Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Grałem kiedyś w rozdziałke ale zacialem sie na drugim bossie. Jakieś tipy?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

1 Września konfa Sony, kolejny pogrom, ciekawe czy M$ też zrobi konfe czy uznają że oglądanie trzeci raz tego samego to jednak za duży troling na botkach.

zapewne tym razem pokażą gierki nie na 2016 a na 2017 rok.

Opublikowano

1 Września konfa Sony, kolejny pogrom, ciekawe czy M$ też zrobi konfe czy uznają że oglądanie trzeci raz tego samego to jednak za duży troling na botkach.

No, no The Last Guardian czy Agent będzie pokazany? A moze wreszcie coś więcej o tym smiesznym głębokim daunie powiedzą.

Dobra exact dawaj te pokłady beki z Dona bo wszyscy czekamy.

Opublikowano

calujcie sygnet pana konsolowe plebsy , moja karta graficzna ma 0.5 teraflopsa wiecej niz wasze gpu z biedry

Zapomniałeś dodać, że każda twoja gra ma też funkcję zj.ebaunej optymalizacji.

Opublikowano

mnie tam wszystko zapierdala , to wy musicie limitowac fpsy w infamous HEHE

Opublikowano

No mózg nie bardzo, idź już stąd bo jesteś suchy. Wydymanie kozy w płynnych 60-klatkowych ruchach przecież czeka. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Co? LOL czy jakie inne tatałajstwo? Przecież wy nie macie gier poza indorami. Nawet PS4 na premierę miało ich więcej niż pojawiło się nowych gier na PC w ciągu kilku lat.

Opublikowano

Alpha Trion z cybertronu, pewnie wpisal autoboty w googlu i mu wyskoczyl c wars.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

A ty w infamousa nie zagrasz HEHE

Opublikowano

To chyba musi być jakiś odpad z dawnego forum N+ albo nie. Czekaj! To może ktoś z oficjalnego forum wiedźmina 3. Tamto miejsce to ostatni bastion obrońców blachy. Już też kruszeją po tym jak CDP RED sprzedał się Microsoftowi.

Opublikowano

Chyba trafilem do zlego tematu.

Desert-20.jpg

Opublikowano

rasa panow placi za AAA 100 zl , plebs konsolowy musi odrabiac panszczyzne i nie ma rady , placic trzeba 279 zl 

Opublikowano

vita z 4gb memorka i lbp i invizimals za 299zl w avansie - to sa bomby prawdy

tylko vita!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Som piraty na Vite to może kupia ? W innym przypadku wolę odkładać 300zł na jakąś gierkę na PS4.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

rasa panow placi za AAA 100 zl , plebs konsolowy musi odrabiac panszczyzne i nie ma rady , placic trzeba 279 zl 

Rasa panów najpierw płaci 2000 za grafikę i drugie tyle za resztę tylko po to aby odpalić darmową grę ze steama, bo już nie stać ich na "pudełko".

Opublikowano

vita z 4gb memorka i lbp i invizimals za 299zl w avansie - to sa bomby prawdy

tylko vita!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ależ upadek i brak szacunku dla klienta
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Uwielbiam ten moment gdy atakuje nas blaszany plebs, nagle kończą się spory i wszyscy są jedną wielką rodziną :)

corleone-family.jpg

Opublikowano

Uwielbiam ten moment gdy atakuje nas blaszany plebs, nagle kończą się spory i wszyscy są jedną wielką rodziną :)

corleone-family.jpg

Bo wirus atakuje wszystkich jednakowo.

Opublikowano

Serio nowa Vita za trzy stówy z Little Big Planet? Pora się zainteresować. Jest jakaś opcja odpalania gier z PSP? Nadrobiłbym całą serię MGS jeżdżąc na Bielany. No a Tearaway i Txk jarają.

Opublikowano

Na bank będzie z 3 sztuki na całą polskę i walka o ogień po otwarciu marketu.

Opublikowano

btw hyrule wariors w japonii w debiucie poszlo w 69tys sztyk, a wii u sprzedalo sie w 18tys ustepujac vicie i 3ds - niech nintendo tnie ceny samej konsoli lub robi jakies ciekawe bundle czy promocje bo jest tragicznie, mario kart nie podbil sprzedazy w kkw, teraz hyrule warriors, pewnie bayo2 czy fatal frame tez szalu nie zrobi - a zelda dopiero pewnie najwczesniej pod koniec 2015

Nie przesadzajmy z tym Hyrule Warriors. Po pierwsza, Zelda dołuje w Japonii od czasów Wind Wakera, po drugie - seria Warriors lata świetności przeżywała w czasach PS2. To i tak najlepszy wynik dla jakiejkolwiek gry typu "musou" na tej generacji sprzętów (wliczając w to PSV i 3DS-a). Większość pierwszego nakładu się rozeszła.

Seria Warriors się tak nie sprzedaje bo nie wychodzi teraz 1 gra rocznie  na 1 platformę, a 10 gier rocznie na  wszystko co możliwe. 

69tys to nic - klęska i padaka. Shinovi Versus na debiucie sprzedało się w ilości 120tys sztuk- ten sam typ rozgrywki.

Jaka powinna być sprzedaż Hyrule Warriors skoro wydawca rzucił na rynek ok. 100 tysięcy kopii pomimo dość rozbuchanej kampanii reklamowej? Podaj orientacyjną liczbę sprzedanych egzemplarzy i na podstawie czego ją oszacowałeś.

Skoro Wii U takie dobre i gry na niego takie świetne to oczekiwałbym, że liczba sprzedanych egzemplarzy na otwarciu będzie większa niż niszowych, niereklamowanych  gierek z "umierającej" i "niesprzedającej się" konsolki.

Taka Oreshika się lepiej sprzedała na otwarciu, a mówimy tutaj o grze która jest ciężka do zareklamowania.

Opublikowano

Już za 500zł stawiłoby się wielu wojowników bitew o Crocsy, a za 300zł to tam będzie istny Armaggedon. Aż strach iść nawet nagrać filmik z tego.

Opublikowano

Jest szansa, ze Sony pokaze nowe gry czy moze remastery i Drivecrapa z Plusa?

Opublikowano

Teaser nowej gry Behemotha (Castle Crashers; Battleblock Theater). Grywalna na PAX:

Opublikowano

HEHE ja mam avans pod ryjem , to mowicie ze tak z 500-600  dostane ? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.