Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

kolejny przykład na ułomność klaperstwa

http://www.ppe.pl/news-30379-najwiekszy_crap_targow_gamescom_2014___czytelnicy_wybieraja_.html?t=1408280496#c_last

jeszcze pół godziny temu wyniki były normalne, jak widać bul dupencji o anal max payne brejka jest mocny :D

comment_qDPvVq0kAm1lnH1BkKKSj6tPIz84nQb7

zaraza, robactwo, dżuma i ebola gejmingu w jednym

2 miejsce Order więc widać, że boty gonią klapów.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-30379-najwiekszy_crap_targow_gamescom_2014___czytelnicy_wybieraja_.html?t=1408280496#c_last

jeszcze pół godziny temu wyniki były normalne, jak widać bul dupencji o anal max payne brejka jest mocny :D

Xboty próbują z całych sił dowalić The Order ale..... jest ich za mało, może od września przybędzie kilku :(

Opublikowano

http://www.ppe.pl/ne...08280496#c_last

Żal.qrva.pl rak branży dał osobie znać.

Akurat na The Order to nawet klapy marudzą....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nikt nie musi udowadniać, że de łorder to wydmuszka, wiele ludzi w to grało, każdy mówi o RE Chronicles w pięknej oprawie. 

Opublikowano

A ciebie oczywiście tak boli odbytnica, ze musiałeś od razu skomentować.

MaZZeo dodano: 17.08.2014, 15:00
HAHAHAHAHA jak sonomatołki zaczęły głosować wszystkimi kontami na Quantum BReak xD

Idź z tym do Strasburga, bo przecież tak nie może być, że jakiś ex na XO wypada najgorzej w jakiejś nic nie znaczącej sondzie. Internet sirius biznes.
Żeby ci się lepiej zrobiło zagłosowałem na Ordera.

Opublikowano

Wyjdzie ten The Order, a i tak Knack będzie najlepszym exem na PS4 xD Masakra sprzęt, dominacja jak za czasów PS2 jak to niektórzy twierdzą, fakje.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

http://www.ppe.pl/ne...08280496#c_last

Żal.qrva.pl rak branży dał osobie znać.

Akurat na The Order to nawet klapy marudzą....

Może i tak ale tak samo nie zasługuje na największy crap targôw patrząc jakie gry są na liście.

Opublikowano

Fanbase PlayStation to najgorsza grupa ludzi w Internecie, przysięgam :confused:.

Patrząc na forum W3 polemizowałbym.

Opublikowano

.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

HAHAHAHAHA jak sonomatołki zaczęły głosować wszystkimi kontami na Quantum BReak xD

Idź z tym do Strasburga, bo przecież tak nie może być, że jakiś ex na XO wypada najgorzej w jakiejś nic nie znaczącej sondzie. Internet sirius biznes.

ja zagłosowałem na BF Hardline CHUOPCZE. A to że musiol albo iras z jurasem zwołali armię, bo The Order obiektywnie zaczął wygrywać to jest fakt.

Opublikowano

QB zapowiada się tak samo słabo jak ThePasy 24fps

Opublikowano

nie bardzo chce mi się czytać ten flejm klapów pod sondą ppe, ale przejrzałem szybko listę gier do wyboru i bardzo cieszę się, że na gamescomie pokazali syberię 3 #justsayin'.

Opublikowano

Fanbase PlayStation to najgorsza grupa ludzi w Internecie, przysięgam :confused:.

Psychoblacharze też są śmieszni, ale oni chyba nie są takim rakiem jak psychofani Sony. Przynajmniej nie kojarzę, by PCtowcy palili pudełka gier, które wychodzą na konsole albo wysyłali groźby śmierci do growego żurnalisty, bo sądzi, że 900p nie jest takie straszne. Kumasz? Blaszki jak już robią syf to raczej na własnym podwórku i można conajwyżej się pośmiać z tematów typu "a czy mi the sims 4 pujdzie", ale fani PlejStejszon zaczynają dżihadystów przypominać :/.

Ej a jak dostanę bana na ppe to jakiś wpływ na forumka to będzie? Bo chyba mam ochotę uświadomić ludzi o oszustwach Musiola w komentarzach pod różnymi newsami ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Opublikowano

No i doszliśmy do najważniejszego wniosku, to nie są klapy tylko zwykłe dżihadiwstowskie brudasy.

Opublikowano

Po prostu posiadaczy konsoli Sony jest 5 razy więcej i dlatego was dupki pieczą, bo nie macie żadnej siły przebicia w sondażach, bo co te 10 osób może zdziałać.

Opublikowano

ja zagłosowałem na BF Hardline CHUOPCZE. A to że musiol albo iras z jurasem zwołali armię, bo The Order obiektywnie zaczął wygrywać to jest fakt.

Pewnie nie jesteś tego w stanie udowodnić w żaden sposób, c'nie? Zresztą nawet jak tak zrobili to o co tak cie dupsko boli? O głupią sondę internetową portalu ppe, którego przecież nikt nie czyta i nikt nie bierze na serio jak nie raz tutaj pisaliście?

Opublikowano

QB zapowiada się tak samo słabo jak ThePasy 24fps

Widziałem obie gry na żywo i jestem innego zdania.

Opublikowano

Ja tyż, w QB so zagadki i chyba skakanie a pif-paf jest super.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

http://www.twitch.tv/halo

Turniej w remastera Halo 2 na Gamescomie

Bardzo dobrze zaprojektowane mapy, balans broni, idealnie wyważony gunplay i fizyka pod konsolowe sterowanie, prostota i brak udziwnień potrzebnych chyba jedynie casualom, całość robiona po swojemu przez Bungie, bez jakichś śmiesznych naleciałości z CoDów, BFów i innych bzdurnych gierek.

Jeśli chodzi o shootery online na konsolach to liczy się tylko Xbox i Halo.

Poza konsolami reaktywują się shootery dla panów (UT, Reflex, Toxikk, Quake Live 2.0) nie mówiąc już o rosnącym z dnia na dzień community CS:GO

Przykro mi klapy, jeśli chodzi o shootery online zostaje wam jedynie multiplatformowa imitacja Halo, BFy i CoDy robione pod casuli :|

Opublikowano

kidnappa jak zwykle kompletny nieogar xD

Aha i co jeszcze powiesz nam ciekawego?

Opublikowano

Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. :(

Opublikowano

Psychoblacharze też są śmieszni, ale oni chyba nie są takim rakiem jak psychofani Sony. Przynajmniej nie kojarzę, by PCtowcy palili pudełka gier, które wychodzą na konsole albo wysyłali groźby śmierci do growego żurnalisty, bo sądzi, że 900p nie jest takie straszne. Kumasz? Blaszki jak już robią syf to raczej na własnym podwórku i można conajwyżej się pośmiać z tematów typu "a czy mi the sims 4 pujdzie", ale fani PlejStejszon zaczynają dżihadystów przypominać :confused:.

Ej a jak dostanę bana na ppe to jakiś wpływ na forumka to będzie? Bo chyba mam ochotę uświadomić ludzi o oszustwach Musiola w komentarzach pod różnymi newsami ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Odnośnie tego że Bayonetta wychodzi tylko na WiiU, było tego więcej ale nie chce mi sie szukać.

2vl1lxi.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.