Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zainteresowanie mniejsze, niż na ps4, które też jest praktycznie zerowe. No kto by pomyślał.

Opublikowano

I bardzo dobrze. Nie chciałbym, żeby robili giery pod chińczyków zamiast nas, zachodniej cywilizacji ;p

Opublikowano

O boże mejt i blóberek, ale wy jesteście dorośli.

Haha, myślisz że mi możesz ubliżać dzieciaku? Jestem poważnym mężczyzną, prawie 20 lat i gram w gry dla dorosłych ludzi, jak chcesz to graj dalej w tej kolorowanki na wii i żyj u mamy dzieciaku głupi.

Hahahaha

Przecież ty jesteś mlodzikiem, który dopiero bedzie wchodził w poważne dorosłe zycie. "Menszczysna" sie znalazł :)

Opublikowano

ja bym chciał, bo jak już robią to wychodzi im super:

phantomdust1.jpg

Opublikowano

Nie wiem jakim trzeba być graczem aby nie doceniać gier Nintendo? Ano srakim. Wybaczcie irytację, ale w chwili obecnej to BigN robi najbardziej dopracowane grywalnościowo tytuły. Mogę zrozumieć, że nie odpowiada klimat i woli się ogrywać mroczniejsze produkcje z nextgenową oprawą. Ale wtedy wybiera się PS4, a nie szrota xboxa one, bo na nim ani grafiki, ani grywalności. Ja osobiście bankowo zakupię Wii U, bowiem tylko na konsolach Nintendo ładuję baterie jako gracz. Bo czasami ma się dość strzelania i wysadzania, ogólnie tych gier dla "dorosłych". Gry Nintendo wciągają jak diabli, relaksują klimatem, zachwycają patentami. Są to też gry bardzo wymagające. Choć odrobinę bardziej wolę konsole Sony, bo najbardziej rozwalają mnie emocjonalnie i wizualnie, to jednak gdybym do końca życia miał grać na konsolach jednej firmy - wybrałbym Nintendo. Bowiem ich gry nigdy się nie nudzą i bawią w każdej sekundzie.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

ale swoje fetysze zachowaj proszę dla siebie.

Opublikowano

Rzuciłem okiem na PSN store.

Metro 2033 Redux - 84 zł

Metro: Last Light Redux - 84 zł

Metro Redux (dwa w jednym) - 169 zł

Nie jestem specem od marketingu, ale chyba kupno obu gier w zestawie powinno być odrobinkę tańsze, a nie droższe.

Opublikowano

O boże mejt i blóberek, ale wy jesteście dorośli.

Haha, myślisz że mi możesz ubliżać dzieciaku? Jestem poważnym mężczyzną, prawie 20 lat i gram w gry dla dorosłych ludzi, jak chcesz to graj dalej w tej kolorowanki na wii i żyj u mamy dzieciaku głupi.

To pokazuje waszą dorosłość dzieciaki.

Ja gram w gry Nintendo moja narzeczona nie ma nic przeciwko. Do tego posiadam prawko od ponad 10 lat i stałą prace po 8-12 h od skończenia studiów. Wasza teoria leży. Radzę poszerzyć horyzont o nowe gatunki gier.

Opublikowano

Rzuciłem okiem na PSN store.

Metro 2033 Redux - 84 zł

Metro: Last Light Redux - 84 zł

Metro Redux (dwa w jednym) - 169 zł

Nie jestem specem od marketingu, ale chyba kupno obu gier w zestawie powinno być odrobinkę tańsze, a nie droższe.

a66196a2ff07bcc3.jpg

Opublikowano

Jestem dorosłym graczem (24 lata na karku) i chce grać w dorosłe gry a nie skaknie pacynką czy innym grzybem. Idę ciąć locustów, żegnam wszystkich fanów nintendo spod flagi równości.

