Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:yes:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Posiadaczy Xbone nie interesuja remastery gier bo oni te gry ograli podczas premiery. Remastery interesuja tylko posiadaczy ps4, ktorzy czekaja na jalmuzne z plusa.

Opublikowano

HALO kolekcja nie interesuje żadnego Xbota, ograł już na premierę.

Opublikowano

Jutro od 16 do 5:00 przerwa w działaniu PSN xD

ja pie*dole mam już dość tej żenady, XBL wróć do mego domku :<

Opublikowano

wybierasz pcars i driveclub

zamiast f5, fh2, pcars i najlepszego pada

grafa > gry jak u kazdego rycerza kuboty 

a konsolowe pcars to ciagle jedna wielka niewiadoma

Nie

wybieram PCARS i DriveCluba zamiast Forzy Horizon 2

DS4 jest i tak >>>>>>> niż DS3, pad od Xboxa jest po prostu lepszy, wibracje w trigerach robią mnie, to wszystko, ale to nie powód by przesiadać się na gorszą konsole.

Czyli w odczuciach wpływających na ocenę gameplayu stawiasz na grafikę przed jakością sterowania.

Idąc Twoim tokiem rozumowania to tak, tak jak wszyscy na tym forum, łącznie z Tobą

Posiadaczy Xbone nie interesuja remastery gier bo oni te gry ograli podczas premiery. Remastery interesuja tylko posiadaczy ps4, ktorzy czekaja na jalmuzne z plusa.

czyli minus jeden od exów w tym roku na XO

Opublikowano

Jutro od 16 do 5:00 przerwa w działaniu PSN xD

7mEDzn2.gif

Opublikowano

Pptbv4n.jpg

202251005.jpg

Opublikowano

HALO kolekcja nie interesuje żadnego Xbota, ograł już na premierę.

zgadza się, przyciągają za to niezawodne dedykowane serwery giganta z redmont.

dobrze, że za darmo.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

vita dostaje duchowego reza czyli txk, velocty x2 ktory bedzie miec srednia ok 85-90% i dwie gierki, ktore swietnie sprawdzaja sie do specyfiki przenosnego grania - sonowskie smash bros i joe danger

kapitalny miesiac dla vity i dzieki ps4 i cross buy znowu 4 gry zamiast dwoch - vita krol

Opublikowano

Velocity to pewniak, ale o Sportsfriends w życiu nie słyszałem. Google, pierwszy poważny link - recka na IGN:

1a6322ca576a9987a0e9b5b6448a261c.png

Z czego więc botki kręcą bekę? Śmiać się będziemy, jak m$ znów wrzuci na xbone crapa 5/10.

Opublikowano

Widzieliście DLC do Mario Kart 8? Widzieliście ile nowego contentu? I jaka cena?

Nintendo, panowie. Klasa.

Opublikowano

mimo wszystko jako osoba wyznajaca teorie ze indyki tylko na malych ekranach i sprzecie relatywnie tanim , a nie na kombajnie za 2k zł i tv 40cali + to smiem twierdzic ze plus w przyadku gier na ps3 i ps4 od momentu jego rozszerzenia na ps4 to lekki smiech na sali,  indyplus + gierki od ea sie z tej uslugi zrobilo od jakiegos czasu

Opublikowano

mimo wszystko jako osoba wyznajaca teorie ze indyki tylko na malych ekranach i sprzecie relatywnie tanim , a nie na kombajnie za 2k zł i tv 40cali + to smiem twierdzic ze plus w przyadku gier na ps3 i ps4 od momentu jego rozszerzenia na ps4 to lekki smiech na sali,  indyplus + gierki od ea sie z tej uslugi zrobilo od jakiegos czasu

PS3 od czasu rozszerzenia plusa na PS4 dostało między innymi GRID 2, Borderlands 2, Devil May Cry, ostatniego Bioshocka, Metro, Tomb Raidera, PES'a, Sly'a, NBA 2k14 i Dead Space 3, więc bez przesady!

Widzieliście DLC do Mario Kart 8? Widzieliście ile nowego contentu? I jaka cena?

Założę się, że zrobienie całego Mario Kart z nową zawartością pięć lat do przodu pochłonie mniej pracy niż wykreowanie Nuerburgringu w poważnych wyścigach.

Opublikowano

Jak ktoś ma jedynie ps3 to oferta z Plusa od jakiś trzech miechów jest jedną z najgorszych możliwych inwestycji.

Opublikowano

Ostatni bastion padl.

Opublikowano

Jak ktoś ma jedynie ps3 to oferta z Plusa od jakiś trzech miechów jest jedną z najgorszych możliwych inwestycji.

to co powiedzieć o posiadaczach PS4?

Opublikowano

Pptbv4n.jpg

O kur...a od tego blasku zayebistosci az ekran musialem przyciemnic.

Opublikowano

wybierasz pcars i driveclub

zamiast f5, fh2, pcars i najlepszego pada

grafa > gry jak u kazdego rycerza kuboty 

a konsolowe pcars to ciagle jedna wielka niewiadoma

Nie

wybieram PCARS i DriveCluba zamiast Forzy Horizon 2

DS4 jest i tak >>>>>>> niż DS3, pad od Xboxa jest po prostu lepszy, wibracje w trigerach robią mnie, to wszystko, ale to nie powód by przesiadać się na gorszą konsole.

Czyli w odczuciach wpływających na ocenę gameplayu stawiasz na grafikę przed jakością sterowania.

Idąc Twoim tokiem rozumowania to tak, tak jak wszyscy na tym forum, łącznie z Tobą

Yyyy... tak?

Opublikowano

to co powiedzieć o posiadaczach PS4?

Ja bym się nie przyznawał, że mam Plusa jedynie dla ps4.

Opublikowano

przeczytałem ten wywiad z eurogamera co wklejał fanek i dostałem raka. czułem się jak podczas lektury pclab. ale znalazłem jeden fajny fragment to sobie wkleje:

Problem jest nieco bardziej skomplikowany. To nie tak, że nagle Microsoft daje nam 10 procent mocy, którą wcześniej ukradł. Wartość się waha, czasem wynosi 1,5 proc., czasem 7 proc., i tak dalej. Moglibyśmy celować w wyższą rozdzielczość, ale postawiliśmy tym razem w stu procentach na stały, zsynchronizowany poziom klatek na sekundę. Nie można jednak wykluczyć, że przy większych zasobach czasu udałoby się osiągnąć więcej. Jak mówiłem wcześniej, oprogramowanie deweloperskie XDK poprawia się co miesiąc.

dyskutujmy.

Opublikowano

Podbijam stawke:

Zadanie w procesorze out-of-order jest zbyt szybkie? Łączymy polecenia. Zbyt wolne polecenie? Prowadzimy je równolegle. Może GPU nie lubi zbyt dużej liczby pierwiastków w pętli? Ale dobrze radzi sobie z obliczeniami na liczbach całkowitych, więc takie zastosujemy. I tak dalej, i tak dalej.

Mam nadzieje ze lokalne kolko fan(k)ow lieczenia pixeli szybko objasni zainstniana sytuacje. 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jutro kończy się promocja na season passe to Metro Last Light i Bioshock Infinite. Muszę kupić bo zniżka za(pipi)ista. Jest też wyprzedaż na psn, ale z tej ofert tylko Remember me i Mirror’s Edge są warte kupna. Reszta albo blada albo mało opłacalna względem pudełkowych wersji

Nie ważne popi3przyły mi się tematy

Edytowane przez ussr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.