Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Niezła kalka god of war, fajny efekt regeneracji rosomaka, ale z gier o xmenach to najlepsze bylo legends.

\m/

legends i alliance super serie. mam nadzieję, że marvel ogarnie du.pę z gierkami. na razie skupiają się na MMO, społecznościowych i iOS...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Też pograłbym w X-Menów odpicowanych jak ostatnie Batmany. Najlepiej z taką płynną zmianą postaci jak w GTA V. 

Opublikowano

Z innej beczki: ostatnio mnie napadło na zakup PS2 Slim Silvera - tylko zastanawiam się jakie gierki na to kupić nie będące w zasięgu klasyków HD. Jakie perełki jeszcze możecie polecić? PS2 ma blokadę regionalną? Lubię jrpgi, więc słucham.

Opublikowano

kup xboxa.

Opublikowano

Z innej beczki: ostatnio mnie napadło na zakup PS2 Slim Silvera - tylko zastanawiam się jakie gierki na to kupić nie będące w zasięgu klasyków HD. Jakie perełki jeszcze możecie polecić? PS2 ma blokadę regionalną? Lubię jrpgi, więc słucham.

Ja dwa lata temu świetnie się bawiłem we wszystkie WRC od Sony. Wiadomo, że obecnie to lipa w tym temacie. Z tym nowym WRC4 wytrzymałem 2 godziny. Jeździ się fajnie, czuć klimat rajdów ale za te trasy kopiuj i wklej to bym im jaja poucinał :D

Opublikowano

God Hand. Downhill Domination. Multiplayer Medal of Honor: Wojna w Europie. A z rpgów, Valkiria Profil 2? Red Ring? Dragon Quest VIII?

Opublikowano

kurcze tak mysle i mysle i malo zostalo hitow z ps2, ktore nie zostaly zremasterowane po czasie na next geny

pierwsze co mysle to jrpg - masz valkyrie profile2, dragon questa8, trylogie xenosaga, final fantasy xii, digital devil saga, lucifer call

Opublikowano

Pożyczyłem wczoraj od znajomego GT6 i byłem przekonany, że boty sobie jaja robiły z tymi aktualizacjami, a tu mnie powitało prawie 10GB do pobierania.

Zostawiłem na noc, budzę się, a to się jeszcze instalowało. Pół paska było i wyświetlało się, że coś koło dwóch minut to potrwa... Minęło chyba pół godziny.

Odpalam w końcu gierkę licząc na jakieś rewolucje (w piątkę nie grałem, więc po szóstce spodziewałem się jakiegoś przeskoku względem tego, co kiedyś ogrywałem na ps2). Wszędzie mnie coś prowadzi za rączkę, pełno jakiegoś śmiecia, ale i tak wszystko przebiło, gdy chciałem sobie nabyć pierwsze autko. Gra najzwyczajniej w świecie zmusiła mnie do kupna wybranego modelu Hondy...

kurcze tak mysle i mysle i malo zostalo hitow z ps2, ktore nie zostaly zremasterowane po czasie na next geny

pierwsze co mysle to jrpg - masz valkyrie profile2, dragon questa8, trylogie xenosaga, final fantasy xii, digital devil saga, lucifer call

Jeszcze chętnie przygarnąłbym zremasterowaną serię Ace Combat.

Opublikowano

sa jeszcze burnouty - na ps3/x360 byl tylko paradise, az dzwine ze nikt takedown czy revange nie wrzucil do edycji HD, jest genialny motorstorm arctic edge(choc to port z psp)

Opublikowano

revenge jest na xbox360.

Opublikowano

Pamiętam, że w Ojca Chrzestnego i Człowieka z blizną też grało mi się dobrze, były jeszcze Wściekłe Psy Tarantino. To akurat mi umknęło, ale może to i lepiej, bo film kocham jak własne życie.

No ja nawet drugą część Godfather skończyłem, ale była mega słaba, za to Scarface był super.

revenge jest na xbox360.

Grałem ostatnio, nawet się nie zestarzała.

Opublikowano

2079d1168028550-burnout-revenge-ntsc-cov

jak widać w lewym dolnym rogu - glorious 720p !

Opublikowano

Ja się napaliłem trochę na tą Vitę za 300zikos z Avansu ale szybko mi przeszło bo wiedziałem,że  byłoby to zbyt piękne.

