Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Podsumowując w co zagramy do końca roku na obu platformach:

Xbox One:

Forza Horizon 2

Halo kolekcja szefa kuchni

Sunset Overdrive

Ori

Project Spark

Killer Instinct Season 2

Playstation 4:

Driveclub

LBP 3

1000:1 dla Sony :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Niezły ból dupy kilku czołowych wieśniaków z obozu $ony od wczoraj   :)  pięknie to się czyta o zniszczeniu MS i innych bzdurach a jak normalni gracze oceniają obie konfy i co pokazano ? Wejdźmy na takie PPE które zawsze było proSonowskie i zobaczmy na wyniki ankiety:

MS

Rewelacja                  21%

Było dobrze                44%

Liczyłem na więcej    15%

Słabo                          17%

$ony

Rewelacja                   3%

Było dobrze                 17%

Liczyłem na więcej      48%

Słabo                            38%

:sweat:

Tak tak paru sonybociarzy tutaj nie zakrzywi rzeczywistości w co zagramy w tym roku ? XO - FH2, SO, KI:S2, H:MCC, PS, Ori a na ps4 - DC, LBP3. $ony takie dobre gier nie wydaje.

a 2015:

XO - QB, FL, TR, H5, FM6, Below(?)

ps4 - Order, BB, Unch4, Rime (?), GT7(?)

ale za nie przygarnięcie Rime przez MS jak TG chciało robić dla nich to lałbym po ryju Mattricka   :whistling:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Co roku ta sama historia - Sony pokazuje jakieś gry na konferencji i klapki myślą, że wszystkie to konsolowe ex'y :P Tak było z Diablo 3 i tak jest teraz z SH.

Opublikowano

A teraz wklejaj osoby z cytatami.

Internetu nie masz? Płacz psponies i innych niewolników marki w całym internecie można zobaczyć.

Opublikowano

koper nie zapominaj o dlc do infamousa!!1111

Opublikowano

Xbox One:

Forza Horizon 2

Sunset Overdrive

Ori

MkPAH.gif

Wreszcie ktorys next-gen w tym roku przestaje byc przyciskiem do papieru :)

Opublikowano

Co roku ta sama historia - Sony pokazuje jakieś gry na konferencji i klapki myślą, że wszystkie to konsolowe ex'y :P Tak było z Diablo 3 i tak jest teraz z SH.

Też mnie to zawsze bawi. Ale w sprawie Tomb Raidera dochodzenie od razu uruchomione, nawet w obcych językach szukano dowodów (GRA JEST _AKTUALNIE_ EKSEM!!!1) :teehee:.

@KopEr

Halo Kolekcja Szefa Kuchni, dobre ;D.

Opublikowano

8 osobowy coop w Sunset, multi w Horizon 2 bez lobby, 60fps I dedykowane servery w Halo 2...

I zadna konserwacja Live mnie nie powstrzyma ♡

A wieczorem w samotnosci Ori and The Blind Forest.

#TylkoKrolSpencer, #SonyrobigrywSparkach

Opublikowano

W sumie po ch.. sie spierac kto ma lepsze exy jak przyjdzie nintendo i pokaze same exy i pozamiata w tym temacie. (Ps nie jestem fanboyem N bo nawet nie mam zadnej ich konsoli) Ot taka dygresja lol.

Opublikowano

przeyebany ten silent hills nawet w dzień outlast to przy tym miła gra

Opublikowano

A teraz wklejaj osoby z cytatami.

Internetu nie masz? Płacz psponies i innych niewolników marki w całym internecie można zobaczyć.

OK, czyli to Schizofrenia.

Spróbuj poledwiczke wołowa, grubą na 2 palce, średnio wymarzoną czyli około 3minuty na jedną stronę, po usmazeniu gdy już się rozluzni w folii aluminiowej gdy położysz na talerz to daj na górę kostkę masła czosnkowym.

Może pomoże.

W razie dalszych objawów, śmiało pisz, pomożemy.

Opublikowano

Pif -paf >>> wariacje na temat " Gdzie jest Wally".

Opublikowano

koper nie zapominaj o dlc do infamousa!!1111

Przypomniales mi mega post z ps3site :D

Jest Forza, my mamy Infamousa, Killzone, pod koniec miesiąca będzie IF:FL (podobno 5 godzin, więc można liczyć jako 0,5 gry), potem DriveClub, na początku roku Bloodborne i Order. Wymień mi co takiego jest na X1? Chciałbym więcej, ale tak to jest, kiedy wspiera się poprzednią generację do końca. Może i lepiej by było, gdyby z TLoU, GoW:A i GT6 poczekali te 0,5 roku.

Opublikowano

Ale wczoraj konsole pojechały z rycerzykami kultu komunijnej blachy jak z przysłowiową furą gnoju.

