Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

w ogóle shaffer musi się ludzi na kickstarterze prosić o hajs na robienie gier - do czego to doszło? teraz niby ten remaster wyjdzie grim fandango w powstaniu którego pomaga chyba sony, może i na psychonauts 2 przyjdzie czas.

I_Want_to_Believe.png

Opublikowano

Biedne klapki nie mogą się pogodzić z faktem, że Sony teraz będzie ostro bulić za licencję Minecrafta i wspierać konkurencyjną firmę. Niech znowu zainwestują w coś w stylu Gaikaia :teehee:

Opublikowano

Diablo 3 w wersji na komputery klasy PC dostały update 2.1, czyli jak zwykle milion poprawek do balansu, kilka małych pierdół w oparciu o opinie fanów, SEZONY, GŁĘBOKIE SZCZELINY, RYNSZTOKI i TABELE WYNIKÓW. A na kąsolach co, jaranko piątym aktem i podniesieniem level capu? Dostaliście chociaż jakiś patch, czy znowu oleją do momentu wydania kolejnego dodatku?

Najśmieszniejsze jest to, że nie ma ch,uja, byście sezony dostali na te Wasze maszynki pełne oszukującego robactwa :teehee:.

Opublikowano

To chyba Microsoft będzie odpalał działkę za kupno Minecrafta na konsolach Sony. Tweet Kaza z Minecraftem i Vitą boski :D

Opublikowano

Krol Spencer przylacza kolejne ziemie do swojego, NASZEGO Krolestwa. Czuje dume.

#tylkoXbox

#zielonazarasierozprzestrzenia

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Biedne klapki nie mogą się pogodzić z faktem, że Sony teraz będzie ostro bulić za licencję Minecrafta i wspierać konkurencyjną firmę.

Biedny botku, w jakim świecie ty żyjesz? Jak wydajesz grę na PlayStation, to ty bulisz Sony za licencję, a nie Sony tobie :rofl:

Opublikowano

Diablo 3 w wersji na komputery klasy PC dostały update 2.1, czyli jak zwykle milion poprawek do balansu, kilka małych pierdół w oparciu o opinie fanów, SEZONY, GŁĘBOKIE SZCZELINY, RYNSZTOKI i TABELE WYNIKÓW. A na kąsolach co, jaranko piątym aktem i podniesieniem level capu? Dostaliście chociaż jakiś patch, czy znowu oleją do momentu wydania kolejnego dodatku?

Najśmieszniejsze jest to, że nie ma ch,uja, byście sezony dostali na te Wasze maszynki pełne oszukującego robactwa :teehee:.

To gra ktoś w ogóle w to diablo?

Opublikowano

@Iras

Sorry, ale Minecraft to jest maszyna sprzedażowa więc w tym przypadku to ja mam rację. Wracaj do swojego robactwa zwanego klapersami. I proszę nie nazywać mnie botem, bo ja należę do dumnej Rasy Panów.a nie konsolowego plebsu. No i chyba nie myśleliście, że Sony nie zapłaciło aby Minecraft wydany został na konsolach Sony? Ta gra będzie większym hitem sprzedażowym niż te nędzne exy wydane na PS4 w tym roku razem wzięte.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

rasa panów w minecrafta grała lata temu jak coraz to nowe buildy wychodziły. potem wyszedł na konsolach i się plebs rzucił i ziomek teraz podciera się banknotami :sorcerer:.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

najpierw figaro, teraz raven, kto jeszcze zrobi się taki agresywny na jesien?

Opublikowano

@Iras

Sorry, ale Minecraft to jest maszyna sprzedażowa więc w tym przypadku to ja mam rację. Wracaj do swojego robactwa zwanego klapersami. I proszę nie nazywać mnie botem, bo ja należę do dumnej Rasy Panów.a nie konsolowego plebsu. No i chyba nie myśleliście, że Sony nie zapłaciło aby Minecraft wydany został na konsolach Sony? Ta gra będzie większym hitem sprzedażowym niż te nędzne exy wydane na PS4 w tym roku razem wzięte.

Dziecko, ty nie masz pojęcia, jak działa branża.

Opublikowano
  • Autor

Figaro, ale chyba nie chcesz wyrwac ostrzeżenia za wklejanie samych linków, nie? Minutka wiecej spedzona na przeklejeniu tego w ładny cytat Cie nie zbawi.

Opublikowano

najpierw figaro, teraz raven, kto jeszcze zrobi się taki agresywny na jesien?

ech, ta dzisiejsza młodzież  :excl:

Opublikowano

@Iras

Ty za to masz.

M$ zapłaci raz, a później każda sprzedana "kopia" to kasa dla M$, ciekawe kto lepiej na tym wyjdzie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Figaro, ale chyba nie chcesz wyrwac ostrzeżenia za wklejanie samych linków, nie? Minutka wiecej spedzona na przeklejeniu tego w ładny cytat Cie nie zbawi.

No patrz, a Kwadrat mi od razu yebnął osta swego czasu nawet bez słownego upomnienia. :(

Widać która władza jest dobra, a która nie.

Opublikowano

No patrz, a Kwadrat mi od razu yebnął osta swego czasu nawet bez słownego upomnienia. :(

Admini to bardzo miła i uprzejma grupa jest. O!

Opublikowano

As soon as this deal is finalized, I will leave Mojang and go back to doing Ludum Dares and small web experiments. If I ever accidentally make something that seems to gain traction, I’ll probably abandon it immediately.

tyle spaghetti wylewa się z tego posta xD.

Opublikowano

Ta wypowiedź fajnie się komponuje z tymi środkowym palcem w gifie.

Admini to bardzo miła i uprzejma grupa jest. O!

tlou.gif

Opublikowano

@Iras

Ty za to masz.

M$ zapłaci raz, a później każda sprzedana "kopia" to kasa dla M$, ciekawe kto lepiej na tym wyjdzie. 

Ale co to ma do rzeczy i w czym Iras się pomylił ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.