Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no tylko ze Destiny to nie jest nawet czasowy ex :sorcerer: wiec beka jest jeszcze wieksza

No i co z tego, Destiny to zdecydowanie większa pompa niż nowy Tomb Raider, a Sony rozegrało to tak by Janusz myślał że gra jest tylko na PS4, tak działa marketing, jutro w szkole będzie Ci dzięki tej lekcji łatwiej.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ehh 

zapomnialem ze siedzisz w zarzadzie Sony i wazniejszy dla ciebie jest zysk korporacji niz nowe gierki dla zwyklych ludzi

Opublikowano

reklamy destiny rowniez zrobione sa tak jakby gra wychodzila tylko na ps4 xD beka z sony ze zaplacilo za taki deal bo nie potrafi zrobic zadnego prawdziwego exa

To prawda, nie to co M$ i ich czasowy Tomb Raider XD
I fifa, no ale Sony takie złe, bo destiny
Opublikowano

zielony kolor pod avatarem easye wygląda ochydnie i obłudnie, proszę go usunąć, nalegam.

Najlepiej na błękitny seniora ^^

reklamy destiny rowniez zrobione sa tak jakby gra wychodzila tylko na ps4 xD beka z sony ze zaplacilo za taki deal bo nie potrafi zrobic zadnego prawdziwego exa

Bardziej zenujace jest brak jakichkolwiek reklam MS. Od razu widac jak ta firma ma gleboko w d(pipi)e takie rynki jak nasze...

Edytowane przez easye

Opublikowano

ehh 

zapomnialem ze siedzisz w zarzadzie Sony i wazniejszy dla ciebie jest zysk korporacji niz nowe gierki dla zwyklych ludzi

Jest ich więcej niż na Xboxa One, więc o co Ci chodzi?

Opublikowano

Do kazdego XBOTA ktory ma pleja 4, pilna sprawa !

Odpalajcie swoje konsole i wlaczajcie sciaganie gier z plusa, zamulamy <mua ha ha ha> !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ehh 

Ale jak m$ płaci za to, żeby inni nie zagrali/zagrali później, to wszystko jest cacy, nie? W końcu od gierek dla zwykłych ludzi ważniejszy jest tylko brak gierek dla przebrzydłych klapów.

Opublikowano

ehh 

R%5Be%5Dce,_kt%5Bo%5Dre_opadaj%5Ba%5D.gi

tumblr_lodom1Llqd1qaepx9.gif

Opublikowano

lol

a jak dziś xbox live padło na blisko 8 godzin to cała xboxiarnia nabrała wody w usta i solidarnie strugała głupa

#xbotstanumysłu

Opublikowano

ehh 

R%5Be%5Dce,_kt%5Bo%5Dre_opadaj%5Ba%5D.gi

tumblr_lodom1Llqd1qaepx9.gif

Co ja poradze że nie uznajesz faktów

66034459351141228919.png

57256306555706587497.png

16670473365802391009.png

55144985128978637622.png

*lista nie ma na celu pokazania ilości gier, tylko pokazanie jak słabą konsolą jest XOne

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Inb4, prosze juz nie cytowac swoich postow jak chcecie kontynuowac.

Opublikowano

m ze siedzisz w zarzadzie Sony i wazniejszy dla ciebie jest zysk korporacji niz nowe gierki dla zwyklych ludzi

Ale jak m$ płaci za to, żeby inni nie zagrali/zagrali później, to wszystko jest cacy, nie? 

Akurat w tym przypadku MS finansuje również produkcję, a nie tak jak $ony płaci za to by gracze nie wiedzieli, ze gra wychodzi też na Xboxa.

