Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

po co komu nowe konsole jak wyjdzie hl3?

Mi, bo lubię wyścigi.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak Gaben wyda konsole z Half Life 3 to nie widze sensu nowych stacjonarek.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ja już dawno przestałem wierzyć w HL3. Zresztą jak by jakimś cudem jakaś konsola ogarnęła sobie tę grę jako exa to konkurencyjna firma mogła by już zwijać swój biznes.

Opublikowano

wyjdzie bundle steam machine + hl3 i SZACH MAT BUM HEDSZOT

Opublikowano

Jak Gaben wyda konsolę to przejdzie do historii jako największy frajer w branży :)

Opublikowano

sory STEM MACHINE*

Opublikowano

ja już dawno przestałem wierzyć w HL3. Zresztą jak by jakimś cudem jakaś konsola ogarnęła sobie tę grę jako exa to konkurencyjna firma mogła by już zwijać swój biznes.

Większej bzdury w CW dawno nie czytałem.

Do 2020 nie zobaczymy nowych konsol, czy nam to sie podoba czy nie.

Mark my words.

True. Na następców PS4/XO do 2020 nie ma szans. Będą ciągnąć tę generacje ile tylko się da, a po debiucie PS5 posiadacze PS4 jest dłuuugo będą dostawać stuff dla siebie.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

HL3 kiedys wyjdzie i nami pozamiata.

MARK MY WORDS KURTYZANY

Opublikowano

Przyznaje oficjalnie botkom racje.

nawet nowy SH celuje w 2016 rok....

Te wszystkie gry kórwa wyjdą jak się generacja będzie kończyła.

No chyba,ze ta znowu potrwa 8 lat

oby nie,oby max 5 lat, ale zabawne jest że Xbox-a będą ciągneli pewnie jeszcze z 15 lat, za mało zarabia.

Zabawne to jest jak klapki przed wyjściem X360 stękały, że zły MS ubije konsolę po 4 latach i porzuci graczy, a jak się okazuje, że konsolę wspierają już od dobrych 9 lat, to wiatr zmienia kierunek i zaczynają się takie śmieszne gadki jak ta powyżej.

BEKA ROLLS!

Opublikowano

po co komu nowe konsole jak wyjdzie hl3?

Mi, bo lubię wyścigi.

to bierze remaster colina. najlepsze wyścigi na STEMie IMO.

Opublikowano

Don, ja wam nigdy źle nie życzyłem, i mi to obojętne, ja rozumiem słowo konkurencja, dzięki temu nie macie DRM, nie macie always online, na obie konsole wyjdą wcześniej czy później gry dla których trzeba daną konsole posiadać, nie będzie to jeszcze rok 2014

Opublikowano

Gaben i kąsola???? Przecież Valve gardzi konsolami i zamkniętymi układami. Ich Steam Machines będą stale ulepszene. W co wy ludzie wierzycie? Będą, co rok wychodzić nowe modele. To po prostu PC, ale wielkości konsoli. Taki PC dla Januszy gamingu.

Jedno jest pewne. HL3 otworzy nowy rozdział w historii ludzkości.

Opublikowano

Myślę że wymagania co do HL3 są tak duże że Gaben zdaje sobie z tego sprawę i dlatego tej gry nigdy nie wyda.

Opublikowano

na lapkach vaio nie pójdzie na pewno.

Opublikowano

W HL3 jedną z broni będzie Portal Gun ( limitowana ilość do zagadek lub zrzucania rywali np. w przepaść itd  :P  ). Zobaczycie.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Don, ja wam nigdy źle nie życzyłem, i mi to obojętne, ja rozumiem słowo konkurencja, dzięki temu nie macie DRM, nie macie always online, na obie konsole wyjdą wcześniej czy później gry dla których trzeba daną konsole posiadać, nie będzie to jeszcze rok 2014

z tym always online to bym się nie zapędzał, w takie destiny nie pograsz bez neta a titanfall to tylko online więc forsują obie firmy takie rozwiązanie (chociażby playstation now).

Opublikowano

Jeśli jednak zgodnie z wcześniejszymi doniesieniami Xbox uciągnie te wysokie, a R9 280X faktycznie będzie miał z tym problemy będzie oznaczać to potraktowanie wersji PC po macoszemu. Innymi słowy kiepską optymalizację.

Pamiętać trzeba, że w nowym klocku siedzi karta niewiele lepsza niż niezbyt szybki HD 7770. Jeśli więc to się potwierdzi będzie można mieć w pełni uzasadnione pretensje pod adresem studia. Póki co pozostaje czekać na coś, co potwierdzi te rewelacje, lub (miejmy nadzieję) im zaprzeczy.

Ahhh... Forum wiedźmina 3 nigdy mnie nie znudzi.

Chodziło im o ten fragment z gamezilli:

Od strony graficznej Wiedźmin prezentuje się okazale. Co prawda uruchomienie pokazu na (na oko) osiemdziesięciocalowym ekranie umożliwiło dostrzeżenie niedoskonałości przy zbliżeniach w trakcie rozmów (oczy niektórych postaci wyglądają dziwnie, zwłaszcza podczas mrugania), ale w trakcie normalnej rozgrywki wiele zarzucić już teraz nie można. Problem mogą stanowić jednak wymagania. Zapytałem przed pokazem Tadeusza Zielińskiego, czy Wiedźmin 3 ruszy na wysokich ustawieniach na karcie graficznej kupionej dziś za 1000 złotych (a więc, dajmy na to Radeon R9 280x). Odpowiedź nie była jednoznaczna. Usłyszałem bowiem, że "powinien, ale lepiej poczekać". Trzeba jednak pamiętać, że już na średnich ustawieniach gra powinna wyglądać podobnie do konsolowych wersji, a na wysokich - już nieco lepiej. Cała nadzieja w optymalizacji.

http://gamezilla.komputerswiat.pl/zapowiedzi/2014/8/gc-2014-wiedzmin-3-pokazuje-coraz-wiecej

To co pogrubiłem jest wymysłem redaktora, bo żadnych innych rewelacji i komentarzy od producentów nie było.

Opublikowano

HL2 jest tak przereklamowany jak DriveClub.

Opublikowano

HL2 jest kiepski bo zamiast pif-paf mamy urozmaicenia w stylu poruszania się skuterkiem czy zabawy fizyką. Tak gada sztandarowa tutaj blaszka, ja jej wierzę. 

Opublikowano

nie wiem kurde, ale ja za 3 miesiące w niedziele 16 listopada przechodzę HL2 po raz 20któryś w mojej koszulce z lambdą popijając kawę z kubka z lambdą by uczcić 10 rocznicę wydania króla

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Czcisz fałszywego króla. Prawdziwy jest tylko jeden:

Opublikowano

nie wiem kurde, ale ja za 3 miesiące w niedziele 16 listopada przechodzę HL2 po raz 20któryś w mojej koszulce z lambdą popijając kawę z kubka z lambdą by uczcić 10 rocznicę wydania króla

A ja zagram po raz pierwszy.

hammertime-o.gif

:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.