Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

o koledzy blacharze to teraz mnie zaskoczyliscie

trzeba sie spiknac na jakims gigu kiedys :D

530x650_16688.jpg

Edytowane przez UberAdi

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sony - nowe zapowiedzi i świetne zwiastuny na GC, 24 sierpnia prezentacja nowej Yakuzy, a na TGS Yoshida zapowiada dużo nowego stuffu. A jak tam u kolegów z konkurencji?

Opublikowano

To i tak pikuś przy posiadaczach wszelakich X-ów, którzy z czasem niby MGS-y dostają, ale "jedynki" i MGS 4 za Chiny nie mieli i mieć nie będą.

Nie ograć MGS4 to błogosławieństwo, każda platforma i jej gracze zyskali na tym.

trzeba vbyc smutnym czlowiekiem zeby pisac takie rzeczy.  :empathy3:

Opublikowano

Sony - nowe zapowiedzi i świetne zwiastuny na GC, 24 sierpnia prezentacja nowej Yakuzy, a na TGS Yoshida zapowiada dużo nowego stuffu. A jak tam u kolegów z konkurencji?

Time ex-y

Opublikowano

Mniej zwiastunow, wiecej grania pod koniec roku.

Opublikowano

Ci co śmieją sie z botów ze mgs4 nie ograli ciekawe czy sami peace walkera ukończyli. Jestem świeżo po pw i gz i one 2 się mocno zazębiają.

Mgs4 nie jest potrzebny aby czerpać przyjemność z gz czy pp

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Granie w zwiastuny gier bez potwierdzonego roku wydania is so 2007.

Opublikowano

my się zastanawiamy na co złożyć pre order FH2, SO, ORI, HALO COLLETION 

a klapeczki już mogą wybierać:

WD40 i po klopocie. bylo juz o tym.

Może mniej drastycznie. U mnie wystarczyło Pronto lekko do środka... nasmarowało i nic nie trzeszczy/piszczy.

PRONTO czy WD40 jak sądzicie?

Opublikowano

do Phantom Paina to przydałoby się ograć MGS3, PO, PW i MGS 1. Dwójka i czwórka to gówna, do których PP będzie się najmniej odwoływał tak mi się wydaje.

Opublikowano

TPP siłą rzeczy odwoływać będzie się do wszystkiego, bo to kolejny po PO i PW wciśnięty w zamkniętą historię interquel.

Opublikowano

Dwójka i czwórka to gówna

Zaraz jakis dwójkofil to przeczyta i znowu bedzie wojna.

2uqaWhw.gif

Opublikowano

Drobny plus dla xbotowego szefa - Framerate is significantly more important than resolution,' says Xbox boss

Drobny, bo choć przyznaje, że w wielu gatunkach 60fps jest bardziej istotne, to zdaje się nadal uważać 30fps za "smooth" w przypadku innych (Destiny).

A co u Was klapki? Driveclub dalej w cinematic 30fps?

Opublikowano

DriveClub w 30 wygląda o wiele bardziej dynamicznie niż wszystkie gry na blaszkach w 128,5 klatkach.

Opublikowano

Oszukuj się dalej.

qqmzjun.jpg

Opublikowano

DriveClub w 30 wygląda o wiele bardziej dynamicznie niż wszystkie gry na blaszkach w 128,5 klatkach.

I bardziej smooth niż Destiny
Opublikowano

Jezu nie chce mi się dyskutować już o tym. Dwójka była dla mnie najgorsza częścią ze wszystkich. Mniejsza o Raidena, bardziej odrzucał mnie sterylny Big Shell, chuyowi bossowie i beznadziejny balans między rozgrywka a przerywnikami. (pipi)ie mnie jakiś ukryty sens i smaczki historii. Ani się w to dobrze nie grało ani oglądało. Takie MOJE zdanie.

Opublikowano

To forum nigdy mnie nie przestanie zadziwiać. DanioTheSerek i Szatanek niby grają na PlayStation, ale jak przychodzi co do czego, to okazuje się, że dobrze wiedzą, o co w życiu chodzi. Jestem z Was dumny :*).

LNzsU.gif

Opublikowano

Dobra, podzielę się swoim najbardziej wstydliwym momentem z życia gracza. Tak naprawdę nigdy nie skończyłem pierwszego MGSa. Przeszedłem prawie całą grę i jak tylko skończyła się cutscenka w której

dowiadujemy się z kim rozmawialiśmy przez codec i rozpoczęła się walka z ostatnim bossem

wyłączyłem grę bo już mi się nie chciało tego dnia grać i nigdy nie włączyłem ponownie. W ogóle nie odczuwałem potrzeby, żeby poznać zakończenie czy

walczyć z tym ostatnim bossem

. ;(

Opublikowano

Oho, zaczyna sie, wiedzialem.

@mate5

bosz ;f ... ominac manliest psx walke potem z

Liquidem (wrzucam w spoiler dla pewnosci)

jest prostu smutne :(.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja cos podobnego mam z Legend of dragoon, od 5 lat jestem na 4 plycie. Chyba od nowa zaczne ;/

Opublikowano

Uwielbiam ten chyba najbardziej huiowy argument jaki można wymyślić. Spoko, dostaniecie 3 gierki na koniec roku a klapy tylko dwie. Pytanie tylko, co dostaliście przez cały 2014 rok? No własnie nic. A klapy dostawały exy. Jaracie się końcówką usilnie zapominając o tym jak MS was olało przez cały rok.

A nie sorry zapomniałem, dostaliście genialnego exa w postaci Kinect Sport Rivals. MS taki dobry, In knur we trust :)

Opublikowano

Uwielbiam ten chyba najbardziej huiowy argument jaki można wymyślić. Spoko, dostaniecie 3 gierki na koniec roku a klapy tylko dwie. Pytanie tylko, co dostaliście przez cały 2014 rok? No własnie nic. A klapy dostawały exy. Jaracie się końcówką usilnie zapominając o tym jak MS was olało przez cały rok.

A nie sorry zapomniałem, dostaliście genialnego exa w postaci Kinect Sport Rivals. MS taki dobry, In knur we trust :)

Ciebie też to bawi? Mnie już brzuch ze śmiechu boli a w pracy patrzą na mnie jak na debila gdy się śmieje do telefonu.

Nonstop w trosce o firmę botki przytaczają sprzedaż, dochody itd, a cieszą się że wychodzą 3exy z czego jeden może być dobry w najgoretszym okresie w którym będzie milion multiplatform w najlepszej edycji na PS4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.