Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale co masz na myśli z tymi samochodami? Głośność działania? No to pewnie masz rację ;/.

Wkurza mnie to ze zaufalem sony i wziąłem konsole na premierę a teraz mam odkurzacz.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Z tą głośnością to prawda. Mi raz ps4 wessało pada od xbox'a. 

Opublikowano

Proszę przestańcie, jest zbyt śmiesznie.

Opublikowano

169_fitness_tip_flash.jpg

Nie powiesz mi, że granie w coś bardziej wymagającego od gier na plejstejszon 3 (tzw samograje) w takiej pozycji ma miejsce. Ah zapomniałem, że ty nic multiplayerowego nie ruszasz to może i tak ci wygodnie.

Tematu braku umiejętności nie powinna poruszać osoba, która nawet nie umie prawidłowo usiąść na kanapie.

Opublikowano

A z głośnością to blachy mają jazdę. 

Opublikowano

A ile developer dostaje pieniążków za umieszczenie swej gry w Plusie/Goldzie? Jaki to jest procent całej miesięcznej sumy, a jaki procent idzie do Sony/M$?

Na pewno dostaje więcej niż od cebundlowej rasy , która jest dość dziwnym gatunkiem graczy na normalne gierki sępią i nie kupują dopóki nie będzie taka za parę $ w międzyczasie potrafiąc prze(pipi)ić kilkadziesiąt $ na f2p ścierwa takie rzeczy only PC.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Na pewno (...)

[citation needed]
Opublikowano

Najpewniej (...)

[citation needed]

Happy now ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

No, lepiej. Teraz widać, że gadasz z dupy. :>

Opublikowano

dzień jak codzień w krainie Rasy Panów, czyli super promocje na super gierki:

Borderlands 2 GOTY* za $10

Było w plusie rok temu za darmo.

jezus maria to jest za dobre

http://store.steampowered.com/

-75% na XCOM EU

To również, wysil się bardziej.

ale dlaczegoż wychodzimy poza branżę : )))

562hj.gif?w=650

iyKHR0J2YFvJz.gif

iycw7J02m48Ae.gif

stado baranów baronów w heoricznej walce o "nadkonsolę"

Przecież to się xboccy plebejusze zabijają o konsole, licząc, że zarobią choć trochę odsprzedając na allegro. Baronowie w tym czasie w swoich domach przed kominkiem, w dłoniach cygaro i 20-letnia whisky, w tle przygrywa jazz i tak oto spokojnie czekają na realizację złożonego wiele miesięcy wcześniej preordera. Królowie życia.

Opublikowano

Poem o 10 milionach PS4, niesławnym cytacie Dona Mattricka i w ogóle wiersz taki pienkny

And in the long gone yesteryear
Don Mattrick's words made Redmond cheer
"Ten million first shall win this race!"
He said, with grin upon his face.

"The coming battle shall be won right here,
With games like Halo and Forza and Gears."
He ended his statement with a triumphant nod
Secure in his love from the gaming gods

His words stoked fires among the fans
Each camp clenched swords in bloodied hands
The system warz began again
Three noble fighters, each sure to win

Microsoft, of course, had their white box
Sleek, and powerful, and filled with lots
Of games to play with friends new and old
Or even watch Netflix (if you paid for Gold)

The box upon which SCE was betting
Had power, confusion, and printer settings
The games would look and run so swell
If developers could handle the goddamn Cell

And in the third corner of the ring
Stood the tiny offering from the former king
An innovative waggle-box called the Wii
Would eventually win, quite handily

But fear not brave warriors! War is not through!
Nintendo returned with the shiny WiiU!
It's a console! It's a tablet! It's both things combined!
It's the word "underwhelming," redefined

The other two fighters each had a son
The 360 gave birth to the Xbox One
Underpowered, TV-focused, and chained to Kinect
It struggles to gain traction, or even respect

PS3's new child has shot up the charts
Sleek and powerful, with a gaming heart
It seems quite destined to stay far ahead
Unless Sony acts like Sony and shits in the bed

But now that Gamescom '14 is here at long last
Words did echo from deep in the past
"The first to 10 million shall win at all cost!"
Hung from Microsoft's neck like a stone albatross

So now Tokyo laughs as Redmond sneers
And Lara Croft's eyes well up with tears
For bad news has arrived for the mighty Xbone
PS4 was the first to reach Don's milestone

Opublikowano

Piekny poem, dobrze ze Mattrick odszedl bo byl debilem.