Opublikowano

Not a Single Xbox One Game Makes the Top Twenty in Major Japanese Retailer’s Charts

1. Dragon Quest X – 3DS
  2. Youkai Watch 2: Honke – 3DS
  3. Toukiden: Kiwami – PS Vita
  4. Youkai Watch 2: Ganso – 3DS
  5. Samurai Warriors 4 – PS4
  6. Persona 4 Arena: The Ultimax - PS3
  7. Toukiden: Kiwami – PSP
  8. Persona 4 Arena: The Ultimax – Limited Edition – PS3
  9. Diablo III: Reaper of Souls – PS3
  10. Mario Kart 8 – Wii U
  11. Super Robot Wars OG Saga Masou Kishin F – PS3
  12. Yoshi’s New Island – 3DS
  13. The Last of Us Remastered – PS4
  14. Youkai Watch – 3DS
  15. Castlevania: Lords of Shadows 2 – PS3
  16. Diablo III: Ultimate Evil Edition – PS4
  17. The Amazing Spiderman 2 – PS4
  18. Ultra Dimension Action Neptunia U – PS Vita
  19. Medabots 8: Kabuto – 3DS
  20. Medabots 8: Kuwagata – 3DS

http://www.dualshockers.com/2014/09/08/not-a-single-xbox-one-game-makes-the-top-twenty-in-major-japanese-retailers-charts/

1SLSK8M.jpg

Opublikowano

lol

a jak dziś xbox live padło na blisko 8 godzin to cała xboxiarnia nabrała wody w usta i solidarnie strugała głupa

#xbotstanumysłu

Ty może sprawdz swój internet bo odpalałem o 15 czy wieczorem na szybkie burdele i wszystko smigalo, nawet psyko coś mnie po kilku latach milczenia napisał.
Opublikowano

Not a Single Xbox One Game Makes the Top Twenty in Major Japanese Retailer’s Charts

Not a single fuck was given

Opublikowano

Not a single fuck was given

Pewnie tam tacy fani Xboksa jak z Yetiego fan inFamous czy Soulsów.

Opublikowano

lol

#xbotstanumysłu

Ty może sprawdz swój internet bo odpalałem o 15 czy wieczorem na szybkie burdele i wszystko smigalo, nawet psyko coś mnie po kilku latach milczenia napisał.

i jeszcze śmią szkalowac mój szlachecki baroński internet w obronie tej swojej śmiesznej pseudousługi

Opublikowano

Sony tak samo zrobiło z reklamami mesjasza rok temu, też widniało wszędzie logo PSa.

A były podśmiechu.jki z kupowaniem DLC do CoDa, a pewno Sony dobrze wypełniło sakiewkę Activision by tak to było reklamowane.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Hahah, jak ból dupy, już czekam na wyniki wrześniowego NPD, ale będzie pogrom i nawet jazda po burakach nie pomoże. Ciekawe jak tam Europa, w końcu premiera w Rumuni, Węgrzech czy Polsce, więc może różnica będzie wynosiła tylko 50%.

Jak microsoft przez całą poprzednią generacja reklamował każdego CoD tak samo ja teraz Sony Destiny, to nie było problemu, a teraz ból dupy, ale rozumiem, bo zapowiada się kolejny tragiczny miesiąc i kolejny krok do podzielenia losu saturna.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dziś grałem prawie cały dzień na Xbox Live i żadnych problemów, więc pewnie miałeś popsuty internet =[

Opublikowano

Horizon 2 30 fps? Serio? :lol:

Opublikowano

hoho widzę, że dobry zapłon masz

Opublikowano

PSN śmigało prawilnie i koledzy baronowie donosili mi o podobnych problemach z Livem

prawda wyszła na jaw i wasze zaklinanie rzeczywistości nic nie da, xszrot zgodnie z przewidywaniami popada w ruinę i niedługo zielona podrasa przyjdzie do prawowitych władców konsolowego świata kajając się i bijąc w pierś na kolanach.

przyjmiemy, po dobrym oporządzeniu ciupagi może nawet wybaczymy.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Horizon 2 30 fps? Serio? :lol:

Jak każda ścigałka poza CARS. Słabo.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.