Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A z tymi exami to Knacka liczycie jako jeden czy kazde przejscie osobno?

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kolekcje halo liczycie jako jedna gre czy kazda z osobna?

Opublikowano

Jakie niby przez cały rok gry na PS4 wychodziły? XD inFamous i na tym koniec :P

Opublikowano

Octopad?

Opublikowano

na ps4 jest 96 gier

ale wy i tak powiecie że tylko infamous

Opublikowano

Infamous i tlou. No chyba ze nie liczymy remasterow itd., ale to wtedy halo Collection też wypada z listy.
Opublikowano

Jakie niby przez cały rok gry na PS4 wychodziły? XD in

Famous i na tym koniec :P

DC wychodzi caly rok, pewnie o to mu chodzilo.

Opublikowano

. A klapy dostawały exy. 

Infamous i tlou. 

XDDDD

grasz w tego tlou czy jeszcze ci pada nie wymienili?

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Infamous i tlou. No chyba ze nie liczymy remasterow itd., ale to wtedy halo Collection też wypada z listy.

Co za typ XD

No faktycznie 1 gra = cały rok wychodziły XD

Opublikowano

IKS De z ciebie chyba. Jak to się mówi lepszy rydz niż nic, i choć oferta na 2014 na PS4 nie jest jakaś genialna lepsze to niż nic. Zdaję sobie świadomość jaki ten 2014 jest, ale nie próbuje zakrzywiać rzeczywistości gadając jaki to genialny rok będzie wiedząc, że wychodzi cały hui.

Co za typ XD

Ja wciąż widzę dwie. ale spoko.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Weź skończ bo poziom żałości over 9000!!!

Dwie gry, no tak, dolicz sobie TLOU, które dopiero co wyszło, kij że na Xone wychodzi kolekcja Halo, która miażdży tego wyciągacza kasy #sonytakiedobre. No i nie licz tytanowego janusza bo wszyscy oczywiście grają na PC pomimo tego, że na Xone sprzedał się tak z 8-10x lepiej.

Opublikowano

DriveClub w 30 wygląda o wiele bardziej dynamicznie

30fps'ów dynamiczne XD

Opublikowano

Co za typ XD

Panie ile gier bylo w tym roku

-fez

-playroom

-basement crawl

-qukalemele turbo edition

-the last of us remajstred

no stary line up życia

Opublikowano

Bania dzieci!

Wszyscy przed ekrany, bo zaraz gameplay wiedźmina 3 poleci:

http://uk.ign.com/events/gamescom?schedule=true

Eeeeee tam. I bez oglądania wiem, że będzie miażdżyciel światów :) Im mniej oglądania teraz tym więcej radochy po zakupie :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Robactwo $ony po rozdeptaniu przez MS miota się tutaj jak cygan w pustym sklepie.

Paski1886 i bloodborne wypasy graficzne ?   :rofl2:  paru sonybociarzy za mocne ma ćpanie,  pierwszy co najwyżej zbliża się do poziomu Ryse, gry która wyszła rok temu drugi ma fajny design ale technicznie jest tylko ok. Next!  

porównanie DC do FH2 to jak porównać H4/Unch3 do GTA5RDR, zgadza się DC jest  ładniejszy ale ta gra to jak 1/4 zawartości FH2 z wieloma archaizmami z czasów ps2 + jeżdżenie w tunelach z teleportacją Goku   :sweat:  

Nie dla PSa kiełbasa vol.3:

ikYb7tkB8PQuk.gif

untitled_2_by_giffgiffington-d7uuhd8.gif

a na ps4 co ? oglądanie kanapy w 2x4m korytarzu   :teehee:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Fakt, na PS4 grać jak na razie można tylko w Battlefield'a 4. Noszę się z zakupem, ale czekam na jakąś może świąteczną obniżkę cen, wziąłbym dla BFa i GTA5 i jakoś bym dożył do 2015...The Order i ten slasher Blood-coś tam...

Opublikowano

Weź skończ bo poziom żałości over 9000!!!

Dwie gry, no tak, dolicz sobie TLOU, które dopiero co wyszło, kij że na Xone wychodzi kolekcja Halo, która miażdży tego wyciągacza kasy #sonytakiedobre. No i nie licz tytanowego janusza bo wszyscy oczywiście grają na PC pomimo tego, że na Xone sprzedał się tak z 8-10x lepiej.

Ale czytać ze zrozumieniem to ty nie umiesz. Ja mówię w perspektywie całego roku, kiedy Sony dawało jakieś gierki a MS nic, a ty mi wyskakujesz z Gejlo pod koniec roku. Koncówka roku wiadomo, że lepiej wygląda po stronie MSu. Ale skoro cąły rok zapominali o graczach to jak może być inaczej.

I co mnie obchodzi Tytanowy janusz, który nie jest exem. Ja w taki sposób bym wymieniał Abe'y No mans Sky czy inne gierki dostępne na PS4 i PC. Zresztą zawsze musicie przytaczać argument, że się sprzedał lepiej na konsolach jak PC? takie głupoty dawno nie słyszałem.  Przecież wg was sprzedaż się nie liczy. Zresztą jak Pecetowcy opanowali temat i się śmiali z konsolowców, ze mogą sobie pograc w te wszystkie gierki z konsol w glorious 1080/60 za pół ceny, to jakoś nikt z was nie wyskakiwał z tekstem, ale przecież to ex, bo nie ma na konsoli Sony i lepiej się sprzedaje na konsolach jak PC.

Podsumowanie oferty na PS4 rok po premierze: "lepsze to niż nic".

NO SUPER NEXT GEN KURWO

Tylko wież, że nic to XO

Więc PS4>XO

Opublikowano

prowo czy debil?

Opublikowano

ten slasher Blood-coś tam...

url-17.gif

Opublikowano

Co za typ XD

Panie ile gier bylo w tym roku

-fez

-playroom

-basement crawl

-qukalemele turbo edition

-the last of us remajstred

no stary line up życia

No i inFamous: SS, o którym posiadacze gry tu na forum piszą, że jest gorszy od InFamous 1 & 2.

gorszy od InFamous 1 & 2

gorszy od InFamous 1 & 2

SIrjusli?

Nic dziwnego, że Yeti nie ograł.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jeżeli coś jest gorsze of inFamous 1 to musi być naprawdę niezłym crapem. Czyli tegoreczne eksy to crap i remaster z PS3. Żelazny line-up.

Opublikowano

Gorsze od pierwszego Infamous? Kto tak pisze? Akurat 1 i 2 nie dałem rady skończyć, a SS dwa razy :) i nie mogę doczekać się dodatku :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.