Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zapamiętajcie sobie raz na zawsze! Najlepsze wyścigi to Gran Turismo 2. Nie ma, nie było i nie będzie nic lepszego. 

Opublikowano

już we wrześniu okruchy z pańskiego stołu na xbonie i ps4!

Opublikowano

Cebule i tak nie kupią, tylko poczekają, aż będzie w Plusie/Goldzie, mimo tego, że rodacy zapewnili im świetną grę akcji w 1080p/60fps (o ile nic się nie zmieniło).

Opublikowano

zaraz kupuje oryginał na GOGE.

Opublikowano

Polecam wersję na STEMA, ma achievementy i karty, które można sprzedać, by kupić nową grę!

Opublikowano

• Drivable vehicles smash through walls, crush enemies, and give you new explosive firepower!
  • Use a powerful arsenal of weapons, including throwing stars, uzis, and 4-barrel shotguns to take on the most outrageous collection of enemies ever created.
  • Hand to Face combat mode lets you kick butt and slice 'n' dice in true ninja fashion.

3D REALM \m/

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Polecam wersję na STEMA, ma achievementy i karty, które można sprzedać, by kupić nową grę!

Hell yeah, to zawsze jest +2 do oceny w moich oczach!

Opublikowano

Cebule i tak nie kupią

Przecież na cebulowej platformie debiutowała we wrześniu zeszłego roku :teehee:

Opublikowano

Cebule i tak nie kupią

Przecież na cebundlowej platformie debiutowała we wrześniu zeszłego roku :teehee:

Poprawiam.

Opublikowano

Premiera PS4 była w listopadzie 2013 więc jak mogła we wrześniu debiutować? Coś Ci się pomieszało.

Opublikowano

Na jakim PS4 ? myślałem że mówimy cały czas o platformie "cebundlowej"* czyli PC i tam premiera była we wrześniu 2013.

*dzięki Ping za poprawę :)

Opublikowano

Zawsze mam beke z tego zdjecia, przez te gruba purchawe policzki Megatrona wyglada jak policzki Roziego.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

rsMlYTG.jpg

Wytłumacz mi ktoś co w tym żenującego?

Opublikowano

ŁoŁ Objechałbym, ale mam tylko pół baku. 

Opublikowano

imo CDP sam sobie szkodzi, czytałem sporo komentarzy anulowania preordera PS4

powinni jasno sie wyrazić, za dużo niedopowiedzeń

Ogromny swiat, fabula, questy, ambina gra RPG a tam drama bo wycieli im 180p xD

BF4 chodzi w 900p i nie dziala przez pol roku i bylo grane i fapowane. Patrz Psy, gra ch*jowa i brzydka, tez chodzi w 900p i tez bylo gane i fapowane. Wiedzmin zanosci sie na GOTY 2015, a ludzie kasuja preordery XD. Juz widze te posty w lutym:

KUPILEM THE ORDER ZAMIAST WIESKA, JE*BAC CDP, TYLKO SONY MNIE SZANUJE XDD. 

Po 3 dniach szybka aukcja na pchlim targu zeby nie stracic 20zl.

Tfu!, Nie jestescie godzien zagrac w takei arcydzielo, zreszta nawet troche glupio zaczynac od trzeciej czesci. Preorder zlozony na werse na Xboxa One, jedyna konsola na ktorej gracze doceniaja dobre gry.  Pomysle o was jak bede odpalal cygora od jednej z kart umieszczonych w kolekcjonerce. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ps3site:

Ja juz preorder anulowalem, jednak z ta gra tez poczekam kilka dni po premierze, już nikomu nie można ufać w tej branży sad.png

Opublikowano

imo CDP sam sobie szkodzi, czytałem sporo komentarzy anulowania preordera PS4

powinni jasno sie wyrazić, za dużo niedopowiedzeń

Ogromny swiat, fabula, questy, ambina gra RPG a tam drama bo wycieli im 180p xD

BF4 chodzi w 900p i nie dziala przez pol roku i bylo grane i fapowane. Patrz Psy, gra ch*jowa i brzydka, tez chodzi w 900p i tez bylo gane i fapowane. Wiedzmin zanosci sie na GOTY 2015, a ludzie kasuja preordery XD.

Tfu, nie jestescie godzien zagrac w takei arcydzielo, zreszta nawet troche glupio zaczynac od trzeciej czesci. Pomysle o was jak bede odpalal cygora od jednej z kart umieszczonych w kolekcjonerce.

Jestes Xbotem, cygaro widziales tylko na zdjeciu Myszy, Nie pucuj sie na Barona  i lec do ukrainskich przyjaciół po papierosy z importu

Opublikowano

Cygora? Wy tam na xboxie to niezły macie swiat równoległy w piwnicy.

Opublikowano

Trzeba być niezłym debilem, żeby anulować preorder Wiedźmina przez jakieś pierdoły.

Opublikowano

Tak im na grafie i rozdzielczości zależy, to niech kupią jedyną słuszną wersję PC, zamiast płakać, że kąsole nie wyrabiają.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano
a tam drama bo wycieli im 180p xD

44% pikseli poszło w pzidu. 

Opublikowano

Tak im na grafie i rozdzielczości zależy, to niech kupią jedyną słuszną wersję PC, zamiast płakać, że kąsole nie wyrabiają.

i dwie poprzednie części można nadrobić!

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.