Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli gra wychodzi na milion platform a tylko lodówka jest pominieta to logiczne ze gra będzie chuujowa i niedopracowana.

Tyczy się to każdego tytułu.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wiem, nie grałem. Napisałem tylko, że o tym, że w plikach z grą które są na pc jak masz zainstalowaną grę są efekty graficzne znane z trailera ale są "wyłączone".

Właściwie ma ktoś listę tych efektów? Bo poza ewidentnie nie działającym DOF to za bardzo nie widzę żeby na tych nowych materiałach było cokolwiek czego nie było wcześniej (chociaż w WD nie grałem, bo to szrot, opieram się na cudzych screenach).

Opublikowano

Swoja droga przez chwile balem sie w outlast, ale potem zobaczylem jakie ta gra ma debilne SI, jak jest ograniczona i jak niskim budzetem smierdzi.

ale odpusciles po pierwszych 30 minutach przez niski budzet, czy przez fakt, ze jest niestraszna ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Teraz takie pytanie bez trolingu i beki.

Najbliższa gra która będzie warta uwagi na PS4 (bez indyków) to TLOU 1080?

Opublikowano

Pewnie GTAV jeszcze oprócz tlou.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

GTA to chyba wrzesien a tlou lipiec tak?

28 październk [*] Sunset

Edytowane przez Codename

Opublikowano

@nobodylikeyou

Wiesz, że pucując się tak nad TLOU obrzydzasz tę grę innym?

Jest nawet jeszcze gorzej. 

1yfx1oh.jpg

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

z exow do konca tego roku roku wychodzi wylacznie TLOU, DriveClub i LBP3.
Multiplatformy w czerwcu to: UFC, MotoGP, Sniper3 i Transformersy.
Do września: Oddworld, Diablo, Metro 2033, chyba Plants vs. Zombies  :teehee: ,Shadow Warior, PlanetSide 2 i jakies inne sredniaki.

Dopiero od wrzesnia pojawiaja sie na horyzoncie gry. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Teraz takie pytanie bez trolingu i beki.

Najbliższa gra która będzie warta uwagi na PS4 (bez indyków) to TLOU 1080?

Driveclub
Opublikowano

Dla prawdziwych graczy jest jeden słuszny wybór. 

Wii U ?

edit : to odnośnie Destiny.

Na łamach bloga PlayStation Sid Shuman z Bungie ujawnił, co dokładnie dostaną posiadacze konsol PlayStation, którzy kupią Destiny. Przede wszystkim otrzymają Dust Palace – misję typu Strike przeznaczoną dla maksymalnie trzech osób, w której zadaniem graczy będzie wyśledzenie drużyny ewakuacyjnej w starożytnym tytułowym pałacu. Mogą też liczyć na dodatkową mapę Exodus Blue do trybów nastawionych na rywalizację.

Poza tym dostaną bonusowe zbroje dla każdej z trzech klas postaci, karabin maszynowy i ręczne działko oraz trzy rodzaje statków

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Strasznie biedny rok dla nextgenow, dobrze że jest Wii U.

Opublikowano

Strasznie biedny rok dla nextgenow, dobrze że jest Wii U.

Xbox One na chwilę obecną jest past genowy.

W Horizon 2 nie będzie mikroplatnosci, daje to nadzieje na fajna Forze 6

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Zdałem sobie sprawę, że na forum tak nas szybko kojarzę 2 osoby, które zmieniały Xbone na PS4. Poza forum jedną, plus dwie, które dokupiły X'a do PS4 i go wolą, a jedna z nich rozważa pozbycie się PS4.

Ciekawe. Były takie przypadki w drugą stronę?

Opublikowano

Maciomaniak - bo przegrales cala generacje na PS3 i jestes takim fanem HALO, jak Mendrek! Jarasz sie standardowo gra, o ktorej nie masz zielonego pojecia, fajnie gdybys choc raz skosztowalmulti, zanim zaczniesz klaskas uszami, ze gra da Ci wiecej fanu niz wszytskie inne produkcje.  :teehee:  Alpha Destiny jest od dawna - nie raz wklejalem tutaj link do wypowiedzi testerow, ale rozumiem, ze jak cos nie jest publiczne, to nie istnieje ?

a wiesz ze 3/4 polskiej sceny HALO gra obecnie w COD Psa ^^

PS4 sprzedaje sie lepiej, bo ludzie byli glodni nextgenow, a nie gier, w ktorych ciezko dostrzec roznice miedzy 360tka, a Xbox One.

cciekawe skąd wiesz co robi scena halo jak nie masz ani x360 ani xone. Pewno wziales info z dupy jak zwykle.

LOL - sam niedawno to pisales. 360tke juz sprzedalem, ale przeciez Juana, Farma i innych znam prywatnie.

Juan i Kerlo to 3/4 społeczności?

Opublikowano

Maciomaniak, Orzeszek, Mazzeo, Haven chyba też miał najpierw pleja.

Opublikowano

Maciomaniak, Orzeszek, Mazzeo, Haven chyba też miał najpierw pleja.

