Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pierwszy i tak był auto aim z titanfall.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Trzeba przyznać, że jak ktoś myślał, że MS będzie robił jakieś paniczne ruchy żeby wycofać albo uśmiercić Xone wcześniej, to dzisiaj udowodniono, że będą walczyć do końca i nie mówię tu o TR, a o zapowiedziach bundli - biorąc pod uwagę, że Xone jest sprzedawany po kosztach, to te wszystkie zestawy z Fifą i SO, gdzie gry są dorzucane w cenie konsoli, będą ich kosztować krocie.

Opublikowano

igTaJ8i.png

:D

Opublikowano

Spoko wygląda ten QB ale gameplayowo jest nuda, pif paf z kapiszonów do czerwonych beczek, takedowny jednym przyciskiem i przeciwnicy będący mięsem armatnim. Gra w stylu klapków, dlatego Yeti propsuje.

wiadomo, najlepsze takedowny sa po sekwencji z klawiatury: U, D, M, 4, przecinek, Z i K.

pr0 gaming till the end

Opublikowano

suteq oglądał w 160p i jest zawiedziony poziomem grafiki :/

Chłopie, jak wychodziło Gears of War, to można było oglądać gameplaye na YT i zbierać szczękę z podłogi. A tu taka (pipi)nia. Miała być niesamowita fizyka. Co jest? Cztery puszki więcej w powietrzu niż w innej grze pastgenowej. Generalnie branża [*].

Opublikowano

Gears of War miał jeszcze to do siebie, że chociaż miodnie się w niego grało, mimo, że był konsolową szczelanką. Teraz to mi się rzygać chce. Oprócz wyścigów to wszystkie gierki polegają na strzelaniu teraz.

Opublikowano

To wszystko co spłodził M$ od E3? Udało im się wyciągnąć woreczek z kasą i sypnąć w twarz SE i tylko tyle? Widać że nie mają już pomysłów jak dogonić Sony, więc poszli na łatwiznę. Ciekawe ile zapłacili SE, przecież sprzedaż na X-a będzie tak mizerna jak samych X0, więc musieli im niezłą sumkę dać :D.

Sony o 19:00 nie musi się zbytnio wysilać :).

Opublikowano

To wszystko co spłodził M$ od E3? Udało im się wyciągnąć woreczek z kasą i sypnąć w twarz SE i tylko tyle? Widać że nie mają już pomysłów jak dogonić Sony, więc poszli na łatwiznę. Ciekawe ile zapłacili SE, przecież sprzedaż na X-a będzie tak mizerna jak samych X0, więc musieli im niezłą sumkę dać :D.

Sony o 19:00 nie musi się zbytnio wysilać :).

Czekam na Sony, żeby zobaczyć co oni przygotowali od E3 (jeżeli w ogóle można tak idiotycznie to określać). Może wreszcie pokażą gameplay z DriveClub i LBP3 <3

Opublikowano

A mnie witki opadły jak byłem prawie zdecydowany na xbona tak teraz to raczej odpuszczam.

Nie pokazali nic co by mnie interesowało,FH2 nielicząc. 

SO ok fajne ale chyba niestety jednostrzałowiec,QB pif paf z zatrzymywaniem czasu liczyłem na jakieś ciekawe akcje a tu niewykorzystany potencjał wali na kilometr.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Klapkom pozostaje TR: Definitive Edition.

http://tombraider.tumblr.com/post/94529480860/rise-of-the-tomb-raider-update

Dear Tomb Raider Community,

As you may have seen, we’ve just announced that Rise of the Tomb Raider, coming Holiday 2015, is exclusively on Xbox. We consider all of you to be the lifeblood of Tomb Raider and the work we do at Crystal. I’d like to give you some insight into this decision, and why we feel this is the very best thing for the Tomb Raider sequel we’re creating at the studio.

Tomb Raider in 2013 was a success due in large part to your continued support. Our goal has always been to deliver something truly special with Rise of the Tomb Raider. Today’s announcement with Microsoft is one step to help us put Tomb Raider on top of action adventure gaming. Our friends at Microsoft have always seen huge potential in Tomb Raider and have believed in our vision since our first unveil with them on their stage at E3 2011. We know they will get behind this game more than any support we have had from them in the past - we believe this will be a step to really forging the Tomb Raider brand as one of the biggest in gaming, with the help, belief and backing of a major partner like Microsoft.

