Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zabawne jak zapominacie o powrocie króla

litości mazzeo, mówisz o powrocie króla i pokazujesz kilka namalowanych CONCEPT ARTów?

to nie jest gameplay, to nie jest nawet CGI, to jest concept art narysowany w fotoszopie

co ty robisz?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

na fejsie piszą, że xone

4 minuta

na szczęście będzie tak jak w komentach na YT

DC > FH2 in looks

FH2 > DC in everything else

Zabawne jak zapominacie o powrocie króla

litości mazzeo, mówisz o powrocie króla i pokazujesz kilka namalowanych CONCEPT ARTów?

to nie jest gameplay, to nie jest nawet CGI, to jest concept art narysowany w fotoszopie

co ty robisz?

dałem wcześniej też filmik

to powrót króla i powrót do standardów jakie Halo wprowadził, mężczyźni będą grać w najlepszego arena shootera na konsolach a miękie faje i chłopaczki odpalą Destiny z włączonym hulk smashem.

60fps, dedyki, powrót do korzeni - 10mln egzemplarzy sprzedanych gwarantowane.

Opublikowano

zimny deszcz na koniec dnia, może już pora sie obudzić

DapperAptArmadillo.gif

RecentRecentGodwit.gif

GloriousBlandCaterpillar.gif

Opublikowano

to powrót króla i powrót do standardów jakie Halo wprowadził, mężczyźni będą grać w najlepszego arena shootera na konsolach a miękie faje i chłopaczki odpalą Destiny z włączonym hulk smashem.

Halo bez Bungie to już tylko bardzo dobry, kolejny fps dla którego nie ma miejsca pośród battlefielda, call of duty i destiny. 4 część  jest najniżej ocenianym z  Halo nie licząc ODST.  Tendencja jest spadkowa co widac po ocenach jak i liczbie osób grających na multi. Nie zdziwiłbym się gdyby  Uncharted 4 sprzedał się na poziomie nowego Halo.

Halo CE - 97

Halo 2 - 95

Halo 3 - 94

Halo Reach - 91

Halo 4 - 87

Opublikowano

To juz potwierdzone ze to time ex czy to tylko wymysl waszych betonowych glowek?

Potwierdzone już było na konferencji, każdy ex podczas zapowiedzi miał ONLY ON XBOX

W przypadku Tomb Raidera było napisane że Coming Holiday 2015, Exclusively On Xbox

Opublikowano

@Fanek

Daj jeszcze gifa jak koles odbija sie od zaspy i znowu jest odliczanie od 3s zeby wrocic go na trase XD.

@Exact

Zaraz po tym pojawilo sie oswiedczenie deva ze tojest full exe. Byly tez tweety sprostowania od kolesia z MS. Jakos im bardziej wierze niz ludziom ktorych boli dupa i napisali juz 300 na roznych forach na ten temat XD

Ci nie zmiania faktu ze osobiscie stawiam na 6 miechow time exa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Sam jestem ciekaw jak to będzie z tym Halo. Czy faktycznie ruszy sprzedaz xbone czy skończy jak Mario Kart. Sprzeda się za(pipi)iście, ale wsrod osob juz posiadajacych konsole.

Opublikowano

Halo bez Bungie to już tylko bardzo dobry, kolejny fps dla którego nie ma miejsca pośród battlefielda, call of duty i destiny.

weź tabletki zanim spłodzisz posta. Już wiele dyskusji na Halo Arenie spłodziliśmy o Destiny i w zasadzie werdykt fanów Halo jest jednoznaczny, pozwolę zacytować jednego z weteranów.

Już dawno nie widziałem tak źle zbalansowanego multi, jak w Destiny. Masakra. Nawet Reach wypada super w porównaniu z tym potworkiem.

Destiny umrze jako gra multiplayer bardzo szybko, z resztą co-op też bo tytuł nie jest tak głęboki jak Borderlands.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jak w DC nie będzie tego zatrzymywania czasu i rozglądania się dookoła wraz z lotem do chmur, aby lepiej obejrzeć milion drzew to nie kupuje.

Opublikowano

Niech umiera, tyle kasy wpompować w tak zyebaną gre :/

Opublikowano

Skoro wii u sprzedaje się lebiej od xone to powinno być to co najmniej niepokojące dla fanów microsoft. Imo jedyne argumenty xboxa to właśnie forza i halo. Po dzisiejszej konferencji sony, jako przyszły posiadacz ps4 jestem dużo spokojniejszy że będzie w co grać. Powiem więcej, jestem pewny że będzie masa świetnych tytułów. Sony pokazało klasę.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

WiiU może się lepiej sprzedawać z racji bycia idealną platformą uzupełniającą dla X1/PS4/PC.

Opublikowano

Jak czytam komentarze o wyłączności TR to głowa mała , niektórzy doszli do tego że MS postąpił jak Big N z Bayo i że gdyby nie dobry MS to nowy TR w ogóle by nie powstał :pinch:

Opublikowano

Jeszcze nie oglądałem, ale dobrze widzę, że MŚ wydał miliony na timed exa... Tomb raidera xD i tyle, a na konfie Sony zapowiedziano 8 nowych tytułów, w tym od Ancela. I Tearaway na PS4, piknie :)

Sony płaci na tworzenie gier, MŚ płaci na opóźnianie premier na konkurencyjną konsolę. Nie od dzisiaj :)

Opublikowano

.

