Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

GwG na wrzesień: Super time force, znowu Crimson Dragon i na X360: Halo Reach i Monaco.

Pff, liczyłem na coś ciekawszego z okazji premiery Xa na pozostałych rynkach, nie popisali się.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nic mi o tym nie wiadomo, internet również milczy. No chyba, że masz swoje źródła - z chęcią się doedukuję.

A wiesz co, już jakiś czas temu o tym czytałem, potem to info znów gdzieś mi się przewinęło. Źródła na ten moment raczej nie znajdę. Tak czy siak, obecne Rare to dno.

Opublikowano

Kinect-Sports-Rivals.jpg

nie grałeś? nie oceniaj.

Opublikowano

GwG na wrzesień: Super time force, znowu Crimson Dragon i na X360: Halo Reach i Monaco.

YESSSSSS :)

Na X360 kolejny miesiąc nie mam farta, może nie trzeba było kupować na X360 wszystkich dobrych gier i czekać jak cebularze z Plusa :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

na neogaf ludzie piszą, że ruszyła beta DriveClub i kilka osób ma dostęp

nie wiedziałem, że ma być w ogóle beta, ktoś coś słyszał o tym?

pisze tu bo pewnie szybciej sie dowiem

driveclub3.jpg

driveclub2.jpg

Były kiedyś zapisy, ja też się zapisałem i chuuuj, nie dostałem się do bety =(

Tyle wygranych bitew na marne, tyle nauki min. Co oznacza akwaplanacja bo gimby nie znajo na marne.

(pipi)bac Sony, tylko M$

Opublikowano

Maszyny do pisania nie są do grania.

Opublikowano

Klapki jak zwykle 10 lat za czarnym lądem :)

Opublikowano

Ale o co te nerwy? Napisałem tylko, że świetna gra z X360 pojawi się na PS4 z lepszą prezencją. Kogoś coś tutaj powinno zaboleć? :)

Opublikowano

Gdzie tu nerwy widzisz? Codzienna porcja beki z klapków "grających" na PC w gry z Xboksa :)

Opublikowano

EEE wręcz odwrotnie, właśnie wsiąkłem w świat Metra 2033 na ps4. Aż dziwi mnie dzisiaj że kiedyś to nawet specjalnie dla niej chciałem X360 kupić. System seller normalnie. 

Opublikowano

Gdzie tu nerwy widzisz? Codzienna porcja beki z klapków "grających" na PC w gry z Xboksa :)

A to nie do mnie, bo na swoim starym PieCyku wieki temu odpaliłem z sentymentu tylko MGS-a, RE 2 i Dino Crisis 2 (pad z marketu za 20 zł included). Na świecie są biali, czarni, hetero i homo, ale tylko w przypadku ludzi regularnie "grających" na PC mój poziom tolerancji zaczyna się i kończy na minus ileś tam.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

EEE wręcz odwrotnie, właśnie wsiąkłem w świat Metra 2033 na ps4. Aż dziwi mnie dzisiaj że kiedyś to nawet specjalnie dla niej chciałem X360 kupić. System seller normalnie. 

Przykre jak klapy doceniaja dobre gry dopiero po tym jak wyjda one na PS4.

Opublikowano

System seller dostępny też na innych platformach.

xD

Opublikowano

Ale jezeli ktos nigdy nie gral w Metro to musi to szybko nadrobic. Akurat taki remaster jak Redux bardzo mi sie podoba - dwie gry, ladnie dopakowana graficzna i razsadna cena. Moja kopia dojdzie jutro, bedzie jak znalazl na weekend.

No chyba ze porwie mnie szal zabawy i picia napojow alkoholowych - ehhh :/

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Chętnie bym zagrał, ale multi w TLoU zabiera za dużo czasu, a 9 września Destiny.

Czyli poczekamy jak będzie w plusie.

Opublikowano

Klapki nie spadają podczas grania. Takie tam dwa średnie FPSy.

Opublikowano

Kiedy ja odkrywałem w 2010 tunele moskiewskiego metra na X360, to klapki podniecały się MAG, który zdechł szybciej niż się pojawił i pisały, że Metro nikogo i ograją na PC :D

4 lata później co drugi klapek gra z wypiekami na twarzy po raz pierwszy na PS4 :P

Z perspektywy czasu jest to jeszcze śmieszniejsze niż wtedy :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dust: An Elysian Tail z X360 zmierza na PS4 w 1080p/60 fps - http://blog.eu.playstation.com/2014/08/28/dust-elysian-tail-coming-soon-ps4/?emcid=social_20140828_30638886

Nie miałem okazji wcześniej, więc ogram z przyjemnością, bo już na X360 wyglądało to cudnie.

Zdecydowanie warto, świetna gra. I Fidget, która ma lepszy potencjał na maskotkę niż wiele czołowych postaci Nintendo.

Opublikowano

Przykre jak klapy doceniaja dobre gry dopiero po tym jak wyjda one na PS4.

Przykre, ale nie dziwne. Nie od dziś wiadomo, że klapy to są systemowi monogamiści, więc niby jakim cudem mają doceniać gierki, które nie istnieją na playstation? Kto zna odpowiedź, ten wie też jak zamienić wodę w wino.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Myślę że zdecydowanie zabawniejszy jest fakt, że klapki jako baroni gejmingu, koneserzy gatunku, najnormalniej w świecie z uwagi na natłok produkcji ekskluzywnych mogli nie zagrać w jakąś grę, bo mieli w danym momencie inną równie dobrą grę only on playstation.

Ale do czego zmierzam, w momencie gdy już jakiś klapek zagra w tą grę to potrafi ją docenić, potrafi w niej odpłynąć i napisać na forum jak dobra jest to gra, typowy bot w momencie dostania TLoU na Xbox-a napisałby syf, cinematic ekspiriens, rak branży, dno, i siedziałby dalej i dawał upusty jaździe po burakach czy graniu w ubogą wersję Infamous-a

Opublikowano

Tak sobie tłumacz XD

Generalnie to jesteś mało wiarygodny sprzedając Xone "na dzień" przed uderzeniem najciekawszych gier.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.