Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Batman AA grą generacji xD, bo smiechnę. Gra tak samo zrobiona pod januszy jak rdr.

no beka - system walki jak w asasynie, widzenie przez ściany. zaorać.

Opublikowano

Czy wy sie kuzwa kiedys nauczycie ze jest tylko jedna, prawowita gra generacji?

mM2J4BxEnTVyfvPp3mHLJ5mbWrb.jpg

Chyba dla Master Race, która do tej pory wyczekuje :D

Opublikowano

Dance Central > TitanFall

Opublikowano

Cóż, mamy klasyczne CW w pigułce,  zaczyna się "a kto robił z SO mesjasza", a ja przecież nie zacznę wyszukiwać postów z 800 stron. Kto "śledzi" ten temat, ten wie, co reprezentują naczelne boty, i ogólnie by mnie to ryrało,  ale jak ktoś konsekwentnie wytyka klapom pewne zachowania i robi to samo, no to grzechem byłoby tego nie zauważyć. 

Tak jasne tak najłatwiej napisać, nie będę szukał, ale jestem pewien, że takie słowa padły, ale to są dwie jedna daje druga nie, tu akurat ludzie widzą co chcą i wszyscy tu są siebie warci kiedy to zrozumiesz ??? To CW tak już tu jest. 

Opublikowano

Titanfall - forumowe granie. Dwie podstrony xDDD

Killzone SF 500 osób na całym swiecie gra :_______D
Opublikowano

Czy wy sie kuzwa kiedys nauczycie ze jest tylko jedna, prawowita gra generacji?

mM2J4BxEnTVyfvPp3mHLJ5mbWrb.jpg

Chyba dla Master Race, która do tej pory wyczekuje :D

Tak. Zwłaszcza, że PS3 z grą RDR na premierę kosztowało jakieś śmieszne grosze i kto chciał, ten kupił i dawno przeszedł.

Nie ośmieszaj się.

Opublikowano

Order to będzie w najgorszym wypadku gra dobra, a U4 jak to Uncharted, jeden z kandydatów do GOTY.

Goty na ppe i growych januszy.

Czego twórców gier nazywasz januszami? :( Przecież ktoś tu wrzucał listę najlepszych gier 7ej generacji wg dużej ilości twórcow gier i ci w większości wybierali Uncharted 2

Twórcy januszowych serii wybierają inna januszową serię, ale mi zaskoczenie.

:D

W takim razie halo to januszowa seria, bo ktoś od Halo też wysoko wymieniał Uncharted.

Opublikowano

:D

W takim razie halo to januszowa seria, bo ktoś od Halo też wysoko wymieniał Uncharted.

W tym miejscu należy zadać sobie pytanie czy w ogóle może istnieć coś bardziej januszowego od pif paf do kosmitów z fabułą dla amerykańskich nastolatków. Wg mnie nie może.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Kogo obchodzi USA, kiedy polskie markety sprzedają PS4 za 1399?

#TotalnaDominacja

Opublikowano

W tym miejscu należy zadać sobie pytanie czy w ogóle może istnieć coś bardziej januszowego od pif paf do kosmitów z fabułą dla amerykańskich nastolatków.

Eee chociażby WD :pinch:

Opublikowano

W tym miejscu należy zadać sobie pytanie czy w ogóle może istnieć coś bardziej januszowego od pif paf do kosmitów z fabułą dla amerykańskich nastolatków.

Eee chociażby WD :pinch:
Haha, iras fan ubi ma czelność zarzucać januszowosc jakiejkolwiek grze :lol:
Opublikowano

Ale ten Abdul od MSu to ladny nieogar jest. Choc moze to ten fotorealizm ?

lXzCxf7.png

Opublikowano

W końcu mogłem rozpakować zakupionego dziś Xbona i nie mogę wyjść z podziwu jakim szrotem jest PS4  jeżeli chodzi o jakość wykonania w porównaniu do konsoli MS. Zarówno jeżeli chodzi o konsole, pada jak i okablowanie/headset.

Opublikowano

Jak się popsuje ps4 to je zbesztam ale jak na razie to nie ono wygląda jak magnetowid więc nawet lepsza jakość xbona nie pomoże w tej bitwie.

Opublikowano

Białego da radę kupić do końca roku w Polsce (bez Destiny)?

Opublikowano

Obie konsole maja bardzo słaby design, więc nie ma znaczenia wygląd magnetowidu/bazarowego szrotu.

Opublikowano

Białego da radę kupić do końca roku w Polsce (bez Destiny)?

Xbon będzie biały z SO a z Destiny nogamestation.
Opublikowano

PS4 jest ładna, ale wykonanie rzeczywiście pozostawia wiele do życzenia. Żeby to chociaż chodziło tak cichutko jak PS3...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.