Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, że kolejnego posta już nie doczytałeś :)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Prawda wśród zaślepionych fanów Sony, którzy wzajemnie się nazywają baronami jednocześnie grając w nowego coda/bfa i press x to jason.

To prawda, nie to co miodny gameplay w Ryse

RyseJoke.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=IUbyKw8Eizs

nie dla psa kiełbasa.

Opublikowano

A wiesz, jakoś mi umknęło, mhm

Opublikowano

Sztuką jest granie w inne tytuły z różnych stajni i sparowanie ich z resztą świata bez klapków na oczach. Ale to jest Console Wars - chyba najlepszy brand FPE xD

Jak chce pograć na Xboxie to nie muszę potem gryźć się sam ze sobą, że na forum jeździłem po tej konsolce tylko po to, żeby być w elicie fanbojówkarzy Sony czy na odwrót. Kocham Nintendo za ten pure gameplay w ich perełkach, Sony za różnorodność exów i głównie za PSX a M$ szanuję za wejście na rynek konsol kogoś spoza Japonii i to z sukcesem.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Czekam na dresy marki "CW" ;)

Opublikowano

Czekam na dresy marki "CW" ;)

Z obrazkiem ulubionej konsoli, aby wiedzieć kogo skopać i wziąć drobniaki na bułki, a komu okazać znak szacunku, jak w pewnym teledysku Kultu o dzieciach.

Opublikowano

Wiadomo, że jednostrzałowcy od Sony czytają tylko to, co jest dla nich wygodne.

Opublikowano

Baronami mogą się nazywać gracze otwarci na wszystkie platformy a nie klapki.

Taa, zwłaszcza że większość tzw. klapków przynajmniej sprawdziła inne platformy.

Opublikowano

xboty za to urodziły się wczoraj i nie wiedzą co to plej-stej-szon. iras spróbuj ryse. spodobałoby ci się. walka jak we flagowym tytule Ubi <3.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Taa, zwłaszcza że większość tzw. klapków przynajmniej sprawdziła inne platformy.

Sprawdzic "u kolegi" to moze kazdy.

Opublikowano

Bo my wolimy pieniądze wydać na egzotyczne wakacje albo erotyczną bieliznę dla kobiety, a nie drugą konsolę, lol

Opublikowano

To po co w takim razie siedzieć i marnować czas na forumku? Dla e-lansu?

Opublikowano

S_klapy grają na NadKonsoli, XBoty na szrocie

Widzisz różnicę ? Każda multiplatforma wypala gałki oczne lepiej niż Xpudło, tak samo z EXami na PS4. Jeden infamous SS i DLC miażdżą wszystko co się do tej pory pokazało na XOne. The Last of US Remaster śmiga aż miło nieść drabinę w 60 fps. 

No i na sam koniec dziwne że konferencja Sony z zapowiedziami zawsze miażdży Microsoft, który aby utrzymać się w stawce musi szastać pieniędzmi na lewo i prawo. Ale jak się Xbotom ich szrot popsuje to przynajmniej Serwis szybko konsole wymieni.  :banana:

Opublikowano

To po co w takim razie siedzieć i marnować czas na forumku? Dla e-lansu?

Aby naprowadzać na właściwą ścieżkę, tak jak pan Bóg przykazał.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Bo my wolimy pieniądze wydać na egzotyczne wakacje albo erotyczną bieliznę dla kobiety, a nie drugą konsolę, lol

To dupa wolowa z ciebie a nie gracz.

Priorytet prawdziwych graczy wyglada tak:

Konsola => Gierki => Rachunki => Jedzenie

Opublikowano

Tak sobie tłumaczycie? :lol:

Opublikowano

Fajnie ussr że Sony miażdży zapowiedziami, bo konkurencja miażdży grami. Widzę że się już do tego przyzwyczaiłeś. 

Opublikowano

Yeti ja rozumiem że kochasz plejstejszyn ale proszę nie broń irasa :/

Opublikowano

W jego obronie tylko napisze, ze Valiant Hearts od ubisoft, to bardzo zacna gra. Na zakończeniu niejeden płakał jak na królu lwie.

Opublikowano

historia może i tak, gra nie bardzo.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Różnorodność gameplayu większa niż w większości dużych gier. Ja przy tej grze się nie nudzilen i będę ja wspominał bardzo dobrze.

Opublikowano

historia może i tak, gra nie bardzo.

Grom indie, gameplayowe niedociagnięcia trzeba czasem wybaczać.

Opublikowano

dokładnie, dead rising 3 spoko indyk szkoda, ze taki niedopracowany

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.