This doesn’t mean that we’re walking away from our fans who only play on PlayStation or on PC. Those are great systems, with great partners, and amazing communities. We have Lara Croft and the Temple of Osiris coming to those platforms this December, and Tomb Raider: The Definitive Edition is available on PS4.

We know that there are probably many more questions and concerns. Please do send them to us, and we’ll answer to the best of our ability. Meanwhile we’re going all out to try and make something truly special - the most ambitious Tomb Raider game ever built.

Thanks,

Darrell Gallagher
Crystal Dynamics Head of Studios

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Dlaczego Halo 2 Anniversary wychodzi na XO i robią z tego wielkie halo (hehe), jak tę grę na luzaku pociągnąłby stareńki X360?

Opublikowano

Juz nie moge sie doczekac konfy Sony, ten platek sniegu zapowiadajacy Until Down to musi byc mega killer XDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dlaczego Halo 2 Anniversary wychodzi na XO i robią z tego wielkie halo (hehe), jak tę grę na luzaku pociągnąłby stareńki X360?

Odpowiem ci, bo nie wyszedł na X360 tylko XO. Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiesz co? Nie przekonałeś mnie.

Opublikowano

Wiesz co? Nie przekonałeś mnie.

Misie i drzewka, Putty Squad, Trialsy, masa innych gier również wyszła na PS4, a spokojnie by uciągnęło PS2 lub telefon z androidem.

Opublikowano

Konfa M$ była całkiem ok, z mojego punktu widzenia.

Szkoda mi natomiast trochę bocikow, tyle lat hejtowali Uncharted, tyle warningow, banow i gróźb, do dzisiaj, do dnia w którym można zobaczyć 10minut gameplayu z QB, i pif paf, movie experience, i zabijanie jednym guzikiem jest super!

Można więc zobaczyć litry hipokryzji, ale to nic, jak jest się z kogo śmiać to jest weselej, i dzień udany.

W Tomb Raidera grałem, to świetny tytuł, jeśli będzie to ex tylko na XOne to będzie to dobry argument na kupno Xone, oczywiście nie wierzę w to i nowy TR pojawi się na wiosnę 2016roku w definitive Edition na ps4.

Co do grafiki w QB, jest ok, przełomu nie ma, nie ma też oczywiście startu do tego co można zobaczyć na PS4.

Indyków komentować nie będę bo w momencie gdy przywołuje się ich 2x lub 3x większą ilość na PS4 która jest już dostępna do ogrania to można usłyszeć głosy botkow ze indyki nikogo.

Dziś o 19:00 wystarczy jedna zapowiedź gry o której jeszcze nie wiemy, lub nie daj Bóg obniżki ceny o 20$, by po raz kolejny Sony wygrało bitwę na konferencje.

Opublikowano

Indyków komentować nie będę bo w momencie gdy przywołuje się ich 2x lub 3x większą ilość na PS4 która jest już dostępna do ogrania to można usłyszeć głosy botkow ze indyki nikogo.

tak tylko, że te indyki, które masz na ps4 to są porty z PC pół roku po premierze a na XO dostajesz je napierw.

Opublikowano

takie jak hotline miami 2?

Opublikowano

takie jak hotline miami 2?

no jeden rodzynek ło ho ho ho i tak będzie równo z premierą na pc

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jedyne zaskoczenie to info o TR , resztą konfy MS jestem jednak mimo wszystko trochę rozczarowany  , pozostaje czekać na to co pokaże Sony ;)

Opublikowano

Hahahah, juz jest petycja o TR xD

http://chn.ge/1pp7WIJ

Ta cała akcja z TR dobitnie pokazuje, jak Xbox One jest nielubiany i olewany przez społeczność graczy.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Sony? Po ich konferencjach Xboty płaczą. A za co ma być lubiany. 

Już od pierwszej konfy i tych wszystkich obostrzeniach, blokadach, nakazach łączenia do sieci Xbox nie miał lekko. 

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Ze śmiechu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.