Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tu mamy przykład który szanuje plejstejszyn z całego serca <3

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przypominam ze aby zagrac w Destiny trzeba byc podlaczonym do sieci. 

#najlepszawesjananadkonsolebodajaskorkinakarabin

zby pucharki przegladnac trzeba byc podlaczonym do sieci xD

lipa z wyjscia na grzyby i granie w gierki w szopie :(

Co ty wymyslasz*?

*18+

pyerdolisz

Opublikowano

no ma racje - nie majac podlaczenia z siecia PSN mozesz co najwyzej kod bledu sobie podejrzec.  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przypominam ze aby zagrac w Destiny trzeba byc podlaczonym do sieci. 

#najlepszawesjananadkonsolebodajaskorkinakarabin

zby pucharki przegladnac trzeba byc podlaczonym do sieci xD

lipa z wyjscia na grzyby i granie w gierki w szopie :(

Co ty wymyslasz*?

*18+

pyerdolisz

chyba ty

PlayStation 4 won't show Trophies when you're offline, still requires sync

http://www.polygon.com/2013/11/14/5103898/ps4-what-you-cant-do-offline

:sorcerer:

#bombyprawdy

pozdrawiam i zycze milego dnia 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jeszcze dobrze makaron na niedzielny rosolek mi sie nie zagotowal a juz tyle beki z Playstatnion xD.

Opublikowano

A, bo to o ps4.

W takim razie

xDDDD

Opublikowano

Była taka beka z Xbox one i always online, a to na PS4 bez neta praktycznie nic nie można zrobić, nawet karwa trofików zobaczyć. :teehee:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

microsoft jako transparenta firma jasno informuje o swoich planach always online, sony wprowadza je tylnymi drzwiami.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Internet rak branży. Za czasów ps2 gry były dopracowane, beka była z blachy i ich latek, zero patchow, update'ów, DLC czy Pay to win. No i multi z kumplem tez było ok ;)

Opublikowano

We endeavour to ensure that Sony Entertainment Network services are available at all times. However, occasionally Sony Entertainment Network may need to be taken offline so we can perform essential maintenance. This is to ensure our network continues to run smoothly and securely and to provide you with new and updated services.

troll-sincere-troll.jpg

Opublikowano

Całe szczęście,że od paru lat nie mam tam zaktualizowanej karty i nic nie kupuję przez konsolę.

No ale za darmo ...

Oh wait w przypadku PS4 tak nie ma XD

Opublikowano

najlepsze w pucharkach na PS4 jest to, ze jak nie mamy polaczenia z siecia, albo tak jak teraz PSN nie dziala to nawet nie wiemy czy je zdobywamy, bo po prostu nie wyskakuja  :teehee:

Opublikowano

<cw off>Ilość minusów jakie na mnie spadły i ilość plusów jakie dostał Square mówią jedno.

Robisz eX4cT good damn job w tym temacie, zderzenie z prawdą jaką serwujesz można porównać tylko z rozpedzonym Smartem który uderza w betonową ścianę.

Powiem szczerze że nie sądziłem iż można czuć dumę przez prowadzenie beki z wirtualnych ludzi na temat którejś z firm

które nawet nie wiem gdzie mają siedzibę XD, widzę natomiast dla tych plusowiczow i tych od minusów że internet jak i console Wars to absolutnie sirius biznes podoba mi się to jeszcze bardziej, a wy drogie botki możecie przywiązać sobie zasilacz od Xbox one do nogi i skoczyć do wody. XD beka z was.

<cw on>

Opublikowano

<cw off>

No i przestalem czytac.

NIE dla offtopu !

Opublikowano

Plusik od Irasa dla eX4cT, ja bym się czuł urażony mając takiego "fana".

najlepsze w pucharkach na PS4 jest to, ze jak nie mamy polaczenia z siecia, albo tak jak teraz PSN nie dziala to nawet nie wiemy czy je zdobywamy, bo po prostu nie wyskakuja  :teehee:

Powiedź, że to żart?

Przecież na PS3 jak nie jesteś podpięty do sieci to wszystko śmiga,pucharki wyskakują, da się zobaczyć liste trophies itd, a  w "nadkonsoli" z 8GB GDDR5 się nie da?XD

Opublikowano

<cw off>Ilość minusów jakie na mnie spadły i ilość plusów jakie dostał Square mówią jedno.

Robisz eX4cT good damn job w tym temacie, zderzenie z prawdą jaką serwujesz można porównać tylko z rozpedzonym Smartem który uderza w betonową ścianę.

Powiem szczerze że nie sądziłem iż można czuć dumę przez prowadzenie beki z wirtualnych ludzi na temat którejś z firm

które nawet nie wiem gdzie mają siedzibę XD, widzę natomiast dla tych plusowiczow i tych od minusów że internet jak i console Wars to absolutnie sirius biznes podoba mi się to jeszcze bardziej, a wy drogie botki możecie przywiązać sobie zasilacz od Xbox one do nogi i skoczyć do wody. XD beka z was.

<cw on>

1606955_214355215432287_341898595_n.jpg

Opublikowano

O drugi mendrek.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ac-unity-beta-3.jpg

ac-unity-beta-2.jpg

ac-unity-glitch-2.gif

1080p, 60 fps. Z pozdrowieniami dla Maciusia.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

najlepsze w pucharkach na PS4 jest to, ze jak nie mamy polaczenia z siecia, albo tak jak teraz PSN nie dziala to nawet nie wiemy czy je zdobywamy, bo po prostu nie wyskakuja :teehee:

Nie wiem skąd Ci się to wzięło, ale teraz sprawdziłem i normalnie widać jak wpada pucharek.

Opublikowano

chyba ci nie wyszło nadal bo smart dobrze sobie poradził ze ścianą betonu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.