Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jako posiadacz PC i były posiadacz konsoli x360,stwierdzam,że gify z FH2 przy DC wyglądają bekowo,a post daddyiego to chyba słaby trolling,bo graficznie FH2 nie ma startu do DC.

Edytowane przez Ader

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ale otwarty świat i jazda po burakach jest.

Opublikowano

Jako posiadacz głowy stwierdzam, że ocenianie grafiki po małych gifach wziętych z filmów o niskim bitrate jest co najmniej komiczne.

Opublikowano

Może warto zauważyć że FH2 ma zupełnie inny styl graficzny? No i rzeczywiście otwarty świat vs tor z którego nie można nawet wyjechać poza drogę nie ma znaczenia  :whistling:

Opublikowano

Co do Horizon 2 to obejrzalem sobie gameplay w dobrej jakosci z kamera z samochodu ta gra prezentuje sie 10x lepiej. Nie wiem dlaczego ale z widokiem z gory to wszystko wyglada jak MK8 XD. Pewnie przez ta kolorystyke i ze sie wszystko swieci. Oczywiscie jako przykladowy Polak Katolik propsuje barszczyk czerwony i z checia pojezdze po burakach od dnia premiery.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To nie na tym polega ten temat?

Teoretycznie. W praktyce jednak ostatnim edycjom bliżej do tragedii, niż komedii.
Opublikowano

Jeśli chodzi o FH2 to proponuję to obejrzeć. news.xbox.com/api/mediacart/download/a9bceeed658542b1a191e8a10bf4e6f1

Jak na open world wygląda w porządku. Milion drzew na polu buraków również jest. 

Opublikowano

Ciężki wybór, Yeti robi sobie dobrze kupując konsolę 1,5 roku przed wydaniem pierwszej sensownej gry, w którą i tak nie zagra. Chłopacy od Mikromiękkich podniecają się, że będą grać w middlegenowe gierki, a widząc gify z the ordera udają brak entuzjazmu rozpryskiwaniem się dłoni po trafieniu z shota. Chyba w tym roku jedynym sensowym wyborem jest zakup nowej karty graficznej, a w przyszłym... zobaczymy. Co za kutasy śpiące na kasie, nie chcą mi sprzedać swoich konsolek :/

Opublikowano

zagrać pewnie zagra ale czy skończy. :P

Opublikowano

Te emocje w opanowaniu ponad 300 konnego samochodu podczas jazdy po burakach.

imytvpZEKS5Gq.gif

i1V3dnWVxXbSz.gif

A nie, to Horizon 2, nie ma znaczenia czy pole czy asfalt.

Więc i ona pogra

tda.gif

Mówiąc krótko

fPCwnS.png

ohhhhh wait

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Dzięki Play Share juz nie kupie żadnej gry. Sony takie dobre <3

GroundedPerkyAffenpinscher.gif

Czy jego łapa tam wybuchnęła, czy mi się zdaje? :P

Nie wiem, gów,no widać na tym gifie 250x100 pikseli.

Polecam nieskompresowany trailer z gamersyde, tylko żeby ten twój pecete nie wyzionął ducha przy odtwarzaniu. Ja się dziforc nie spali, to sprawdz jeszcze Bloodborn czy DC, ale nie gwarantuje, że po takim seansie nie będziesz wołał kasy od rodziców na kolejny komunijny komputer.

naprawde z czym do ludzi, rożnica jest wrecz generacji, daddy, nie osmieszaj sie. Idz sie poru,chac na plaze z przypadkowymi fokami.

Kolejna bomba prawdy, kolejny robak rozdeptany.

Opublikowano

mnie najbardziej roz,pierdalaja te faktury materiałów w the order, nie gadali bzdur, ta mosieżna miarka przy tym urzadzeniu w mini grze, ta kanapa, to jakis pogrom.

Kanapa niszczy całe ryse, oczywiscie zachwyt minie dzisiaj o 20, snejk zniszczy nawet ta kanape.

Opublikowano

Zacytuje Ficusia.

jaka czelnosc macie zasmiecac ten temat gifami gier z xone twierdzac ze to super grafa? gusta gustami ale no ku.rva bez trollingu, e3 i gdc pokazalo dosadnie ze technologicznie xone to sredniowiecze przy ps4 i exach pisanych na ten sprzet

jedyne co posiadaczom xone zostalo to rozprawki o duszy w grach

Tyle w temacie.

PS. Milan i to na "laptopowym gpu i cpu", blacharze dostali białej gorączki, czemu ich tytany nie wyświetlają takiej grafiki? Przecież są warte tyle co dwie PS4!

PS2. Ciekawe co wyciśnie z PS4 Naughty Dog, SSM czy QD :]

Edytowane przez YETI

Opublikowano

metal gear solid: phantom pain + silent hills. japońskie klasyki wracają na należne im miejsce. czekam na wieści o przywróceniu chwały kolejnym legendarnym markom Playstation.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Te emocje w opanowaniu ponad 300 konnego samochodu podczas jazdy po burakach.

imytvpZEKS5Gq.gif

iisSMcMyN8XIe.gif

:ninja:

Genialnie wygląda ta uginająca się roślinność i łamiące się krzaki  gry samochód zjeżdża na pobocze, nie ma co :D

NEXT GEN kurtyzany.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

metal gear solid: phantom pain + silent hills. japońskie klasyki wracają na należne im miejsce. czekam na wieści o przywróceniu chwały kolejnym legendarnym markom Playstation.

byłoby cudnie jakby ogarnęli wreszcie te Final Fantasy i Resident Evil. Na powrót PES'a na szczyt, to już chyba nie ma co liczyć, ale też byłoby klawo zagrać w dobrą piłeczkę od Konami. 

Opublikowano

No i jeszcze KH3 z Bloodbornem. Japonia wraca, oby.

Opublikowano

A ci dalej jarają się gifami z jakiś niedoje.banych gierek 6/10, których zapewne nie kupią. Przykra nacja.

Opublikowano

a ubisoft zaprosi nas za 2  lata do poskakania w Polsce za prlu, ukrywanie sie w  kolejkach po ocet, uciekanie przed czołgami, zamach na Wojciecha.

Opublikowano

Ace Combat poproszę. Ale takie prawdziwe, nie Call of Duty wannabe jak Assault Horizon, ani żadne inne F2P.

Choć HD Classics odsłon z PS2 też bym nie pogardził, wyjątkowo:

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

A ci dalej jarają się gifami z jakiś niedoje.banych gierek 6/10, których zapewne nie kupią. Przykra nacja.

Nic innego im nie pozostalo

Opublikowano

Tak samo Killzonem Szadą Fą sie jarali, a wyszło okrutne kupsko, ale tak właśnie bywa w przypadku exów Sony. No ale przynajmniej do premiery mogą fapować, po później jest już zbyt śmiesznie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tak myślę,że najlepszą strategią na chwilę obecną jest zostać botem na te 2 lata,a potem przerzucić się na Playstation 4 jeśli boner zacznie dostawać zadyszki.
Lwia część gier M$ to tytuły nastawione na multi i najlepiej je ogrywać od razu jak wychodzą w przeciwieństwie do gierek na ps4,który są mocno skoncentrowane wokół singla i nic nie stracimy ogrywając je później(i mniej zapłacimy <mendrek mode on> ).
U sony wkurza ten totalny brak podawania dat i sztuczne złudzenie,że na ps4 będzie w co grać w najbliższej przyszłości.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.