Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Znając politykę Sony to pokażą na E3 gameplay i premiera w 2016.

Także jak na razie Sony zostaje jedna DOBRA gra na PS4 w 2015: Bloodborne.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

na gamesconie nie pokazali nic, tłumaczyli sie, że nie starczyło im czasu, a to ma byc jedna z flagowych gier PS4 wiec troche dziwne

1 września konferencja Sony, mają pokazać nowe gry, podobno jakiś tytuł, który ma ruszyć sprzedaż na rynku japońskim

jeśli nie pokażą nic z U4, to wtedy można mieć obawy o rok 2015 imo

Opublikowano

jeszcze Rime i No Man Sky(choc to tez na pc) + indory

licze ze TGS cos ciekawego przyniesie - sony musi zmusic japonczykow by ci zaczeli kupowac ich konsole, bo sytuacja, w ktorej sprzedaje sie ona porownywalnie do ps3 i o 400-500% gorzej niz vita to cios przeokrutny

Opublikowano

cry more :)

Żadne zaskoczenie,ten kto myślał,że to będzie ex na zawsze dla Xbone musiał być bardzo naiwny.

+1 tym większa beka z Mazzeo

jaka beka jak ta gra mnie w ogóle nie obchodzi?

Opublikowano

Wracamy z powrotem do exów.

Myślicie, że Uncharted 4 wyjdzie w 2015roku czy przełożą premierę? Został rok, a widzieliśmy niesamowicie długi trailer, gdzie Drake wstaje.

Jeśli nie wyjdzie w przyszłym roku to co zostanie z exów na PS4? Bloodborne i The Order?

Srogo.

Wiesz, że to samo można powiedzieć o xboksowych eksach, prawda?

quantum break, tomb raider, forza 6, halo 5 i najgorsze, ale mimo wszystko - fable legends. Można powiedzieć to samo?

@Ficuś, jak liczymy indory, to na XO wychodzi Below i ta gra od twórców limbo. Poza tym na gamescomie MS starał się załatwić NMS na xboxa.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

jeśli nie pokażą nic z U4, to wtedy można mieć obawy o rok 2015 imo

U4 maja premierowo pokazywac w KKW gdzie ta seria nikogo????!!!! to jeszcze napisz, ze sie zdziwiles ze Persony5 nie pokazali na Gamescom

Opublikowano

The Witness - nastepna gra widmo, zapowiedziana razem z PS4 i sluch o niej zaginal....

Opublikowano

Wracamy z powrotem do exów.

Myślicie, że Uncharted 4 wyjdzie w 2015roku czy przełożą premierę? Został rok, a widzieliśmy niesamowicie długi trailer, gdzie Drake wstaje.

Jeśli nie wyjdzie w przyszłym roku to co zostanie z exów na PS4? Bloodborne i The Order?

Srogo.

Wiesz, że to samo można powiedzieć o xboksowych eksach, prawda?

quantum break, tomb raider, forza 6, halo 5 i najgorsze, ale mimo wszystko - fable legends. Można powiedzieć to samo?

No wiesz, widzieliśmy jak na razie bardzo długi trailer Tomb Raidera i Halo 5.

Opublikowano

Nie mówię przecież, że Uncharted 4 na pewno nie wyjdzie, zapytałem o Wasze zdanie na ten temat.

Jeśli wyjdzie to i tak ładna przewaga exów na xboxa. Nie mówiąc o jesiennym pogromie.

Opublikowano

Biedny Guernica, coraz bardziej zachwalał kompy i już go nie ma z nami [*]. Pamiętajcie nim zbłądzicie, blaszki to droga w jedną stronę. 

Opublikowano

pogrom to sa exy na WiiU, niestety/stety Nintendo sie sparzylo i drugi raz numer z next genem o podzespolach pastgena nie przeszedl i bez wsparcia multiplatform ta konsola jako piorytetowa nikogo i sami ja sprowadzili do roli uzupelniajacej dla ps4/xone

Opublikowano

@KopEr

A zapomniałeś jeszcze o Tearaway! I weź mi nie mów, że to port z Vity, mimo, że tak jest, bo 50% gry to zawartość niedostępna na konsolce.

Deep Down - mówi Ci to coś? Gran Turismo 7? TLG, który już za chwileczkę zostanie zapowiedziany, a w 2015 wydany?

Myślę, że jest remisowo.