Nie wiem jakim trzeba być graczem aby nie doceniać gier Nintendo? Ano srakim. Wybaczcie irytację, ale w chwili obecnej to BigN robi najbardziej dopracowane grywalnościowo tytuły. Mogę zrozumieć, że nie odpowiada klimat i woli się ogrywać mroczniejsze produkcje z nextgenową oprawą. Ale wtedy wybiera się PS4, a nie szrota xboxa one, bo na nim ani grafiki, ani grywalności. Ja osobiście bankowo zakupię Wii U, bowiem tylko na konsolach Nintendo ładuję baterie jako gracz. Bo czasami ma się dość strzelania i wysadzania, ogólnie tych gier dla "dorosłych". Gry Nintendo wciągają jak diabli, relaksują klimatem, zachwycają patentami. Są to też gry bardzo wymagające. Choć odrobinę bardziej wolę konsole Sony, bo najbardziej rozwalają mnie emocjonalnie i wizualnie, to jednak gdybym do końca życia miał grać na konsolach jednej firmy - wybrałbym Nintendo. Bowiem ich gry nigdy się nie nudzą i bawią w każdej sekundzie.

Koles jedno słowo Quantum-fuckin Break. Do tego nowe gearsy na pewno pozamiataja graficznie.
Opublikowano

ale swoje fetysze zachowaj proszę dla siebie.

Zagraj choć raz w tytuł Nintendo, a później się wypowiadaj. Moim zdaniem tylko facet nie pewny swej męskości wstydzi się grać w gry bigN. "Paczta bede szczelał do kosmitów bom taki dorosły". Jeśli chłopaki poprzez gry chcecie udowadniać męskość to nie tędy droga. Gry zawsze będą skierowane do kryjącego się w nas dziecka.

Opublikowano

pjona bartek.

Zagraj choć raz w tytuł Nintendo

nie chcę zarazić się homoseksualizmem.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jakie typy mate5 pocisnął ironią, a ci się na niego rzucili.

Opublikowano

Zagrajcie sobie w Ninja Gaiden to zobaczycie co to dobra dorosła gra.

Opublikowano

Bluber, sam sobie w stopę strzeliles. Nasmiewasz się ze skillowego Mario gdzie do zdobycia 120 gwiazdek czy pokonania niektórych levelow trzeba mieć naprawdę skilla a jarasz się quantum Press x to Jason break. Jak widać lubisz proste samograje :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Kocham twórców Maxa Payne i Anala Wake. Robią znakomite gry a co mnie obchodzi jakieś skakanie hydraulikiem po 120 gwiazdek :lol:

Opublikowano

Dorosła gra = strzelanie, flaki i krew all over the place... :yes:

Opublikowano

No i jednak wyszło szydło z worka. Mówiłeś ze nie jesteś gejem a przyznałeś ze kochasz twórców max'a payne'a i anala wake'a. Wiec jednak jesteś :D możesz śmiało odpalać gry ninny

Opublikowano

weź raz gnashera do łapy, a na zawsze wyrośniesz z sikania hysraulikiem czy zbierania bananów (lól):

Opublikowano

Zagrajcie sobie w Ninja Gaiden to zobaczycie co to dobra dorosła gra.

Ninja Gaiden przechodziłem pomiędzy Super Mario Sunshine, a Metroid Prime i Mario Kart DD. Między czasie było Resident Evil4, God of War, Doom 3 na xboxa. Oraz wiele innych gier w tym Halo 1 i 2, które wtedy robiły ogromne wrażenie. A jeszcze kilka lat wcześniej Silent Hill, Resident Evil trylogia, Dino Crisis 1,2, Alone in the Dark 4. Kochałem za łebka horrory. Ale po co cała wyliczanka? A po to, że ani wtedy, ani teraz nie uważam, że gry BigN są tylko dla dzieci. Są kierowane do wszystkich i obciachem nie jest w je grać, a jest nim w je nie zagrać. Takie Super Metroid odpaliłem dopiero w te lato, 20 lat od premiery, a gra niszczy dosłownie każdą grę na Xbox One. 

Opublikowano

weź raz gnashera do łapy, a na zawsze wyrośniesz z sikania hysraulikiem czy zbierania bananów (lól):

dobrze że ta giereczka nie wyszła i nie wyjdzie na PS4, już wyobrażam sobie granie w to na DUALSHOCK 4, pewno rozkurwiłby się w rękach po paru dniach a wymiana analogów tak często jak wymiana opon w F1.

Opublikowano

Jakie typy mate5 pocisnął ironią, a ci się na niego rzucili.

Był taki koleś, pisał chyba na poważnie, że ma "26 wiosen na karku" (pamiętam dokładnie, że to było 26) i "interesują go tylko poważne gry". Jego parodiowałem, kto to był?

Edytowane przez mate5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.