Tylko Krol Spencer

Pozdrawiam.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Piekny poem, dobrze ze Mattrick odszedl bo byl debilem.

Tylko Krol Spencer

Pozdrawiam.

Królem to będzie jak nadgoni peesczwórke.Na chwilę obecną to co najwyżej Sir Spencer(Mattic to zwykły stajenny,którego kopnął koń).

Opublikowano

Było w plusie rok temu za darmo.

200zł rocznie to niezłe za darmo.

A jak skończy Ci się abonament albo sprzedasz starą konsolę aby przesiąść się na nową generację to pocałuj się w dupę, nie ma gierki. #sonytakiedobre

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Stajenny to jest Nelson bo gada co kto mu zagra. Mattric to jest zwykly kmiot co dostaje baty przy obieraniu ziemniakow.

Tylko Spencer, tylko Xbox.

Opublikowano

Kolejne strony postów z bólem dupy konsolomaniaków a w rzeczywistości nic się nie zmienia. Nadal PC ma najbardziej zróżnicowany i bogaty asortyment gier na ten rok i jestem pewny, że na przyszły również. Do tego można śmiało dokupić WiiU i żadne pseudokonsole jak Xbox i PS4 nie mają startu. 

Możecie się tu licytować o rozdzielczości, teraflopy i klatki a ja dalej czekam aż któraś multiplatforma na mojej karcie pójdzie gorzej niż na waszym plastiku. Całe to wasze pyerdolenie można śmiało pomijać bo to są jakieś mokre sny ludzi którym marketing sprzętu dla typowego casuala zrobił z mózgu sieczke. Już nie mówiąc o tym, że pod względem wykonania klapy kupiły za 1700 zł TANDETE bazarową przez co kreowanie się na baronów jest jeszcze śmieszniejsze.

Strony w CW lecą a najbliższy warty uwagi konsolowy ex wychodzi za ile? 6 miesięcy? Nie rozśmieszajcie mnie nawet pisaniem o exclusivach.

>inb4 jaranie się grafiką z gifów z interaktywnego filmu który nawet w 1080p nie chodzi - yeti style xD

Yeti twoje zdanie na temat gier jest nic nie warte bo ty o grach nie masz zielonego pojęcia. Serio, wystarczy, że w grze się nie strzela i już nie możesz przejść początku bo abstrakcją jest dla ciebie szukanie innego sposobu na gre niż zwyczajne wyebanie w smoka z czołgu i przejechanie po jego trupie. Więc nie wyobrażam sobie jak grasz w Bloodborne czy jakąkolwiek wymagającą pomyślunku grę. Chyba, że sobie znajdziesz solucje w necie  :teehee:

Poza tym smieszne jak o dymaniu mówią ludzie których Sony zmusza do kupienia nowej (niekoniecznie lepszej) kierownicy za 1000zł żeby mogli pograć w Project Cars. Oczywiscie można grać na padzie ale to zupelnie co innego. No i powodzenia online na padzie w Carsach.

Opublikowano

A jak skończy Ci się abonament albo sprzedasz starą konsolę aby przesiąść się na nową generację to pocałuj się w dupę, nie ma gierki. #sonytakiedobre

A po co trzymać przez lata takie jednostrzałowce? Gry które są tego warte kupuje w wersjach kolekcjonerskich, a jak jakaś gra jest warta tylko cyfrowego półproduktu to ściągasz, przechodzisz i kasujesz. Wśród blacharstwa jest dziwna moda na kupowanie każdego gówna jak tylko jest w promocji "bo może kiedyś zagram" - potem listy gier zawalone setkami pozycji, które ani razu nie zostały odpalone. No ale masz je na zawsze! No i była promocja! Żal nie kupić, nawet jak się nie potrzebuje. Szkoda że jedyna interakcja z daną grą jest wyłącznie w momencie jak ją kupujesz, a 5 minut później już nie pamiętasz że ją masz - zamiast grać patrzysz co by tu kolejnego do wiecznego nieogrania kupić, bo gaben dał -70%. Jak te naiwne babcie co traciły całe emerytury na badziewie z telezakupów. Nawet nie widzicie, jak gruby was dyma. :confused:

