Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Znając politykę Sony to pokażą na E3 gameplay i premiera w 2016.

Także jak na razie Sony zostaje jedna DOBRA gra na PS4 w 2015: Bloodborne.

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

na gamesconie nie pokazali nic, tłumaczyli sie, że nie starczyło im czasu, a to ma byc jedna z flagowych gier PS4 wiec troche dziwne

1 września konferencja Sony, mają pokazać nowe gry, podobno jakiś tytuł, który ma ruszyć sprzedaż na rynku japońskim

jeśli nie pokażą nic z U4, to wtedy można mieć obawy o rok 2015 imo

Opublikowano

jeszcze Rime i No Man Sky(choc to tez na pc) + indory

licze ze TGS cos ciekawego przyniesie - sony musi zmusic japonczykow by ci zaczeli kupowac ich konsole, bo sytuacja, w ktorej sprzedaje sie ona porownywalnie do ps3 i o 400-500% gorzej niz vita to cios przeokrutny

Opublikowano

cry more :)

Żadne zaskoczenie,ten kto myślał,że to będzie ex na zawsze dla Xbone musiał być bardzo naiwny.

+1 tym większa beka z Mazzeo

jaka beka jak ta gra mnie w ogóle nie obchodzi?

Opublikowano

Wracamy z powrotem do exów.

Myślicie, że Uncharted 4 wyjdzie w 2015roku czy przełożą premierę? Został rok, a widzieliśmy niesamowicie długi trailer, gdzie Drake wstaje.

Jeśli nie wyjdzie w przyszłym roku to co zostanie z exów na PS4? Bloodborne i The Order?

Srogo.

Wiesz, że to samo można powiedzieć o xboksowych eksach, prawda?

quantum break, tomb raider, forza 6, halo 5 i najgorsze, ale mimo wszystko - fable legends. Można powiedzieć to samo?

@Ficuś, jak liczymy indory, to na XO wychodzi Below i ta gra od twórców limbo. Poza tym na gamescomie MS starał się załatwić NMS na xboxa.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

jeśli nie pokażą nic z U4, to wtedy można mieć obawy o rok 2015 imo

U4 maja premierowo pokazywac w KKW gdzie ta seria nikogo????!!!! to jeszcze napisz, ze sie zdziwiles ze Persony5 nie pokazali na Gamescom

Opublikowano

The Witness - nastepna gra widmo, zapowiedziana razem z PS4 i sluch o niej zaginal....

Opublikowano

Wracamy z powrotem do exów.

Myślicie, że Uncharted 4 wyjdzie w 2015roku czy przełożą premierę? Został rok, a widzieliśmy niesamowicie długi trailer, gdzie Drake wstaje.

Jeśli nie wyjdzie w przyszłym roku to co zostanie z exów na PS4? Bloodborne i The Order?

Srogo.

Wiesz, że to samo można powiedzieć o xboksowych eksach, prawda?

quantum break, tomb raider, forza 6, halo 5 i najgorsze, ale mimo wszystko - fable legends. Można powiedzieć to samo?

No wiesz, widzieliśmy jak na razie bardzo długi trailer Tomb Raidera i Halo 5.

Opublikowano

Nie mówię przecież, że Uncharted 4 na pewno nie wyjdzie, zapytałem o Wasze zdanie na ten temat.

Jeśli wyjdzie to i tak ładna przewaga exów na xboxa. Nie mówiąc o jesiennym pogromie.

Opublikowano

Biedny Guernica, coraz bardziej zachwalał kompy i już go nie ma z nami [*]. Pamiętajcie nim zbłądzicie, blaszki to droga w jedną stronę. 

Opublikowano

pogrom to sa exy na WiiU, niestety/stety Nintendo sie sparzylo i drugi raz numer z next genem o podzespolach pastgena nie przeszedl i bez wsparcia multiplatform ta konsola jako piorytetowa nikogo i sami ja sprowadzili do roli uzupelniajacej dla ps4/xone

Opublikowano

@KopEr

A zapomniałeś jeszcze o Tearaway! I weź mi nie mów, że to port z Vity, mimo, że tak jest, bo 50% gry to zawartość niedostępna na konsolce.

Deep Down - mówi Ci to coś? Gran Turismo 7? TLG, który już za chwileczkę zostanie zapowiedziany, a w 2015 wydany?

Myślę, że jest remisowo.

