Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Podsumowując w co zagramy do końca roku na obu platformach:

Xbox One:

Forza Horizon 2

Halo kolekcja szefa kuchni

Sunset Overdrive

Ori

Project Spark

Killer Instinct Season 2

Playstation 4:

Driveclub

LBP 3

1000:1 dla Sony :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Niezły ból dupy kilku czołowych wieśniaków z obozu $ony od wczoraj   :)  pięknie to się czyta o zniszczeniu MS i innych bzdurach a jak normalni gracze oceniają obie konfy i co pokazano ? Wejdźmy na takie PPE które zawsze było proSonowskie i zobaczmy na wyniki ankiety:

MS

Rewelacja                  21%

Było dobrze                44%

Liczyłem na więcej    15%

Słabo                          17%

$ony

Rewelacja                   3%

Było dobrze                 17%

Liczyłem na więcej      48%

Słabo                            38%

:sweat:

Tak tak paru sonybociarzy tutaj nie zakrzywi rzeczywistości w co zagramy w tym roku ? XO - FH2, SO, KI:S2, H:MCC, PS, Ori a na ps4 - DC, LBP3. $ony takie dobre gier nie wydaje.

a 2015:

XO - QB, FL, TR, H5, FM6, Below(?)

ps4 - Order, BB, Unch4, Rime (?), GT7(?)

ale za nie przygarnięcie Rime przez MS jak TG chciało robić dla nich to lałbym po ryju Mattricka   :whistling:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Co roku ta sama historia - Sony pokazuje jakieś gry na konferencji i klapki myślą, że wszystkie to konsolowe ex'y :P Tak było z Diablo 3 i tak jest teraz z SH.

Opublikowano

A teraz wklejaj osoby z cytatami.

Internetu nie masz? Płacz psponies i innych niewolników marki w całym internecie można zobaczyć.

Opublikowano

koper nie zapominaj o dlc do infamousa!!1111

Opublikowano

Xbox One:

Forza Horizon 2

Sunset Overdrive

Ori

MkPAH.gif

Wreszcie ktorys next-gen w tym roku przestaje byc przyciskiem do papieru :)

Opublikowano

Co roku ta sama historia - Sony pokazuje jakieś gry na konferencji i klapki myślą, że wszystkie to konsolowe ex'y :P Tak było z Diablo 3 i tak jest teraz z SH.

Też mnie to zawsze bawi. Ale w sprawie Tomb Raidera dochodzenie od razu uruchomione, nawet w obcych językach szukano dowodów (GRA JEST _AKTUALNIE_ EKSEM!!!1) :teehee:.

@KopEr

Halo Kolekcja Szefa Kuchni, dobre ;D.

Opublikowano

8 osobowy coop w Sunset, multi w Horizon 2 bez lobby, 60fps I dedykowane servery w Halo 2...

I zadna konserwacja Live mnie nie powstrzyma ♡

A wieczorem w samotnosci Ori and The Blind Forest.

#TylkoKrolSpencer, #SonyrobigrywSparkach

Opublikowano

W sumie po ch.. sie spierac kto ma lepsze exy jak przyjdzie nintendo i pokaze same exy i pozamiata w tym temacie. (Ps nie jestem fanboyem N bo nawet nie mam zadnej ich konsoli) Ot taka dygresja lol.

Opublikowano

przeyebany ten silent hills nawet w dzień outlast to przy tym miła gra

Opublikowano

A teraz wklejaj osoby z cytatami.

Internetu nie masz? Płacz psponies i innych niewolników marki w całym internecie można zobaczyć.

OK, czyli to Schizofrenia.

Spróbuj poledwiczke wołowa, grubą na 2 palce, średnio wymarzoną czyli około 3minuty na jedną stronę, po usmazeniu gdy już się rozluzni w folii aluminiowej gdy położysz na talerz to daj na górę kostkę masła czosnkowym.

Może pomoże.

W razie dalszych objawów, śmiało pisz, pomożemy.

Opublikowano

Pif -paf >>> wariacje na temat " Gdzie jest Wally".

Opublikowano

koper nie zapominaj o dlc do infamousa!!1111

Przypomniales mi mega post z ps3site :D

Jest Forza, my mamy Infamousa, Killzone, pod koniec miesiąca będzie IF:FL (podobno 5 godzin, więc można liczyć jako 0,5 gry), potem DriveClub, na początku roku Bloodborne i Order. Wymień mi co takiego jest na X1? Chciałbym więcej, ale tak to jest, kiedy wspiera się poprzednią generację do końca. Może i lepiej by było, gdyby z TLoU, GoW:A i GT6 poczekali te 0,5 roku.

Opublikowano

Ale wczoraj konsole pojechały z rycerzykami kultu komunijnej blachy jak z przysłowiową furą gnoju.