Poczekaj na Vita TV w EU. Dużo droższe być nie powinno.

wspiera cale 80 gier z vity z chyba z 600 jakie juz na nia powstaly :D szalenstwo :D

-_- Według oficjalnych danych 279 gier  Vitowych jest obsługiwanych przez Vita TV. Wszystkich gier w Japonii jest 390.

Opublikowano

fejsbuk znów rozdaje raki. profil playstation polska. filmik z bloodborne.

wygląda jak dark soul czyli jak dla mnie gra odrazu dno tak smao jak dark souls. po pierwszych 1h grania sie w(pipi)ilem i przestalem grac jak dla mnie gra dla sadomasochistow

Jest jakiś polski profil xboxa na fejsie? bo muszę dla odmiany poczytać xbotowych dałniarzy, bo jeszcze uwierzę, że to tylko fani plejstacji tacy są.

Opublikowano

Ahahah, widzę że nawet Keymaker dalej tam dzielnie broni tego zielonego szmelca. Ja pie.rdolę. Pewne rzeczy się nie zmieniają. Dzięki, teraz wiem że po obu stronach są debile. Naturalnie nie dotyczy to fanów Nintendo.

10629713_733731570033762_228245248725576

DAT FICZER, NEXT GEN, OLABOGA

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

no upośledzony jest ten profil. nieźli facebook nindża tam pracują.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Geez figaro ty tak na serio? Chodzi o to, że większość graczy to janusze i nawet nie wiedzą, że jednak łoniak nie potrzebuje być always online.

Opublikowano

Taa, można wiele zrozumieć, nawet trolling w CW idzie jeszcze ogarnąć, nawet daddiego można czasem zrozumieć. Ale kogoś takiego jak keymaker po prostu nie ma, totalnie zaślepiony w zielone pudło i nawet (pipi) będzie mu smakować, byle od spencera

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Geez figaro ty tak na serio? Chodzi o to, że większość graczy to janusze i nawet nie wiedzą, że jednak łoniak nie potrzebuje być always online.

Ty wszystko obrócisz tak, żeby nie było na Xboxa.

W ogóle dalej mnie to dziwi, że ze wszystkich to właśnie Ty bronisz tę kupkę. Taki wielki obrońca indyków, powinieneś jednak przyznać, że Sony robi dobrze.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Taa, można wiele zrozumieć, nawet trolling w CW idzie jeszcze ogarnąć, nawet daddiego można czasem zrozumieć. Ale kogoś takiego jak keymaker po prostu nie ma, totalnie zaślepiony w zielone pudło i nawet (pipi) będzie mu smakować, byle od spencera

Jakbyś jezdził na gamescom dzięki Msowi to też byś tak gadał.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W ogóle dalej mnie to dziwi, że ze wszystkich to właśnie Ty bronisz tę kupkę. Taki wielki obrońca indyków, powinieneś jednak przyznać, że Sony robi dobrze.

Ale co kupkę? Ma fajne gry? Ma. Ma lepszego pada? Ma. Ma lepszy online? Ma.

O co do obracania to stary zobacz jakie tam są komentarze ludzie np. na temat nowego TR i te gadki ''no szkoda, że nie na 360" a ktoś ciągle z tego profilu musi im odpisywać, że na 360 też będzie. Po prostu Ci ludzie to nie są tacy jak my, zapaleńcy, raczej świadomi wyboru i czytający newsy dzień w dzień. Od indyków mam PC.

Opublikowano

Ale co kupkę? Ma fajne gry? Ma. Ma lepszego pada? Ma. Ma lepszy online? Ma.

O co do obracania to stary zobacz jakie tam są komentarze ludzie np. na temat nowego TR i te gadki ''no szkoda, że nie na 360" a ktoś ciągle z tego profilu musi im odpisywać, że na 360 też będzie. Po prostu Ci ludzie to nie są tacy jak my, zapaleńcy, raczej świadomi wyboru i czytający newsy dzień w dzień. Od indyków mam PC.

Tak, tak, fani Xboxa to nieświadomi konsumenci, a w przypadku Sony to janusze, zakały rodziny itd :P

No nie wiem, myślę, że to dziwne, że na konsolę, która pomaga indie devom, promuje je, jest nastawiona od samego revealu na GRY jest tak często przez ciebie jechana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.