Oprócz Bloodborne, nowy Silent. Order a za nim Until Dawn. Driveclub, wygrzebanie z obmierzłego gówna PC-towych indyków najlepszych sztuk, a na dokładkę swoje magiczne exy jak Rime, Wild czy Alienation, wymieniać można więcej.

Dodatkowo, GPU za ponoć 400zł ponownie poniża Titany i inne barachło prezentując tak przez wielu wyczekiwaną wprost fotorealistyczna oprawę. Magia powraca.

Teraz by trzeba jeszcze wymienić gry z XO ale nie chce by jakiś słabszy rycerzyk nie wytrzymał, i poszedł załamany do parku ze sznurkiem.

Ożesz kur.wa aż mnie oczy szczypią - za dużo prawdy naraz.

Juz nie ma wyboru, każdy kto gra jest #4theplayers, reszta to plankton z brodą

Opublikowano

Driveclub

No i Diveclub to pierwsze porządne wyścigi na PS4 (chociaż i tak totalny arcade sądząc po zachowaniu samochodów), podczas gdy na One frajdę sprawia wspierana nadal od premiery Forza 5.

Opublikowano

Xbox One:

Forza Horizon 2

Sunset Overdrive

Ori

Project Spark

Killer Instinct Season 2

1000:1 dla Sony :(

Forza Horizon 2 - na konsoli Sony jest Driveclub, która gra będzie lepsza to się zobaczy, osobiscie odrzuca mnie od Forzy jazda Lambo po burakach, są od tego inne samochody z DNA rajdów WRC i takie restrykcje w grze powinny się znaleźć, tak też było w Horizon 1, odrzuca mnie też mokra droga w słoneczny dzień, można też to ograć na X360,różnica będzie tylko w rozdzielczości znając M$.

Halo kolekcja szefa kuchni - tylko dla wiernych fanów, żaden Janusz tego nie kupi, Janusz będzie czekał na H5, czekam z utęsknieniem na jakiegoś shooter Arena,ale Halo kolekcja mnie nie jara tak jak nie jaralo mnie halo mając X360.

Sunset Overdrive - gra 6-7/10 kolorowa gierka na dwa wieczory.

Ori - indyków na PS4 od zajjeebania, nie jest to system seller.

Project Spark - w sumie to dalej nikt nie wie czy to może być fajne, zresztą jest LBP3,jeśli ktoś ma parcie na kreatory.

Killer Instinct Season 2 - dlc do dema, gra na padzie od XOne jest nie wygodna, sama gra jest ok, tylko wyszła na złą konsole.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Skończ się kompromitować, każdy Twój kolejny post jest bardziej żałosny od poprzedniego :P

W świecie Ex4cta woda na drodze po wyjściu Słońca z za chmur w magiczny sposób znika XD

Powiedz mi Ex4ct czy już ogarnąłeś kosmiczną technologię z NASA pozwalającą wyłączyć muzykę w trakcie wyścigu?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Exact Ty nie sprzedales Xbona jakos niedawno?

Opublikowano

Skończ się kompromitować, każdy Twój kolejny post jest bardziej żałosny od poprzedniego :P

W świecie Ex4cta woda na drodze po wyjściu Słońca z za chmur w magiczny sposób znika XD

W moim świecie wody na jezdni nie ma wcale ponieważ powstałaby akwaplanacja i jeździło by się gorzej niż w zimę.

Jeśli chcesz wiedzieć jak wygląda mokra jezdnia podczas ulewy to Fanek dawał gify parę stron temu.

Zresztą co ja będę Ci mówił o akwaplanacji jak pewnie jeździsz autobusem.

Exact Ty nie sprzedales Xbona jakos niedawno?

Jeszcze go mam, nikt nie chce go kupić XD nie żartuje.
Opublikowano
  • Autor

przeyebany ten silent hills nawet w dzień outlast to przy tym miła gra

Outlast to (pipi) przecież. OLABOGA KOLEŚ MNJE GONI PO KORYTARZU DUPA OBSRANA. O JEZU TERAZ GONI MNIE DWÓÓÓÓCH.

Symulator sprintu/10

Opublikowano

Bomby prawdy ex4cta - nikt nie wie czy Project Spark może być fajne... no może za wyjątkiem tego miliona osób które brały udział w becie gry. No i zawsze jest LBP3... nawet jak daje mniejsze możliwości.

:P

Opublikowano

czyli wg exacta 1 > 6 wszystko dzięki akwaplanacji

Opublikowano

ex4ct, mało mnie obchodzi opinia pseudo fana wyścigów, który pisał bzdury typu, że na co komu tuning mechaniczny w sportowych furach. Oczywiście jak będziesz grał w DC, to podczas deszczu jezdnia będzie sucha :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Haha boże kolejny dzień kolejny lolcontent od eksajta. Akawplanacja chłopcze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.