Oprócz Bloodborne, nowy Silent. Order a za nim Until Dawn. Driveclub, wygrzebanie z obmierzłego gówna PC-towych indyków najlepszych sztuk, a na dokładkę swoje magiczne exy jak Rime, Wild czy Alienation, wymieniać można więcej.

Dodatkowo, GPU za ponoć 400zł ponownie poniża Titany i inne barachło prezentując tak przez wielu wyczekiwaną wprost fotorealistyczna oprawę. Magia powraca.

Teraz by trzeba jeszcze wymienić gry z XO ale nie chce by jakiś słabszy rycerzyk nie wytrzymał, i poszedł załamany do parku ze sznurkiem.

Ożesz kur.wa aż mnie oczy szczypią - za dużo prawdy naraz.

Juz nie ma wyboru, każdy kto gra jest #4theplayers, reszta to plankton z brodą

Opublikowano

Driveclub

No i Diveclub to pierwsze porządne wyścigi na PS4 (chociaż i tak totalny arcade sądząc po zachowaniu samochodów), podczas gdy na One frajdę sprawia wspierana nadal od premiery Forza 5.

Opublikowano

Xbox One:

Forza Horizon 2

Sunset Overdrive

Ori

Project Spark

Killer Instinct Season 2

1000:1 dla Sony :(

Forza Horizon 2 - na konsoli Sony jest Driveclub, która gra będzie lepsza to się zobaczy, osobiscie odrzuca mnie od Forzy jazda Lambo po burakach, są od tego inne samochody z DNA rajdów WRC i takie restrykcje w grze powinny się znaleźć, tak też było w Horizon 1, odrzuca mnie też mokra droga w słoneczny dzień, można też to ograć na X360,różnica będzie tylko w rozdzielczości znając M$.

Halo kolekcja szefa kuchni - tylko dla wiernych fanów, żaden Janusz tego nie kupi, Janusz będzie czekał na H5, czekam z utęsknieniem na jakiegoś shooter Arena,ale Halo kolekcja mnie nie jara tak jak nie jaralo mnie halo mając X360.

Sunset Overdrive - gra 6-7/10 kolorowa gierka na dwa wieczory.

Ori - indyków na PS4 od zajjeebania, nie jest to system seller.

Project Spark - w sumie to dalej nikt nie wie czy to może być fajne, zresztą jest LBP3,jeśli ktoś ma parcie na kreatory.

Killer Instinct Season 2 - dlc do dema, gra na padzie od XOne jest nie wygodna, sama gra jest ok, tylko wyszła na złą konsole.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Skończ się kompromitować, każdy Twój kolejny post jest bardziej żałosny od poprzedniego :P

W świecie Ex4cta woda na drodze po wyjściu Słońca z za chmur w magiczny sposób znika XD

Powiedz mi Ex4ct czy już ogarnąłeś kosmiczną technologię z NASA pozwalającą wyłączyć muzykę w trakcie wyścigu?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Exact Ty nie sprzedales Xbona jakos niedawno?

Opublikowano

Skończ się kompromitować, każdy Twój kolejny post jest bardziej żałosny od poprzedniego :P

W świecie Ex4cta woda na drodze po wyjściu Słońca z za chmur w magiczny sposób znika XD

W moim świecie wody na jezdni nie ma wcale ponieważ powstałaby akwaplanacja i jeździło by się gorzej niż w zimę.

Jeśli chcesz wiedzieć jak wygląda mokra jezdnia podczas ulewy to Fanek dawał gify parę stron temu.

Zresztą co ja będę Ci mówił o akwaplanacji jak pewnie jeździsz autobusem.

Exact Ty nie sprzedales Xbona jakos niedawno?

Jeszcze go mam, nikt nie chce go kupić XD nie żartuje.
Opublikowano
  • Autor

przeyebany ten silent hills nawet w dzień outlast to przy tym miła gra

Outlast to (pipi) przecież. OLABOGA KOLEŚ MNJE GONI PO KORYTARZU DUPA OBSRANA. O JEZU TERAZ GONI MNIE DWÓÓÓÓCH.

Symulator sprintu/10

Opublikowano

Bomby prawdy ex4cta - nikt nie wie czy Project Spark może być fajne... no może za wyjątkiem tego miliona osób które brały udział w becie gry. No i zawsze jest LBP3... nawet jak daje mniejsze możliwości.

:P

Opublikowano

czyli wg exacta 1 > 6 wszystko dzięki akwaplanacji

Opublikowano

ex4ct, mało mnie obchodzi opinia pseudo fana wyścigów, który pisał bzdury typu, że na co komu tuning mechaniczny w sportowych furach. Oczywiście jak będziesz grał w DC, to podczas deszczu jezdnia będzie sucha :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Haha boże kolejny dzień kolejny lolcontent od eksajta. Akawplanacja chłopcze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.