Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ciesze się, że doszliście do porozumienia i na parę godzin przed moim urlopem uzgodniliśmy jedną jedyną prawdę wspólnymi siłami

TYLKO XBOX!!!1111

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Soul, ale nauczyłbyś się w końcu cytować, ok?

Opublikowano

Okej Soul, czyli  17 Cze konsola zbieralaby kurz i byla co najwyzej mebelkiem na ktorym toitalnie nie bylo w co na niej grac (choc dawno w bibliotece byl Ryse, Forza i pare innych o ktorych piszesz), zas 5 dni pozniej nagle pojawila sie okazja za 900 zl nie bylo innego wyjscia! Seems legit. Zostawiam to.

Tak dokładnie, 900 PLN z ONE z Kinectem czy ty to w ogóle ogarniasz???? chyba nie za bardzo, Czez mówił, że jesteś ciężko kapującym typem, nie wiele się pomylił.

Opublikowano

Pytanie jak stary jest ten build :) zresztą lepiej powiedz czy grze bliżej do NFS czy może idzie odrobinkę w stronę GT. No i jak gra się na padzie

Jak ktoś grał przede mną, to myślałem pod względem oprawy, ze to NFS Rivals jest... Model jazdy jak dla mnie stawia na symulację a nie arcade. Nie wiem czy były wyłączone wspomagacze, ale ciężko było mi opanować auto na zakrętach. Zachowywalo sie naturalnie, czuć było ciężar auta. Zakrętów nie pokonywalo się driftem na pełnym gazie jak w NFS ;)

to myślałem pod względem oprawy, ze to NFS Rivals jest.

o ja je.be tyle hajpowania a gra wygląda jak z nfs z startu konsoli XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jak gra wygląda każdy widzi (poza bociarnią, bo to ślepe przecież). Cieszy opinia o modelu jazdy. Duchowy spadkobierca Project Gotham Racing nadchodzi.

Opublikowano

o oprawe graficzną już sie nie martwie po ostatnich gameplay z bety

tudmxy.jpg

DCBeta-12.jpg

XDDD

Edytowane przez kermit

Opublikowano

jaka rozmiar czcionki ustawisz, gdy zdasz sobie sprawe, ze racera z taka grafika na Onie raczej nigdy nie bedzesz mial szansy zobaczyc xD 

gameplay z tej trasy. No co jak co ale przypieprzanie sie do grafiki w w tej grze (pomijam juz fakt, ze to chyba najgorzej wygladajaca trasa, z dostepnych w becie) to jeszcze wieksza abstrakcja, niz "wjezdzanie w kazdy zakret na pelnej szybkosci" Donsterydo.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Xboty jak przeważnie problemy z  rozumieniem tekstu

"Pytanie jak stary jest ten build"

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

jaka rozmiar czcionki ustawisz, gdy zdasz sobie sprawe, ze racera z taka grafika na Onie raczej nigdy nie bedzesz mial szansy zobaczyc xD 

No, ale przynajmniej zobacze deszcz na premiere :potter:

Opublikowano

Pecetowcy lepiej niech nie oglądają bo #bóldupy #spojlery

Opublikowano

Widziałem grałem, na żywo w obie gry i naprawdę nie macie się czym podniecać, FM 6 wam pokaże, że ONE stać na więcej.

Opublikowano

UWAGA! KOLEJNA BOMBA PRAWDY PROSTO Z TEMATU XBONE!

Najbardziej wkurza mnie to, że z tego co ludzie piszą M$ daje w ramach wymiany wadliwych konsol jakieś stare odrapane używańce, a nie funkiel nie śmigane nówki:-\

Wysyłasz nową konsolę, bo m$ rzucił na półki terkoczące szroty, a z powrotem dostajesz używanego, obdrapanego bubla zapewne po innej naprawie. SUPER SERWIS KURTYZANO!

Dwa dni i trzy mity obalone:

- jakość wykonania

- niezawodność xbox live

- serwis

Co wam zostało? Gdzie jest wasz knur?! :rofl:

Opublikowano

Pecetowcy znowu wyruchani, co zrobisz? Nic nie zrobisz.

Opublikowano

Szkoda, ze przy 5tce im sie nie chcialo.

Szkoda, ze 5ka byla zrobiona na start, jakby sony zmienilo zdanie i gt6 wyszlo jednak na ps4 na start to na pewno nie wygladaloby jak driveclub.

Opublikowano

Pecetowcy znowu wyruchani, co zrobisz? Nic nie zrobisz.

Właśnie dlatego kończę z gamingiem na PC.

Ciekawe jakie będą wymagania? Nowe i7 i Tytan Z? xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Rockstar znowu pokazuje że nie dla psa kiełbasa :D nie będzie gta V pod choinkę na torrentach gimbie :D

Opublikowano

Patrzcie na ten napis "also coming to PC" na samym końcu. Nawet o premierze na PC jest na samym końcu. xD

Rockstar już bez ogródek pokazuje, że ma PC głęboko w (pipi)E.

Opublikowano

Przynajmniej zdążę porządnie ograć nową Cywilizację. A nie, czekaj. Nie zdążę, bo w Cywilizację gra się (i to setki godzin) w porównaniu do obecnie wydawanych gier na konsole.

Opublikowano

A dziwisz się? Wystarczy poczytać r/pcmasterrace gdzie dziesiątki ludzi piszą z dumą że spiracą GTAV, trochę mniej że poczeka kolejne dwa lata aż będzie za $3.50 na steamie. Ani jednej osoby nie ma, która mówi że kupi na premierę. Po co się starać dla złodziei i cebulaków?

Opublikowano

Oczywiscie ze stac na wiecej. W koncu to konsola. Ale zdradze ci sekret - PS4 tez stac na wiecej.

Ja to wiem Ty to wiesz ale inni jak widać mają z tym problem. 

easyeaka rozmiar czcionki ustawisz, gdy zdasz sobie sprawe, ze racera z taka grafika na Onie raczej nigdy nie bedzesz mial szansy zobaczyc xD 

Szkoda, ze przy 5tce im sie nie chcialo.

Lepsza taka, choć nie wiesz jaka bo youtube pewno, niż DC którego do dziś niema. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Patrzcie na ten napis "also coming to PC" na samym końcu. Nawet o premierze na PC jest na samym końcu. xD

ładnie to ująłeś :D

to co chłopaki dziś do końca dnia friends i poszydzimy troche z PC ?

3ef153f7f9fd3772d456299ad4b6b61f-if-xbox

Opublikowano

I nawet daty nie podali, może koniec stycznia jeszcze się obsunie xD

Opublikowano

xD kochane R* <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.