Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale zabolało.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

tak ma byc , konsolowy plebs ma placic 250 zl i wiecej , by rasa panow miala AAA za 100 zyla

Opublikowano

A ile developer dostaje pieniążków za umieszczenie swej gry w Plusie/Goldzie? Jaki to jest procent całej miesięcznej sumy, a jaki procent idzie do Sony/M$?

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Figaro ładnie wyłożył wszystko to co czuję, bez potrzeba strzępienia sobie klawiatury. Dziękuję.

Już nie wiem co gorsza czekanie na ochłapy z plusa, czy coś takiego.  :bad:

Opublikowano

Teraz blaszki cisną w Dishonored szybko by przejść do niedzieli czy tam poniedziałku ( koniec dostępu do darmowego ) i nie wydawać kilku ojro przypadkiem.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Teraz blaszki cisną w Dishonored szybko by przejść do niedzieli ( koniec dostępu do darmowego ) i nie wydawać kilka ojro przypadkiem.

I Ty możesz poczuć się jak Sonowiec wyścigowiec! Chłopaki od PS4, macie jakieś rady? Znacie się na tym dobrze : ))))).

Opublikowano

Teraz blaszki cisną w Dishonored szybko by przejść do niedzieli ( koniec dostępu do darmowego ) i nie wydawać kilka ojro przypadkiem.

I Ty możesz poczuć się jak Sonowiec wyścigowiec! Chłopaki od PS4, macie jakieś rady? Znacie się na tym dobrze : ))))).

Nie słyszałem by ktoś tak czynił przy gierce za 3-4 ojro.

Opublikowano

A ile developer dostaje pieniążków za umieszczenie swej gry w Plusie/Goldzie? Jaki to jest procent całej miesięcznej sumy, a jaki procent idzie do Sony/M$?

Gjerki które idą do plusa/golda, trafiają tam, kiedy ich sprzedaż jest już na tak niskim poziomie, że wydawcy i tak się to opłaca.

Problemem może być tylko marginalna (?) liczba cebulaków, którzy gotowi są czekać ponad rok - dwa lata w ciemno, na rzucenie im danego tytułu. 

Opublikowano

Już Morrowind był komicznie uproszczony na tle Daggerfalla, ale mam wrażenie, że już to przerabialiśmy.

Zapewne też przez te złe konsole :confused:

Argument z kanapą też jest dziwny bo jak ja gram to i tak na skraj się przysuwam i siedzę zgarbiony tak czy siak :confused:

Chyba trzeba się wybrać do okulisty. Podświadomie się przysuwasz by lepiej widzieć.

To by też tłumaczyło czemu nie widzi różnicy między subHD i fHD.

169_fitness_tip_flash.jpg

Nie powiesz mi, że granie w coś bardziej wymagającego od gier na plejstejszon 3 (tzw samograje) w takiej pozycji ma miejsce. Ah zapomniałem, że ty nic multiplayerowego nie ruszasz to może i tak ci wygodnie.

Opublikowano

blaszki podczas steamowej promocji

ale dlaczegoż wychodzimy poza branżę : )))

562hj.gif?w=650

iyKHR0J2YFvJz.gif

iycw7J02m48Ae.gif

stado baranów baronów w heoricznej walce o "nadkonsolę"

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ja tam trochę współczuję blaszanym królom życia, cała kasa idzie w komputer i na nic innego nie starcza.

3jICYus.jpg

Opublikowano
 tylko żeby wesprzeć developerów i zapewnić im dalszą pracę w branży.

Chyba wesprzeć Sony i MS. 

Opublikowano

blaszki podczas steamowej promocji

ale dlaczegoż wychodzimy poza branżę : )))

562hj.gif?w=650

iyKHR0J2YFvJz.gif

iycw7J02m48Ae.gif

no i? pokazujesz plejstejszonowy plebs, a pokażesz noble xbox master race w takim otoczeniu? NO NIE POKAŻESZ

Opublikowano

no i? pokazujesz plejstejszonowy plebs, a pokażesz noble xbox master race w takim otoczeniu? NO NIE POKAŻESZ

No nie pokaże, bo mało kto xbona kupił. Raptem kilku nieświadomych biedaków, ale ciężko, żeby trzy osoby stanowiły tłum.
Opublikowano

a pokażesz noble xbox master race w takim otoczeniu? NO NIE POKAŻESZ

A kto by się zabijał o X'a? 

Ja! Forza rulez

Edytowane przez MiK86

Opublikowano

Bo xbox nikogo.

Opublikowano

No nie pokaże, bo mało kto xbona kupił. Raptem kilku nieświadomych biedaków, ale ciężko, żeby trzy osoby stanowiły tłum.

jesteś dla mnie powietrzem odkąd obraziłeś HL2. Nie odpowiadaj na moje posty.

Opublikowano

Na Steamie gierek w promocji starczy dla wszystkich. Na konsolach Sony niekoniecznie. Bo jak szlachta się rzuci, to psn pada

Opublikowano

jesteś dla mnie powietrzem odkąd obraziłeś HL2. Nie odpowiadaj na moje posty.

Już mówiłem, że czcisz fałszywego mesjasza. Prawdziwy jest jeden.

Opublikowano

Bo blaszki w przeciwieństwie do graczy konsolowych to rak branży.

Najlepsze jest to że kiedy oni ładują grubą kasę w kolejnego Titana, co nowa premiera, to myślą że jest to ekskluzywne, bogate, złoto, cygara itd. a tak nie jest.

Całą sytuację można porównać do Janusza ze wsi który ładuje extra komponenty na swój Sportowy samochód Opel Vectra pożyczony od taty myśląc że czyni go lepszym, fajniejszym, będzie zauważany, wreszcie koledzy zaczną go lubić a okazuje się że ma

opel_calibra_wiejski_tuning__2.jpg

opel_calibra_wiejski_tuning__3.jpg

No Audi R8 jak chuuuuj.

Dla porównania baroni mają Sony PlayStation 4 któro chodzi jak to

POTW_McLarenP1_V1_16to10.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.