - otrzymujemy oklepana formule z max payne gdzie zamiast zwalniania czasu mozego go zatrzymac calkowicie

Wiesz do wczoraj boty śmiały sie z pif pafów i skryptów a dzis po pokazie QB czytam że to kozak, i gdzies tam widza feeling Max Payna. Ale co by nie mówic pokaz i tak fajny ale spodziewałem sie troche innej rozgrywki.

Opublikowano

Teraz czekam az micro wykupi prawa do Crasha.

Opublikowano

Graficznie przeciętnie? Ficus, QB to jedyna gra na Xbona, która mogłaby spokojnie pojawić się na Nadkonsoli.

YETI broni Xboxa - jakiś kosmos, co ten Microsoft uczynił :o

Opublikowano

jeszcze wykup wipeout'a i koniec legendarnych marek sony

Opublikowano

O jezu nie będzie konsolowej strzelanki Tomb Raider na konsolach SONY i już poślady klapków ściśnięte tak mocno xD

Dobra robota, Microsoft!

Kilka ostatnich stron to raczej boty robią z siebie siarę, Tomb Raider a ci:

a71b372178_fap_fap_fap_fap_fap_fap_fap_f

Opublikowano

największy marketingowy cios w markę PS

Nie przesadzasz troszkę Don?

A jak inaczej nazwać sytuację, w której firma, której udziałowcem było Sony, które przez lata blokowało chociażby FF na X360 na rodzimym rynku, niedługo po ogłoszeniu sprzedaży udziałów zapowiada, że ich najlepszy reboot nie trafi na konsolę Sony?

Gdyby to był inna marka, np. sequel średnio udanego Hitmana, to pół biedy, ale ostatni TR naprawdę im się udał.

Opublikowano

Spoko wygląda ten QB ale gameplayowo jest nuda, pif paf z kapiszonów do czerwonych beczek, takedowny jednym przyciskiem i przeciwnicy będący mięsem armatnim. Gra w stylu klapków, dlatego Yeti propsuje.

Opublikowano

Biedne to QB, włączę konfę sony, wyłączę jak już pokażą bloodborne.

Opublikowano

Niech się Xboty śmieją z klapków. Tak mało mają do tego okazji, nie przeszkadzajmy im. 

Opublikowano

Niech się Xboty śmieją z klapków. Tak mało mają do tego okazji, nie przeszkadzajmy im. 

Ja pjerdolę, jaka żałoba w obozie klapków...

Opublikowano

Tomb raidera szkoda, qb zawiodło na całej linii (drugie anczartet) chuyowa konfa jak co roku normalka

Opublikowano

Spoko wygląda ten QB ale gameplayowo jest nuda, pif paf z kapiszonów do czerwonych beczek, takedowny jednym przyciskiem i przeciwnicy będący mięsem armatnim. Gra w stylu klapków, dlatego Yeti propsuje.

Wracaj odpalić rakietę ufoludkiem lub pobiegać kozą jak nie pasi. Blaszki tylko trzepały koniucha nad pif-pafami gdy były exami na PC. Teraz już nagle ble, ah ta zawiść xDDDDDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

4liyk6.jpg

Mozliwe ze to MS jest wydawca nowego TR a nie SE. Widocznie kitajce sa bardziej zainteresowane klepaniem gierek f2p na tablety, dobrze ze MS takie dobre i ratuje uznane marki <3

Opublikowano

Wracaj odpalić rakietę ufoludkiem lub pobiegać kozą jak nie pasi. Blaszki tylko trzepały koniucha nad pif-pafami gdy były exami na PC. Teraz już nagle ble xDDDDDDDD

Adi pewnie zastanawia się jak to możliwe, że QB wygląd tak na takim GPU i CPU, bo gdyby wyszedł na pc, to blacharze dostaliby dwa dodatekowe efekty graficzne, które odpaliliby na swoich tytanach.

Opublikowano

QB wyglada na przecietnego pif pafa/kapiszona zasianego masa skryptow, czyli to czego ponoc uzytkownicy Xboxa nie lubia. Co mnie dziwi patrzac na ich wypowiedzi, zaraz sie jeszcze okaze ze Uncharted wcale nie jest taki zly. Ale oczywiscie >>>>>>> gorszy od QB.

Opublikowano

Przecież QB wygląda średnio jak na next gena. Ogarnij się YETI.

Opublikowano

Wygląda gorzej od startowego Ryse.

Opublikowano

Wygląda gorzej od startowego Ryse.

Oceniasz po streamie i porównujesz do gry, której na oczy nie widziałeś? :P

Opublikowano

To Guernica aka każdy następny post jest głupszy od poprzedniego

Haha jak miło poczytać o bólu klapkow hahaha TR nie ma grafy a w dziale ps4 tasowanie sie do TR z poprzedniej generacji nawet w temacie o TLOU HD była wzmianka że TR wyglada lepiej xD

QB niszczy i wyglada swietnie Remedy nigdy mnie nie zawiodło <3

Opublikowano

Qurva jakim trzeba być zaślepionym albo zjanuszowanym, aby wypowiadać się o grafice w grze, na podstawie streama w natywnej rozdzielczości xbox one? 

Opublikowano

„Nie trzeba już celować granatami” - skwitował nasz dziennikarz, relacjonujący na żywo konferencję Microsoftu, podczas której zaprezentowano nowy gameplay.

Eurogamer o nowym CoD.

:lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.