Opublikowano

pogrom to sa exy na WiiU, niestety/stety Nintendo sie sparzylo i drugi raz numer z next genem o podzespolach pastgena nie przeszedl i bez wsparcia multiplatform ta konsola jako piorytetowa nikogo i sami ja sprowadzili do roli uzupelniajacej dla ps4/xone

Nie chodzi o same multiplatformy, pod względem systemu (konta z przypisanymi grami), online (friendcody...) czy odznaczeń (trofki) są 100lat za murzynami. Same exy to za mało, najwięksi fani z zachwytem kupią kolejnego Mario, ale dla niektórych po kilku grach z danej serii ma się jej dość. Nowych ip jak na lekarstwo.

@Ludews - gran turismo 7 xD Chyba chciałeś napisać Gran Turismo 6 HD Remastered :D :D :D :D  Ewentualnie GT7 Prologue z 5 wózkami i 2 trasami, jak to zwykle bywa.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Nie mówię przecież, że Uncharted 4 na pewno nie wyjdzie, zapytałem o Wasze zdanie na ten temat.

Jeśli wyjdzie to i tak ładna przewaga exów na xboxa. Nie mówiąc o jesiennym pogromie.

A niby o jakie gry sie rozchodzi ?

Opublikowano

TLG, który już za chwileczkę zostanie zapowiedziany, a w 2015 wydany?

Dobry żart :thumbsup:

ale dla niektórych po kilku grach z danej serii ma się jej dość. Nowych ip jak na lekarstwo.

Tasiemce od Nintendo bee ale już ekscytacja kotlecikami ze stajni EA/Ubi/Acti jest ok. W końcu nowy Assasin czy CoD nie wychodzi co roku.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Guernica dostał bana? Za co? Wydaje mi się, że przed Uncharted 4, znając Sony (#takie dobre dla graczy którzy nie mieli ps3) wyda trylogię Uncharted remaster. Albo nie daj Boże wszystkie gry osobno.

Opublikowano

@KopEr

A zapomniałeś jeszcze o Tearaway! I weź mi nie mów, że to port z Vity, mimo, że tak jest, bo 50% gry to zawartość niedostępna na konsolce.

Deep Down - mówi Ci to coś? Gran Turismo 7? TLG, który już za chwileczkę zostanie zapowiedziany, a w 2015 wydany?

Myślę, że jest remisowo.

z ta zawartoscia tearaway to bym tak szybko nie otwieral szampana - nikt nie powiedzial ze to bedzie 100% wersji z vity + 50% nowej zawartosci. Napisali tylko ze 50% zawartosci nie bylo na vicie, teraz pozostaje pytanie ile wytna lub pozmieniaja z tego co miala wersja vitowa - vity nikt nie kocha i malo kto gral w tearway ale sa tam momenty, ktore moim zdaniem nie sposob przeniesc na ps4 - szczegolnie te wykorzystujace kamerke - wiec wg mnie na bank cos wywala i zastapia czyms nowym i suma sumarum dalej bedzie to gierka na 5h

Opublikowano

Tearaway o ile gierka jest przyjemna to srednio widzi mi sie na duzej konsolce bo to jest typowy handheldowy samograj 

Opublikowano

ale dla niektórych po kilku grach z danej serii ma się jej dość. Nowych ip jak na lekarstwo.

Tasiemce od Nintendo bee ale już ekscytacja kotlecikami ze stajni EA/Ubi/Acti jest ok. W końcu nowy Assasin czy CoD nie wychodzi co roku.

Czemu wyjąłeś moje zdanie z kontekstu? Napisałem, że fani łykną każdą część, tak samo może być w przypadku AC czy CoD. Mówimy o nowych graczach/ludziach którzy nie przepadają za kotletami. Ty możesz nie trawić AC wychodzącego co rok, a ktoś inny kolejnego skakania w Mario, nie?

@Moldar - Horizon 2, kolekcja Halo, Sunset i jeśli masz mi zamiar pisać, że na PS4 będzie lbp3 - to jeszcze project spark.

Opublikowano

Pomijając więc tasiemce od N to z ciekawszych tytułów będzie jeszcze Bayo2,Xenoblade Chronicles X,Fatal Frame WiiU,Zelda , a zapewne na TGS też coś jeszcze zapowiedzą więc imo jest na co czekać. W moim przypadku Bayo2 i Fatal Frame przesądzają o zakupie WiiU,choć akurat ten drugi tytuł jeszcze nie został zapowiedziany na rynki zachodu. Ale liczę na to,że Nintendo to wyda po ang.

Opublikowano

Zapomnieliście o God of War Collection, HD, Ultra, Definite Bundle.

Opublikowano

Zapomnieliście o God of War Collection, HD, Ultra, Definite Bundle.

Niech już lepiej dadzą sobie spokój z tą serią bo ileż to można :sick:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Zapomniałem jeszcze o nowej grze Guerilla Games. Będzie mega RPG, no bo jakżeby inaczej - Killzony były fantastyczne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.