Opublikowano

pogrom to sa exy na WiiU, niestety/stety Nintendo sie sparzylo i drugi raz numer z next genem o podzespolach pastgena nie przeszedl i bez wsparcia multiplatform ta konsola jako piorytetowa nikogo i sami ja sprowadzili do roli uzupelniajacej dla ps4/xone

Nie chodzi o same multiplatformy, pod względem systemu (konta z przypisanymi grami), online (friendcody...) czy odznaczeń (trofki) są 100lat za murzynami. Same exy to za mało, najwięksi fani z zachwytem kupią kolejnego Mario, ale dla niektórych po kilku grach z danej serii ma się jej dość. Nowych ip jak na lekarstwo.

@Ludews - gran turismo 7 xD Chyba chciałeś napisać Gran Turismo 6 HD Remastered :D :D :D :D  Ewentualnie GT7 Prologue z 5 wózkami i 2 trasami, jak to zwykle bywa.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Nie mówię przecież, że Uncharted 4 na pewno nie wyjdzie, zapytałem o Wasze zdanie na ten temat.

Jeśli wyjdzie to i tak ładna przewaga exów na xboxa. Nie mówiąc o jesiennym pogromie.

A niby o jakie gry sie rozchodzi ?

Opublikowano

TLG, który już za chwileczkę zostanie zapowiedziany, a w 2015 wydany?

Dobry żart :thumbsup:

ale dla niektórych po kilku grach z danej serii ma się jej dość. Nowych ip jak na lekarstwo.

Tasiemce od Nintendo bee ale już ekscytacja kotlecikami ze stajni EA/Ubi/Acti jest ok. W końcu nowy Assasin czy CoD nie wychodzi co roku.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Guernica dostał bana? Za co? Wydaje mi się, że przed Uncharted 4, znając Sony (#takie dobre dla graczy którzy nie mieli ps3) wyda trylogię Uncharted remaster. Albo nie daj Boże wszystkie gry osobno.

Opublikowano

@KopEr

A zapomniałeś jeszcze o Tearaway! I weź mi nie mów, że to port z Vity, mimo, że tak jest, bo 50% gry to zawartość niedostępna na konsolce.

Deep Down - mówi Ci to coś? Gran Turismo 7? TLG, który już za chwileczkę zostanie zapowiedziany, a w 2015 wydany?

Myślę, że jest remisowo.

z ta zawartoscia tearaway to bym tak szybko nie otwieral szampana - nikt nie powiedzial ze to bedzie 100% wersji z vity + 50% nowej zawartosci. Napisali tylko ze 50% zawartosci nie bylo na vicie, teraz pozostaje pytanie ile wytna lub pozmieniaja z tego co miala wersja vitowa - vity nikt nie kocha i malo kto gral w tearway ale sa tam momenty, ktore moim zdaniem nie sposob przeniesc na ps4 - szczegolnie te wykorzystujace kamerke - wiec wg mnie na bank cos wywala i zastapia czyms nowym i suma sumarum dalej bedzie to gierka na 5h

Opublikowano

Tearaway o ile gierka jest przyjemna to srednio widzi mi sie na duzej konsolce bo to jest typowy handheldowy samograj 

Opublikowano

ale dla niektórych po kilku grach z danej serii ma się jej dość. Nowych ip jak na lekarstwo.

Tasiemce od Nintendo bee ale już ekscytacja kotlecikami ze stajni EA/Ubi/Acti jest ok. W końcu nowy Assasin czy CoD nie wychodzi co roku.

Czemu wyjąłeś moje zdanie z kontekstu? Napisałem, że fani łykną każdą część, tak samo może być w przypadku AC czy CoD. Mówimy o nowych graczach/ludziach którzy nie przepadają za kotletami. Ty możesz nie trawić AC wychodzącego co rok, a ktoś inny kolejnego skakania w Mario, nie?

@Moldar - Horizon 2, kolekcja Halo, Sunset i jeśli masz mi zamiar pisać, że na PS4 będzie lbp3 - to jeszcze project spark.

Opublikowano

Pomijając więc tasiemce od N to z ciekawszych tytułów będzie jeszcze Bayo2,Xenoblade Chronicles X,Fatal Frame WiiU,Zelda , a zapewne na TGS też coś jeszcze zapowiedzą więc imo jest na co czekać. W moim przypadku Bayo2 i Fatal Frame przesądzają o zakupie WiiU,choć akurat ten drugi tytuł jeszcze nie został zapowiedziany na rynki zachodu. Ale liczę na to,że Nintendo to wyda po ang.

Opublikowano

Zapomnieliście o God of War Collection, HD, Ultra, Definite Bundle.

Opublikowano

Zapomnieliście o God of War Collection, HD, Ultra, Definite Bundle.

Niech już lepiej dadzą sobie spokój z tą serią bo ileż to można :sick:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Zapomniałem jeszcze o nowej grze Guerilla Games. Będzie mega RPG, no bo jakżeby inaczej - Killzony były fantastyczne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.