Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no tylko ze Destiny to nie jest nawet czasowy ex :sorcerer: wiec beka jest jeszcze wieksza

No i co z tego, Destiny to zdecydowanie większa pompa niż nowy Tomb Raider, a Sony rozegrało to tak by Janusz myślał że gra jest tylko na PS4, tak działa marketing, jutro w szkole będzie Ci dzięki tej lekcji łatwiej.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ehh 

zapomnialem ze siedzisz w zarzadzie Sony i wazniejszy dla ciebie jest zysk korporacji niz nowe gierki dla zwyklych ludzi

Opublikowano

reklamy destiny rowniez zrobione sa tak jakby gra wychodzila tylko na ps4 xD beka z sony ze zaplacilo za taki deal bo nie potrafi zrobic zadnego prawdziwego exa

To prawda, nie to co M$ i ich czasowy Tomb Raider XD
I fifa, no ale Sony takie złe, bo destiny
Opublikowano

zielony kolor pod avatarem easye wygląda ochydnie i obłudnie, proszę go usunąć, nalegam.

Najlepiej na błękitny seniora ^^

reklamy destiny rowniez zrobione sa tak jakby gra wychodzila tylko na ps4 xD beka z sony ze zaplacilo za taki deal bo nie potrafi zrobic zadnego prawdziwego exa

Bardziej zenujace jest brak jakichkolwiek reklam MS. Od razu widac jak ta firma ma gleboko w d(pipi)e takie rynki jak nasze...

Edytowane przez easye

Opublikowano

ehh 

zapomnialem ze siedzisz w zarzadzie Sony i wazniejszy dla ciebie jest zysk korporacji niz nowe gierki dla zwyklych ludzi

Jest ich więcej niż na Xboxa One, więc o co Ci chodzi?

Opublikowano

Do kazdego XBOTA ktory ma pleja 4, pilna sprawa !

Odpalajcie swoje konsole i wlaczajcie sciaganie gier z plusa, zamulamy <mua ha ha ha> !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ehh 

Ale jak m$ płaci za to, żeby inni nie zagrali/zagrali później, to wszystko jest cacy, nie? W końcu od gierek dla zwykłych ludzi ważniejszy jest tylko brak gierek dla przebrzydłych klapów.

Opublikowano

ehh 

R%5Be%5Dce,_kt%5Bo%5Dre_opadaj%5Ba%5D.gi

tumblr_lodom1Llqd1qaepx9.gif

Opublikowano

lol

a jak dziś xbox live padło na blisko 8 godzin to cała xboxiarnia nabrała wody w usta i solidarnie strugała głupa

#xbotstanumysłu

Opublikowano

ehh 

R%5Be%5Dce,_kt%5Bo%5Dre_opadaj%5Ba%5D.gi

tumblr_lodom1Llqd1qaepx9.gif

Co ja poradze że nie uznajesz faktów

66034459351141228919.png

57256306555706587497.png

16670473365802391009.png

55144985128978637622.png

*lista nie ma na celu pokazania ilości gier, tylko pokazanie jak słabą konsolą jest XOne

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Inb4, prosze juz nie cytowac swoich postow jak chcecie kontynuowac.

Opublikowano

m ze siedzisz w zarzadzie Sony i wazniejszy dla ciebie jest zysk korporacji niz nowe gierki dla zwyklych ludzi

Ale jak m$ płaci za to, żeby inni nie zagrali/zagrali później, to wszystko jest cacy, nie? 

Akurat w tym przypadku MS finansuje również produkcję, a nie tak jak $ony płaci za to by gracze nie wiedzieli, ze gra wychodzi też na Xboxa.

