Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@YETI

Dlaczego cytujesz nie moje wypowiedzi? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Argument z kanapą też jest dziwny bo jak ja gram to i tak na skraj się przysuwam i siedzę zgarbiony tak czy siak :confused:

Blacharskie nawyki slugi. Na kanapie czujesz sie nieswojo, bo to jednak teren Baronów. Najlepiej dla Ciebie pewnie na taborecie cichutko jak mama i tata śpią, taki zgrywus z Ciebie

Pewnie tak jest, ale lepiej i dokładniej gra mi się kiedy jestem bliżej małego ekranu niż dalej od wielkiego. Jak z monitorka na tv 40 cali się przerzuciłem to jak mnie zaczeli latać przed oczami jak w korei normalnie.

Opublikowano

Od rodaków na blaszki:

A na kąsolach co? Dalej karabiny i samochody?

Opublikowano

Od rodaków na blaszki:

A na kąsolach co? Dalej karabiny i samochody?

Przebijam.

Na kolana, SimCity! Dla tej gry warto będzie zainwestować w nową kartę.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

dzień jak codzień w krainie Rasy Panów, czyli super promocje na super gierki:

Borderlands 2 GOTY* za $10

Skyrim Legendary* za siedem funtów

*wersja Remastered HD Definitive od premiery, jak to normalnie na PC bywa

a co tam u Was, kąsolomaniaki? Jakie "nowe" gierki za 240 zł Wam znowu próbują wcisnąć?

Opublikowano

a na pecetach co? Dalej bezcelowe latanie w kosmosie albo rycerzyki z magią?

Opublikowano

Tylko 5,60 GBP. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Opublikowano

a na pecetach co? Dalej bezcelowe latanie w kosmosie albo rycerzyki z magią?

ten jaki, rzodkiewki kopie psem i już wielki konser gejmingu

Opublikowano

Tylko 5,60 GBP. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Przepraszam, racja, nie zauważyłem kodu na jeszcze dalszą zniżkę.

Opublikowano

Inna sprawa, że Skyrim jest przereklamowany i na potrzeby konsol bezsensownie uproszczony, co ludzie modami na PC muszą naprawiać, żeby zabawa miała sens. Do dziś żałuję wydanej kasy, a skusiłem się krótko po premierze...

Opublikowano

A to ja nawet na X360 bawiłem się super. To już indywidualna kwestia, potencjał do zabawy w każdym razie jest, i to spory.

Opublikowano

A to ja nawet na X360 bawiłem się super. To już indywidualna kwestia, potencjał do zabawy w każdym razie jest, i to spory.

Ale widać, że dla takich typowych consolowych peasantów jest ten Skyrim. W porównaniu do Morrowina to jest bieda panie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Już Morrowind był komicznie uproszczony na tle Daggerfalla, ale mam wrażenie, że już to przerabialiśmy.

Opublikowano

Przebijam:

:blush:  :blush:

Opublikowano

mam wrażenie, że już to przerabialiśmy.

Witamy w Console Wars

Opublikowano

Już Morrowind był komicznie uproszczony na tle Daggerfalla, ale mam wrażenie, że już to przerabialiśmy.

No ale nie był to taki dramat jak Skyrim zrobiony pod konsolowego janusza z tylko padem do wyboru, który nie lubi czytać do tego.

Opublikowano

mam wrażenie, że już to przerabialiśmy.

Witamy w Console Wars

Brzmi jak dobry podtytuł dla CW9 :D.

bluber, suavek: tak, zgadza się, ale takie czasy. Co Pan zrobisz? Nic Pan nie zrobisz.

Pamiętam jak Balmorę w Morrowindzie się znajdowało czytając notatkę z opisaną drogą <3.

Opublikowano

Zapewne też przez te złe konsole :confused:

Argument z kanapą też jest dziwny bo jak ja gram to i tak na skraj się przysuwam i siedzę zgarbiony tak czy siak :confused:

Chyba trzeba się wybrać do okulisty. Podświadomie się przysuwasz by lepiej widzieć.

To by też tłumaczyło czemu nie widzi różnicy między subHD i fHD.

Opublikowano

jezus maria to jest za dobre

http://store.steampowered.com/

-75% na XCOM EU i Dishonored przez cały weekend za darmola można sobie ograć

a jak tam u Was share play i godzinka grania na konsoli kumpla xDDDDD

nawet mi Was nie żal

Opublikowano

Obie kupione na premiere, a nie za darmo na pc do nauki.

Opublikowano

Też oczywiście mam 8).

A jak komuś weekend nie wystarczy to Dishonored (HD definitive remastered edition) można potem za niecałe 4 euro kupić. Za rok na konsolach pewnie będzie remaster, jedyne 240 zł na start.

812.jpg

Opublikowano

Tutaj największe anty-blaszki ograły więcej gier na PC niż raven ze swoim już chyba skiśniętym od nieużywania odłogiem na steamie.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Nie wiem, czy sprawdzanie kto co ograł jest dobrym pomysłem, bo mogą się śmieszne rzeczy okazać ;) ;) ;).  Wciąż jestem całkiem pewien, że spora część fanów PlayStation dopiero ma przed sobą takie EKSY jak THE LAST OF US.

Opublikowano

Wiekszosc multiplatform ogralem na pc,bo wygladaja zwyczajnie lepiej, teraz zaleglosci i exy nadrabiam na ps3.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

jezus maria to jest za dobre

http://store.steampowered.com/

-75% na XCOM EU i Dishonored przez cały weekend za darmola można sobie ograć

a jak tam u Was share play i godzinka grania na konsoli kumpla xDDDDD

nawet mi Was nie żal

Zrozum że jesteście podludźmi i wydawcy nie oczekują, że zwrócą na was koszty produkcji. Ten ciężar spoczywa na naszych umięśnionych barkach, wydając 250 zł na premierę, tylko żeby wesprzeć developerów i zapewnić im dalszą pracę w branży. Więc w pewnym sensie to my, konsolowi królewicze, napędzamy światową gospodarkę i cały ten cyrk.

A po drugiej stronie barykady mamy pecetowych glonojadów, prawdziwie żałosny obraz ludzkiej egzystencji, zamieniających się w oszalałe małpy na kwasie tylko gdy pojawi się jakaś promocja gry za 2 dolary. Wystarczy wejść teraz na statusy i zobaczyć takiego jednego delikwenta, który dostał spazmów erekcyjnych na wieść, że Dishonored będzie za darmo do poniedziałku. Godny pożałowania widok, nic tylko stanąć przed wami, pałką po kolanach i tak splunąć wam prosto w twarz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.