10 milionów... , póki co ledwo sprzedali 5 milionów konsol.

Opublikowano

zimny deszcz na koniec dnia, może już pora sie obudzić

DapperAptArmadillo.gif

RecentRecentGodwit.gif

GloriousBlandCaterpillar.gif

Ślicznie to wygląda. Szkoda, że wychodzi na PS4 a nie PC. Downgrade graficzny będzie konieczny i dostaniemy średnio wyglądającą wydmuszkę z grą podzieloną na płatne DLC.

Opublikowano

WiiU może się lepiej sprzedawać z racji bycia idealną platformą uzupełniającą dla X1/PS4/PC.

idealną platfrmą uzupełniającą?!

chyba sie przewróciłeś na głowe w dzieciństwie, WIIU jest idealną platformą jeśli ktoś chce przepłacić za pastgena tylko po to żeby grać w mario 50 i odgrzewane kotlety w pseudo HD

najlepszym wyznacznikiem Wiiu jest to że PS4 miało na premiere więcej gier niż WIIU miało rok od premiery (w obu przypadkach wliczając indyki)

serio konsola tak bardzo olana przez developerów że po roku od premiery ma mniej gier niż ps4 miało w dniu premiery? no kurde

WIIU jest dobrą konsolą tylko i wyłącznie dla fanatyków mario i zeldy, dla każdego innego jest wielkim niewypałem***

*** - co swoją drogą mnie bardzo cieszy, serio jestem zachwycony z marnego wyniku WIIU - ponieważ w(pipi)ia mnie polityka nintendo - wypuścili wii które było zaledwie nieco lepsze niż ps2 i xbox i udało im się sprzedać mase konsol casualom. na szczęście drugi raz taki przekręt im się nie udał - wypuszczanie konsoli która ma moc past genów to jest próba zabicia rynku konsolowego! i jestem niesamowicie zadowolony że druga próba takiego chamskiego zagrania ze strony nintendo obróciła się przeciwno nim

no kurfa - wyobraźcie sobie że ps4 i XO są tylko odrobine lepsze od ps3 i x360 - chcielibyście tego? bo ja napewno nie! gry powinny się rozwijać, a to oznacza też coraz większą moc konsol. więc zagrywka nintendo jest jak kotwica przywiązana do szyi ! dobrze że w przypadku wiiu kotwica poszła na dno

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Kto uwielbia klasyczne survival horrory, ten niech obada temat o P.T. Fajnie że przynajmniej pod tym względem nowa generacja idzie na plus względem VII (Alien, The Evil Within, Outlast, SOMA).

Opublikowano

Tyle że widzisz Yano, na PS4 i XO masz praktycznie to samo, poza kilkoma wyjątkami. Dla kogoś z mocnym pecetem to już całkowicie kosmos - "next geny" przy PC to jak WiiU przy "next genach". W Nintendo bardzo szanuję to, że robią gry, których najzwyczajniej w świecie nie ma na innych konsolach. Bardzo podoba mi się to, że trzymają się korzeni i idei wrzucasz płytę i grasz, zamiast po prostu zrobić swojego słabego peceta w dizajnerskiej obudowie i zasrywać jego line-up chu.jowymi indykami z telefonu android.

Odrzucając te kilkanaście tytułów triple A, "next geny" a indiestation zwłaszcza, mają lineup gorszy niż Ouya, którą tak mocno wyśmiewano.

Nie wiem dlaczego jeszcze firmy takie jak Microsoft i Sony nie poproszą Lorda o zintegrowanie usługi STEM z ich platformami. Mogliby tworzyć po prostu steamboxy sygnowane logiem PlayStation i Xbox. Wszystko ku temu zmierza, patrząc na to, co się wyrabia.

Opublikowano

Idzie na plus ale tylko dzięki deweloperom niezależnym. Otwarcie się na scenę niezależną było najlepszym pomysłem Sony w kwestii gamingu do lat.

Opublikowano

Integracja ze STEMEM by była najrozsądniejsza, ale muszą jakoś golić fraje...graczy konsolowych mając monopol i narzucając ceny 79.99zł za indyka.

Opublikowano

no kurfa - wyobraźcie sobie że ps4 i XO są tylko odrobine lepsze od ps3 i x360 - chcielibyście tego? bo ja napewno nie! gry powinny się rozwijać, a to oznacza też coraz większą moc konsol. więc zagrywka nintendo jest jak kotwica przywiązana do szyi ! dobrze że w przypadku wiiu kotwica poszła na dno

(pipi) nam po coraz większej mocy gdy ona w całości idzie w oprawę AV , jednocześnie gameplay staje się coraz bardziej ubogi i płytki co by czasem na niego nie zmarnować za dużo mocy. Big N jako jedyne oparło się pogoni za oczo(pipi)ną grafiką pamiętając o tym co się naprawdę liczy czyli gameplay.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Bidne blaszki już nawet atut w postaci horrorów utraciły.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.