Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

o koledzy blacharze to teraz mnie zaskoczyliscie

trzeba sie spiknac na jakims gigu kiedys :D

530x650_16688.jpg

Edytowane przez UberAdi

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sony - nowe zapowiedzi i świetne zwiastuny na GC, 24 sierpnia prezentacja nowej Yakuzy, a na TGS Yoshida zapowiada dużo nowego stuffu. A jak tam u kolegów z konkurencji?

Opublikowano

To i tak pikuś przy posiadaczach wszelakich X-ów, którzy z czasem niby MGS-y dostają, ale "jedynki" i MGS 4 za Chiny nie mieli i mieć nie będą.

Nie ograć MGS4 to błogosławieństwo, każda platforma i jej gracze zyskali na tym.

trzeba vbyc smutnym czlowiekiem zeby pisac takie rzeczy.  :empathy3:

Opublikowano

Sony - nowe zapowiedzi i świetne zwiastuny na GC, 24 sierpnia prezentacja nowej Yakuzy, a na TGS Yoshida zapowiada dużo nowego stuffu. A jak tam u kolegów z konkurencji?

Time ex-y

Opublikowano

Mniej zwiastunow, wiecej grania pod koniec roku.

Opublikowano

Ci co śmieją sie z botów ze mgs4 nie ograli ciekawe czy sami peace walkera ukończyli. Jestem świeżo po pw i gz i one 2 się mocno zazębiają.

Mgs4 nie jest potrzebny aby czerpać przyjemność z gz czy pp

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Granie w zwiastuny gier bez potwierdzonego roku wydania is so 2007.

Opublikowano

my się zastanawiamy na co złożyć pre order FH2, SO, ORI, HALO COLLETION 

a klapeczki już mogą wybierać:

WD40 i po klopocie. bylo juz o tym.

Może mniej drastycznie. U mnie wystarczyło Pronto lekko do środka... nasmarowało i nic nie trzeszczy/piszczy.

PRONTO czy WD40 jak sądzicie?

Opublikowano

do Phantom Paina to przydałoby się ograć MGS3, PO, PW i MGS 1. Dwójka i czwórka to gówna, do których PP będzie się najmniej odwoływał tak mi się wydaje.

Opublikowano

TPP siłą rzeczy odwoływać będzie się do wszystkiego, bo to kolejny po PO i PW wciśnięty w zamkniętą historię interquel.

Opublikowano

Dwójka i czwórka to gówna

Zaraz jakis dwójkofil to przeczyta i znowu bedzie wojna.

2uqaWhw.gif

Opublikowano

Drobny plus dla xbotowego szefa - Framerate is significantly more important than resolution,' says Xbox boss

Drobny, bo choć przyznaje, że w wielu gatunkach 60fps jest bardziej istotne, to zdaje się nadal uważać 30fps za "smooth" w przypadku innych (Destiny).

A co u Was klapki? Driveclub dalej w cinematic 30fps?

Opublikowano

DriveClub w 30 wygląda o wiele bardziej dynamicznie niż wszystkie gry na blaszkach w 128,5 klatkach.

Opublikowano

Oszukuj się dalej.

qqmzjun.jpg

Opublikowano

DriveClub w 30 wygląda o wiele bardziej dynamicznie niż wszystkie gry na blaszkach w 128,5 klatkach.

I bardziej smooth niż Destiny
Opublikowano

Jezu nie chce mi się dyskutować już o tym. Dwójka była dla mnie najgorsza częścią ze wszystkich. Mniejsza o Raidena, bardziej odrzucał mnie sterylny Big Shell, chuyowi bossowie i beznadziejny balans między rozgrywka a przerywnikami. (pipi)ie mnie jakiś ukryty sens i smaczki historii. Ani się w to dobrze nie grało ani oglądało. Takie MOJE zdanie.

Opublikowano

To forum nigdy mnie nie przestanie zadziwiać. DanioTheSerek i Szatanek niby grają na PlayStation, ale jak przychodzi co do czego, to okazuje się, że dobrze wiedzą, o co w życiu chodzi. Jestem z Was dumny :*).

LNzsU.gif

Opublikowano

Dobra, podzielę się swoim najbardziej wstydliwym momentem z życia gracza. Tak naprawdę nigdy nie skończyłem pierwszego MGSa. Przeszedłem prawie całą grę i jak tylko skończyła się cutscenka w której

dowiadujemy się z kim rozmawialiśmy przez codec i rozpoczęła się walka z ostatnim bossem

wyłączyłem grę bo już mi się nie chciało tego dnia grać i nigdy nie włączyłem ponownie. W ogóle nie odczuwałem potrzeby, żeby poznać zakończenie czy

walczyć z tym ostatnim bossem

. ;(

Opublikowano

Oho, zaczyna sie, wiedzialem.

@mate5

bosz ;f ... ominac manliest psx walke potem z

Liquidem (wrzucam w spoiler dla pewnosci)

jest prostu smutne :(.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja cos podobnego mam z Legend of dragoon, od 5 lat jestem na 4 plycie. Chyba od nowa zaczne ;/

Opublikowano

Uwielbiam ten chyba najbardziej huiowy argument jaki można wymyślić. Spoko, dostaniecie 3 gierki na koniec roku a klapy tylko dwie. Pytanie tylko, co dostaliście przez cały 2014 rok? No własnie nic. A klapy dostawały exy. Jaracie się końcówką usilnie zapominając o tym jak MS was olało przez cały rok.

A nie sorry zapomniałem, dostaliście genialnego exa w postaci Kinect Sport Rivals. MS taki dobry, In knur we trust :)

Opublikowano

Uwielbiam ten chyba najbardziej huiowy argument jaki można wymyślić. Spoko, dostaniecie 3 gierki na koniec roku a klapy tylko dwie. Pytanie tylko, co dostaliście przez cały 2014 rok? No własnie nic. A klapy dostawały exy. Jaracie się końcówką usilnie zapominając o tym jak MS was olało przez cały rok.

A nie sorry zapomniałem, dostaliście genialnego exa w postaci Kinect Sport Rivals. MS taki dobry, In knur we trust :)

Ciebie też to bawi? Mnie już brzuch ze śmiechu boli a w pracy patrzą na mnie jak na debila gdy się śmieje do telefonu.

Nonstop w trosce o firmę botki przytaczają sprzedaż, dochody itd, a cieszą się że wychodzą 3exy z czego jeden może być dobry w najgoretszym okresie w którym będzie milion multiplatform w najlepszej edycji na PS4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.