Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

i ten zielony duży bo w niego głównie naku.rwiasz <3

ktoś ogląda Dema, hłe hłe

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak swoja droga, DR3 to naprawde genialna gra - ogrom wszystkiego ryje beret.

I ten feeling rozcinania/odcinania/miazdzenia/koszenia/rozplaszczania/palenia/na(pipi)ania <333333333

Dla mnie lepsze niz GTAV.

A FR nie taki zly jak go zaklamane boty maluja.

Oj boli dupka, oj piecze!

Opublikowano

nie oglądam, ale to każdy zna. z resztą ma racje przecież.

Opublikowano

No ma. Szkoda że Nintendo z tego zrezygnowało. Boli mnie że teraz każda konsola ma face buttony w tym samym szyku.

Opublikowano

Dzisiaj w sklepach pojawi sie Destiny - obstawiamy, czy PSN wytrzyma, kiedy konserwacja ?  :teehee:

Opublikowano

Dobrze, ze nie jestem skazany na te porazke od bungie :)

Wspolczuje kolegom z PSN!

Opublikowano

i ten zielony duży bo w niego głównie naku.rwiasz <3

Sama wygoda trzymania pada w ręku jest nie do pobicia przez to, co cały czas serwuje nam Sony i MS. Ten pad był stworzony do grania, a nie do wszystkiego, łącznie z parzeniem kawy jak dual shock 48.
Opublikowano

Strasznie jesteście przewidywalni :) Jak rozmowa schodzi na design konsolek to wiadomo że pojawi się król Gacław, a Figaro wrzuci N64.

72VxO9X.jpg

Opublikowano

dr 3 > gta 5

panie Czezky, kończ pan waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Dzisiaj w sklepach pojawi sie Destiny - obstawiamy, czy PSN wytrzyma, kiedy konserwacja ?  :teehee:

Oczywiście, że nie wytrzyma, jeżeli Battle Net pada przy premierach gier blizzarda, to PSN na sznurkach tym bardziej nie wytrzyma.

Opublikowano

dr 3 > gta 5

panie Czezky, kończ pan waść, wstydu oszczędź

nie grales nie oceniaj

Opublikowano

No ma. Szkoda że Nintendo z tego zrezygnowało. Boli mnie że teraz każda konsola ma face buttony w tym samym szyku.

dlatego godnym pochwały działaniem jest support dla pada z gacława na Wii U :).

Opublikowano

maciucha, ty dr3 widziales co najwyzej w psx extreme.

Idz gainerka popij.

Opublikowano

DR3 to naprawde genialna gra - ogrom wszystkiego ryje beret.

mtOpW6I.jpg

Jakbyś szukał z lupą tego ogromu, to cała mapa z DR3 jest na dole, tam gdzie lotnisko w GTAV.

Opublikowano

Oczywiście, że nie wytrzyma, jeżeli Battle Net pada przy premierach gier blizzarda, to PSN na sznurkach tym bardziej nie wytrzyma.

Badzmy dobrej mysli, Diablo udzwigneli, Beta Destiny miala problemy tylko w 1 godzinie.
Opublikowano

Mi dodatek na PC śmigał bez problemu w dzień premiery, znajomemu z którym grałem też.

Premiera D3 to zupełnie inna bajka, tam zje,bali po całości i nie ma w ogóle co się nad tym rozwodzić.

Opublikowano

Dzisiaj w sklepach pojawi sie Destiny - obstawiamy, czy PSN wytrzyma, kiedy konserwacja ? :teehee:

Nie wytrzyma, PSN to dno, powinien na Sony spaść taki sam hejt jak za DRM. Może by się ogarneli.
Opublikowano

DR3 to naprawde genialna gra - ogrom wszystkiego ryje beret.

mtOpW6I.jpg

Jakbyś szukał z lupą tego ogromu, to cała mapa z DR3 jest na dole, tam gdzie lotnisko w GTAV.

No elegancko sie zblazniles. 

Opublikowano

Od kiedy to konsole kupuje się  dla wyglądu ? kto o zdrowych zmysłach wybiera sprzęt pod tym kątem ? jeden lubi frytki a drugi jak mu nogi śmierdzą, o tym się nie rozmawia, każdy ma prawo do swojego zdani. Trzeba to uszanować a nie marudzić na lewo i prawo "jako komuś może się to podobać" a może qrva widocznie się podobać skoro się podoba.....rzekłem.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To nie trolling.To czysta prawda.

Tak jak on przerobiłem wszystkie dostępne w tej generacji sprzęty i xbox okazał się najlepszym wyborem.

Opublikowano

To nie trolling.To czysta prawda.

Tak jak on przerobiłem wszystkie dostępne w tej generacji sprzęty i xbox okazał się najlepszym wyborem.

Tak tak Soban, a DR3 > GTAV

To już nawet śmieszne nie jest.

Od kiedy to konsole kupuje się dla wyglądu ? kto o zdrowych zmysłach wybiera sprzęt pod tym kątem ? jeden lubi frytki a drugi jak mu nogi śmierdzą, o tym się nie rozmawia, każdy ma prawo do swojego zdani. Trzeba to uszanować a nie marudzić na lewo i prawo "jako komuś może się to podobać" a może qrva widocznie się podobać skoro się podoba.....rzekłem.

Buhahaha

OOdezwał się ten co tworząc listę exów na obie konsole zrobił listę gier tylko pod siebie i tylko pod to co tylko jego interesuje a później wmawial innym że xbone ma więcej exów bo na ta platformę jest więcej exów które go interesują.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.