Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fanek mowi ze ktos nie ogarnia 

tumblr_m77tctejAB1rqz17ho1_500.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oł je, zagram w MGSV w lepszej jakości niż na PS4 i to pewnie za połowe ceny :)

Skoro masz taki mocny komputer, to czemu nie robiłeś tak do tej pory np. z AC: Black Flag, Tomb Raiderem i wieloma innymi multiplatformami z Twojego profilu? Wspomnę tylko jeszcze, że ograłeś Tomb Raidera i na PS3 i na PS4. W obu przypadkach, a szczególnie w pierwszym miałeś możliwośc zagrać "w lepszej jakości".

Chyba niektórzy udają rozdwojenie jaźni na potrzeby tego tematu. 

Ins podobnie jak ja niedawno skladal nowego kompa. Mysle ze to wszystko tlumaczy.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

PS4 Baronowie

tumblr_na9jp40Fjt1qhzinjo1_1280.jpg

X1 Boty i ich Forza 1080/60fps

2572966-forza_xbone.jpg

#pcmasterrace

The_Witcher_3_Wild_Hunt-Crossroads.jpg

edit:

aha, zapomnialem o #tylko nintendo, ale to trzeba obejrzec...bo wiecie....gry dla dzieci

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Konsolomaniaki, którą swoją przygodę z grami video rozpoczęli od siódmej generacji odkrywają 60fps. W Dwutysięcznym, ku.rwa, czternastym roku:

przejrzałem po szybkiemu 6 stron od wczoraj, to będzie nowy Silent Hill potwierdzono tak?

demko chodzi w 30fps, dziwnie sie gra po przesiadce świeżo z TLOU, też macie takie dziwne wrażenie?

Patologia.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że z MGS1, MGS2, MGS3, MGS4 i MGS5 trzy z pięciu tych gier są OFICJALNIE na PC to sam nie wiem, czy faktycznie nam taką łaskę i szansę daje.

Ostatni Metal na piecu był... 12 lat temu. Poza tym niezła żenada że pecetowcy dostaną V, a poprzedzające go wydarzenia z kultowej trójki i Peace Walker, dalej ps360 only. Jaki sens ma zaczynanie filmu od środka? Nie ogarniam tego Kojimy.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ostatni Metal na piecu był... 12 lat temu. Poza tym niezła żenada że pecetowcy dostaną V, a poprzedzające go wydarzenia z kultowej trójki i Peace Walker, dalej ps360 only. Jaki sens ma zaczynanie filmu od środka? Nie ogarniam tego Kojimy.

Pieniążki. Koszt produkcji V to nie HD Collection czy port z PSP.

Opublikowano

I tak beka, no chyba że kogoś nakręciło latanie w kartonach z logiem Steama.

Opublikowano

I tak beka, no chyba że kogoś nakręciło latanie w kartonach z logiem Steama.

Taka sama beka jak posiadacze PS3 zaczynający przygodę z ME od drugiej części trylogii? Albo Wiedźmina od 3 części? :P

Opublikowano

Taka sama beka jak posiadacze PS3 zaczynający przygodę z ME od drugiej części trylogii? Albo Wiedźmina od 3 części? :P

To i tak pikuś przy posiadaczach wszelakich X-ów, którzy z czasem niby MGS-y dostają, ale "jedynki" i MGS 4 za Chiny nie mieli i mieć nie będą.

Opublikowano

Nie wiedziałem że na xboxie jest wiedźmin jedynka

Opublikowano

Ja tylko pokazuję hipokryzję co niektórych klapków co widzą paproch w oku innych, a kłody, która im na łeb spadła już nie.

Opublikowano

@Don Sterydo

Ja Wiedźmina od trójki nie zacznę i nie zamierzam.

dopóki nie kupię do końca roku nowego PiSi i nie nadrobię poprzedników...

@Kasias

Weź nie wspominaj publicznie o MGS4, bo zaraz przypłynie sralnie generowana fala hejtu na jego średni scenariusz.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

To i tak pikuś przy posiadaczach wszelakich X-ów, którzy z czasem niby MGS-y dostają, ale "jedynki" i MGS 4 za Chiny nie mieli i mieć nie będą.

no tej pory żałuję, że jako biedny xbot nie ograłem pierwszej części metal gear solid. może kiedyś!

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ale nie skończyłeś pw xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xD

Opublikowano

@teka

Tu chodzi o konieczność posiadania starszych/ innych sprzętów tylko dla tej jednej-dwóch gjerek, które wcześniej nigdy nie miało się okazji sprawdzić. Najlepiej pod tym względem wypadła kolekcja MGS Legacy na ps3, zawierająca cztery numeryczne odsłony + pomost z V w rodzaju Peace Walkera. Nie ukrywam że nowy pc zagości pod mymi strzechami, ale w życiu nie brałbym go tylko np. dla pierwszych dwóch Wieśków.

Opublikowano

Szkoda, że nie mam GC, bo chętnie bym ograł tego remasterowanego MGS1, którego dostał na ekskluzywność :( Może kiedyś na Wii U pogram, jeśli będzie u nich moda na HD collection...

Opublikowano

Nie ograć MGS4 to błogosławieństwo, każda platforma i jej gracze zyskali na tym.

Weź nie wspominaj publicznie o MGS4, bo zaraz przypłynie sralnie generowana fala hejtu na jego średni scenariusz.

;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

do phantom pain skończę xD

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

do phantom pain skończę xD

Ej serio, moge w 5 minut rozyebac tego bossa z toba w coopie, just finish the damn game already xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Always the hard way!

Opublikowano

paweł wie co dobre.

ALWAYS SEARCHIN ALWAYS PUSHIN ALWAYS CROSSIN THE LINE

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.