Opublikowano

Papierosów nie palę. Wiec w cenie fajek mam jedną, czasem wiecej gier. Na każdą gierkę przyjdzie czas. Nawet dziś potrafię odpalić Kingpin, System Shock 2, czy np klasyki z ps2. Ale wy nextgenowcy ze stajni sony nie gracie w takie graficzne szroty! Wy kupujecie gierki na jeden raz, aby potem szybciutko sprzedać. Brak w was sentymentu, to i się nie dziwcie, że i wasze kochane upadające żółte bracia was cykają jak mogą

Edytowane przez szczepanpl

Opublikowano

Blacharze kupuja tytany za miliony to na gry potem nie wystarcza. Trzeba czekac na bundle za dolara albo przechodzic dishonored na wyscigi przez weekend.

Opublikowano

Typowe blachary pewnie tak, chyba ze ktoś gra na xklocku i ma lajwa, to dostał gierkę za free

Opublikowano

Niech mnie chuuuj, Adi przekonales mnie, obiecuję że gdy nie będę miał rodziny, pracy, obowiązków, to kupuje PC i będę fajny jak wy.

Bo na chwilę obecną, gdy wracam z pracy po 11-12 godzinnych zmianach, to po całym tygodniu, siedzenie na taborecie krzys4 mnie przeraża, wystarczająco muszę z PC siedzieć poświęcając się hobby czyli fotografii.

Myślę że kiedyś to zrozumiesz, gdy będziesz starszy a rodzice nie będą już Ci dawać pieniędzy.

Ja tez byłem graczem PC jak Ty.

Opublikowano

kupno ps4 oznaką wejścia w dorosłość.

Opublikowano

Poem o 10 milionach PS4, niesławnym cytacie Dona Mattricka i w ogóle wiersz taki pienkny

And in the long gone yesteryear

Don Mattrick's words made Redmond cheer

"Ten million first shall win this race!"

He said, with grin upon his face.

"The coming battle shall be won right here,

With games like Halo and Forza and Gears."

He ended his statement with a triumphant nod

Secure in his love from the gaming gods

His words stoked fires among the fans

Each camp clenched swords in bloodied hands

The system warz began again

Three noble fighters, each sure to win

Microsoft, of course, had their white box

Sleek, and powerful, and filled with lots

Of games to play with friends new and old

Or even watch Netflix (if you paid for Gold)

The box upon which SCE was betting

Had power, confusion, and printer settings

The games would look and run so swell

If developers could handle the goddamn Cell

And in the third corner of the ring

Stood the tiny offering from the former king

An innovative waggle-box called the Wii

Would eventually win, quite handily

But fear not brave warriors! War is not through!

Nintendo returned with the shiny WiiU!

It's a console! It's a tablet! It's both things combined!

It's the word "underwhelming," redefined

The other two fighters each had a son

The 360 gave birth to the Xbox One

Underpowered, TV-focused, and chained to Kinect

It struggles to gain traction, or even respect

PS3's new child has shot up the charts

Sleek and powerful, with a gaming heart

It seems quite destined to stay far ahead

Unless Sony acts like Sony and shits in the bed

But now that Gamescom '14 is here at long last

Words did echo from deep in the past

"The first to 10 million shall win at all cost!"

Hung from Microsoft's neck like a stone albatross

So now Tokyo laughs as Redmond sneers

And Lara Croft's eyes well up with tears

For bad news has arrived for the mighty Xbone

PS4 was the first to reach Don's milestone

Czerstwe, ale faktem jest że Mattrick to największy idiota w historii.

Opublikowano

kupno ps4 oznaką wejścia w dorosłość.

Nie, naucz się czytać.
Opublikowano

ten dziwny moment kiedy na forum o gierkach w siedemnastej edycji najdurniejszego tematu świata ktoś używa karty "dorosłość" jako argumentu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.