Potwierdzam :) Dziekuje za pamiec <3

Chcialbym dodac ze Zeratul i Kidnappa maja obie konsole. Zeratul gra na Xbonie a Kidnappa na laptopie.

Oczywiscie Tylko Xbox!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@ bluber, pytałeś mnie wcześniej o skillowe multi z poprzedniej generacji oprócz GOWów. Będzie zabawnie :P Zaznaczam, że grałem w kilka gier dłużej (min. 10k killi): GOW 1,2,3, Halo3, COD MW1, BO1&2, BF:BC2, i teraz tadam : BF 1943. Najmniej zbugowana, najmniej zalagowana, najlepszy balans i nastawienie na teamplay. Pełne serwery 3 lata po premierze prawie zawsze (12 vs 12). Żeby nie było, że ściemniam z graniem w grę arcade z 4 mapami i bez unlocków :P http://www.bf43.com/en/360/Stats/KIELiCH+PL

Skillowość polegała na wykorzystaniu samolotów jako mega śmiercionośnych maszyn w sprawnych rękach. O wiele bardziej skillowe niż latanie heli w BF:BC2. Nie wiem jak z jetami, bo w te części nie grałem. Sill równie nie polegał na tym, kto kogo 1szy zobaczy - to nie cod. Strzelanie z garanta to inna bajka, dobry aim i wuczucie broni to podstawa. Nie da się też leżeć, więc i kampa mniejsza. Mało, ale świetne mapy i klimat jak z Pearl Harbor, albo Szeregowca Rayana. Ale to moje odczucia. Daleki jednak jestem o pisaniu, że to multi gog. Mi najbardziej przypasowała z m.in. z ww powodów :)

Opublikowano

Zdałem sobie sprawę, że na forum tak nas szybko kojarzę 2 osoby, które zmieniały Xbone na PS4. Poza forum jedną, plus dwie, które dokupiły X'a do PS4 i go wolą, a jedna z nich rozważa pozbycie się PS4.

Nie wiem, ale smutno sie robi wchodzac w spis posiadaczy One, nawet gdy spojrzymy na liste bylych fanow 360tki.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zrozum, że nie każdy jest tak na grzany, że by kupować meble do domu tylko po to żeby zbierały kurz i mam na tu na myśli obie konsole, to jeszcze nie ten czas. Kupi się jak przyjdzie odpowiednia na to pora ktroa to moim zdanie będzie wraz z premierą gier wartych wydania kasy na nie . A takowych gier poki co brak IMO

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jedna pasja. Jedna Miłość. Jeden Xbox.

Na forum :P

Opublikowano

Nie wiem, ale smutno sie robi wchodzac w spis posiadaczy One, nawet gdy spojrzymy na liste bylych fanow 360tki.

a napawasz się dumą jak widzisz spis posiadaczy PS4, 3/4 plankton z ppe z grami typu killzone które już dawno wiszą na gametrade?

Opublikowano

Tak, to bardzo wazne, by konsola, ktora wybrales sprzedawala sie lepiej! Od razu lepiej sie na niej gra! ^^

Ale Soul, (pipi) mnie to obchodzi, czy dla Ciebie na nextgenach sa gry, czy nie. Jak kogos na nie stac i lubi dany gatunek gier, to dawno ogrywa najlepsze wersje na nextgenach. Ile gier w miesiacu kupujesz, ze ciagle powtarzasz ze nie ma sensu kupic zadnego z nextgenow?

Edytowane przez easye

Opublikowano

@ Orzeszek

Człowieku AW to powinien być (pipi)a survival horror w stylu Silent Hill 2, Forbidden Siren i Fatal Frame 2, ale z wiekszą eksploracją, a nie strzelanie do kombajnów i świecenie duchom po oczach.

Dobry survival horror i "epickość" w jednym zdaniu. Co te boty to ja...

Jesli chodzi o napiecie, uczucie strachu i zaszczucia, to nic sie nie moze rownac na tej generacji z alan wake.

To chyba gralismy w inne gry, grajac w AW ostatnie rzeczy jakie czulem to uczucie strachu czy zaszczucia, szczegolnie jak znalazlem baterie, nic tak nie poprawialo mojego uczucia niezniszczalnsoci w AW jak swieza paczka Durcelek zaraz po tym jak odstawilem koncert rockowy na srodku farmy lub po zabiciu latajacych urzadzen rolniczych. Moim zdaniem, AW bylo dobrym akszyn ekspirjensem i niczym wiecej. Masz Wii U, zagraj sobie w Zombi U, poczujesz co to zaszczucie.

Siren i Amnesia to rowniez 3x lepsze gry pod tym wzgledem. DS'a bym nie wliczal do tego szanownego grona, wg mnie za duzo tanich chwytow tam jest typu "idziesz korytarzem, zbierasz cos, wracasz korytarzem i yeb, glosna muzyka oraz maszkara wyskakuje", nie lubie czegos takiego, wole jak sama atmosfera mnie przytlacza i cos takiego wlasnie znajdujemy w Amnesii, Siren czy Zombi U.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Siren to muszę sprawdzić w końcu, ale obawiam się latania na pałę , po ciemaka obok chinoli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.