Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Akurat do gier typu Fez czy Strider nie można się przyczepić, bo to fajne szpile. Ale ten miesiąc to jakiś śmiech na sali.

jak ludzie, przestaną masowo przedłużać subskrypcję to sie może barany ogarną. Albo trzeba czekać aż MS zacznie sypać konkretnymi szpilami to może i Sony to zrobi.

Co sie martwisz, od 3 tyg czekasz az ci przysla pada wiec nawet w te szroty z Plusa nie pograsz  :teehee:

tymczasem xbon orzecha wraca do właściciela \m/ #customer_service_wars

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Akurat do gier typu Fez czy Strider nie można się przyczepić, bo to fajne szpile. Ale ten miesiąc to jakiś śmiech na sali.

jak ludzie, przestaną masowo przedłużać subskrypcję to sie może barany ogarną. Albo trzeba czekać aż MS zacznie sypać konkretnymi szpilami to może i Sony to zrobi.

Co sie martwisz, od 3 tyg czekasz az ci przysla pada wiec nawet w te szroty z Plusa nie pograsz  :teehee:

Jak bym chciał to bym pograł bo mam jeszcze starszego brata nadkonsoli czyli PS3. Więc twój argument jest inwalidą.

Opublikowano

Jaka cena tego cuda?

Jak dobrze puścisz podkonsolę, to może jeszcze na DriveClub albo pCARS starczy.

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy PS4 z oplaconym Plusem.

Opublikowano

Mam Plusa do grudnia i jeżeli tendencja się utrzyma to wracam do Golda, tam chociaż nie ma konserwacji i jest sporo taniej.

Opublikowano

No to nam blaszki szaleją.

2409886-0490271981-iWk46.gif

Opublikowano

Serio? :P

Opublikowano

Tak sie konczy brak szacunku do Xboxa.

Opublikowano

Slabo u mnie bo jutro nie mam nikogo w domu kto by odebral klocka od kuriera. Chyba ze kurier wykaże sie i przywiezie mi w drugi adres tego samego dnia.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

a czemu w CW jeszcze nie ma postów o wywiadzie z twórcami Metro Redux?

dobre rzeczy piszą o X1

no miałeś 2 strony wcześniej Szczera rozmowa o Xbox One i PS4 z dyrektorem technicznym Metro Redux

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-756?do=findComment&comment=3174035

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

wklejaj śmiało.

Opublikowano

ja wkleje to za dużo minusów tu zbiore :D

Opublikowano

No co ty nikt jeszcze tego nie widział

Opublikowano

Fanek jak ci sie podobaja gry w plusie?

Opublikowano

co tu dużo mówić o grach z plusa

100843_drzewa-las-bagno.jpg

Opublikowano

Podobno jak sie ma Vite i oplaca Plusa na PS4 to jest lepiej ale nie wiem ile w tym prawdy.

Opublikowano

Dla takich gier kupuje się ps4 ale ja już widzę że użytkownik hav3n ma bul dópki że takie perełki omijają xbona szerokim łukiem. hehe

Opublikowano

Czekam na odpowiedz MS w postaci LocoCycle.

Opublikowano

wybierasz pcars i driveclub

zamiast f5, fh2, pcars i najlepszego pada

grafa > gry jak u kazdego rycerza kuboty 

a konsolowe pcars to ciagle jedna wielka niewiadoma

Nie

wybieram PCARS i DriveCluba zamiast Forzy Horizon 2

DS4 jest i tak >>>>>>> niż DS3, pad od Xboxa jest po prostu lepszy, wibracje w trigerach robią mnie, to wszystko, ale to nie powód by przesiadać się na gorszą konsole.

Czyli w odczuciach wpływających na ocenę gameplayu stawiasz na grafikę przed jakością sterowania.

Opublikowano

A propos, to jak z tym tomb raiderem ? Czasowy czy nie !?

Opublikowano

Chyba tak bo awaria psn też była czasowym exem

Opublikowano

Czekamy na potwierdzenie.

Opublikowano

a czemu w CW jeszcze nie ma postów o wywiadzie z twórcami Metro Redux?

dobre rzeczy piszą o X1

no miałeś 2 strony wcześniej Szczera rozmowa o Xbox One i PS4 z dyrektorem technicznym Metro Redux

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-756?do=findComment&comment=3174035

Biedny fanek, kupił podkonsolę bez gier i teraz szuka na netach artykułów które utwierdza go w przekonaniu że dobrego zakupu dokonał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.