Opublikowano

Not a Single Xbox One Game Makes the Top Twenty in Major Japanese Retailer’s Charts

1. Dragon Quest X – 3DS
  2. Youkai Watch 2: Honke – 3DS
  3. Toukiden: Kiwami – PS Vita
  4. Youkai Watch 2: Ganso – 3DS
  5. Samurai Warriors 4 – PS4
  6. Persona 4 Arena: The Ultimax - PS3
  7. Toukiden: Kiwami – PSP
  8. Persona 4 Arena: The Ultimax – Limited Edition – PS3
  9. Diablo III: Reaper of Souls – PS3
  10. Mario Kart 8 – Wii U
  11. Super Robot Wars OG Saga Masou Kishin F – PS3
  12. Yoshi’s New Island – 3DS
  13. The Last of Us Remastered – PS4
  14. Youkai Watch – 3DS
  15. Castlevania: Lords of Shadows 2 – PS3
  16. Diablo III: Ultimate Evil Edition – PS4
  17. The Amazing Spiderman 2 – PS4
  18. Ultra Dimension Action Neptunia U – PS Vita
  19. Medabots 8: Kabuto – 3DS
  20. Medabots 8: Kuwagata – 3DS

http://www.dualshockers.com/2014/09/08/not-a-single-xbox-one-game-makes-the-top-twenty-in-major-japanese-retailers-charts/

1SLSK8M.jpg

Opublikowano

lol

a jak dziś xbox live padło na blisko 8 godzin to cała xboxiarnia nabrała wody w usta i solidarnie strugała głupa

#xbotstanumysłu

Ty może sprawdz swój internet bo odpalałem o 15 czy wieczorem na szybkie burdele i wszystko smigalo, nawet psyko coś mnie po kilku latach milczenia napisał.
Opublikowano

Not a Single Xbox One Game Makes the Top Twenty in Major Japanese Retailer’s Charts

Not a single fuck was given

Opublikowano

Not a single fuck was given

Pewnie tam tacy fani Xboksa jak z Yetiego fan inFamous czy Soulsów.

Opublikowano

lol

#xbotstanumysłu

Ty może sprawdz swój internet bo odpalałem o 15 czy wieczorem na szybkie burdele i wszystko smigalo, nawet psyko coś mnie po kilku latach milczenia napisał.

i jeszcze śmią szkalowac mój szlachecki baroński internet w obronie tej swojej śmiesznej pseudousługi

Opublikowano

Sony tak samo zrobiło z reklamami mesjasza rok temu, też widniało wszędzie logo PSa.

A były podśmiechu.jki z kupowaniem DLC do CoDa, a pewno Sony dobrze wypełniło sakiewkę Activision by tak to było reklamowane.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Hahah, jak ból dupy, już czekam na wyniki wrześniowego NPD, ale będzie pogrom i nawet jazda po burakach nie pomoże. Ciekawe jak tam Europa, w końcu premiera w Rumuni, Węgrzech czy Polsce, więc może różnica będzie wynosiła tylko 50%.

Jak microsoft przez całą poprzednią generacja reklamował każdego CoD tak samo ja teraz Sony Destiny, to nie było problemu, a teraz ból dupy, ale rozumiem, bo zapowiada się kolejny tragiczny miesiąc i kolejny krok do podzielenia losu saturna.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dziś grałem prawie cały dzień na Xbox Live i żadnych problemów, więc pewnie miałeś popsuty internet =[

Opublikowano

Horizon 2 30 fps? Serio? :lol:

Opublikowano

hoho widzę, że dobry zapłon masz

Opublikowano

PSN śmigało prawilnie i koledzy baronowie donosili mi o podobnych problemach z Livem

prawda wyszła na jaw i wasze zaklinanie rzeczywistości nic nie da, xszrot zgodnie z przewidywaniami popada w ruinę i niedługo zielona podrasa przyjdzie do prawowitych władców konsolowego świata kajając się i bijąc w pierś na kolanach.

przyjmiemy, po dobrym oporządzeniu ciupagi może nawet wybaczymy.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Horizon 2 30 fps? Serio? :lol:

Jak każda ścigałka poza CARS. Słabo.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.