Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Siren Blood Curse masakruje i pozostałe pseudo horrorki z ps360 i residenty.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kup WiiU, najlepszy nextgen i tez ma residenty.

Opublikowano

Haha, Ubisoft CELUJE w 60 fps xD ...

Niektorzy chyba zapomnieli jakiego Ubisoft ma cela :teehee:

50-cent-takes-responsibility-for-his-fai

Opublikowano

>AC4 w 30 fpsach

>wykastrowane WD w 30 fpsach

>nowy Assassin w 60

Może być ciężko.

Opublikowano

Ubiszrot tyle wtop a i tak po premierze będzie się chwalić ile to januszy poleciało po ich nową grę. :teehee:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie chce tu bronic Ubi ale konsole sa wiodaca platforma dla nowego Assassina a dopiero pozniej PC. Daje to jakies nadzieje....

Opublikowano

Gry ubi sa dla mas, w robocie mam takich dwoch co nawet nie czytali nic o ostatnim AC czy patrz psach i na premiere zakup.

Opublikowano

Gry ubi sa dla mas, w robocie mam takich dwoch co nawet nie czytali nic o ostatnim AC czy patrz psach i na premiere zakup.

Tak dziala marketing i marka. W zasadzie to pewnie 90%+ graczy tak kupuje. Nie bez powodu okres świąteczny to najlepszy okres w branży gier wideło.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Tak dziala marketing i marka. W zasadzie to pewnie 90%+ graczy tak kupuje. Nie bez powodu okres świąteczny to najlepszy okres w branży gier wideło.

Kilka lat wstecz uwielbiałem Ubisoft. Za Prince of Persia, Splinter Cell i kilka innych tytułów. Teraz jedynie za FC 3, AC II i Raymany są ok. Reszta to oczywiście są gry dobre ( nie licząc AC III bo to kupa g ó w n a ), tylko dlaczego ta firma traktuje graczy jak Maciusia z klanu? Te (pipi)e wskaźniki, strzałki, linie itd Każde drzwi którymi trzeba przejść świecą się  jak psu jaja, każdy cel, wróg jest widoczny z kilometra i przez ścianę . Ja tak nie chcę. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ale widocznie ludziom nie chce się dziś myśleć skoro mimo tylu narzekań wciąż wprowadzane są takie kwiatki.

Opublikowano

Nie lubię ubisoftu i nawet rzekomo najlepszy ACII mnie nie porwał, jednak nowy AC wygląda naprawdę świetnie. Ciekawe czy będzie tak wyglądać na konsolach czy to wersja odpalona na dwóch titanach z której wytną połowę efektów. 

Opublikowano

Kilka lat wstecz uwielbiałem Ubisoft. Za Prince of Persia, Splinter Cell i kilka innych tytułów. Teraz jedynie za FC 3, AC II i Raymany są ok. Reszta to oczywiście są gry dobre ( nie licząc AC III bo to kupa g ó w n a ), tylko dlaczego ta firma traktuje graczy jak Maciusia z klanu? Te (pipi)e wskaźniki, strzałki, linie itd Każde drzwi którymi trzeba przejść świecą się  jak psu jaja, każdy cel, wróg jest widoczny z kilometra i przez ścianę . Ja tak nie chcę. 

Bo ich głowny target to casule więc normalne, że tak robią bo janusze się pogubią. Też swoją drogą tego nienawidze i czuje się obrażony ich grami jako myśląca istota.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bo ich głowny target to casule więc normalne, że tak robią bo janusze się pogubią też swoją drogą tego nienawidze i czuje się obrażony ich grami jako myśląca istota.

No ok. Każdy ma prawo grać na konsolach i czerpać z tego radochę. W końcu po to Bóg je stworzył.  Ale dlaczego takie firmy zapominają o normalnych graczach w wieku 20+ ? Czy to taki wielki problem zrobić tryb w którym są wyłączone wszystkie podpowiedzi? Jakiś normalny ( nie zrobiony na o d p i e r d o l ) tryb HARD.

Chociaż i tak najbardziej mnie wkurzają gry w których widać przeciwnika za ścianą, to już jest (pipi)a przegięcie.

Opublikowano

nie znasz mnie, nie oceniaj

Opublikowano

Beznadziejny model jazdy polaczony z plastikowym AI przeciwnikow i policjantow czyni poscigii smaochodowe najgorszym elementem WD. Same misje jeszcze ujda, fajnie mozna kombinowac po cichu ale jak juz dojdzie do poscigow to mnie ch*j strzela. Policja jedzie za toba przyklejona a Ty jedziesz i tylko klikasz te wszystkie swiatla i slupki modlac sie zeby samemu w to nie przyyebac  :sick:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

nie znasz mnie, nie oceniaj

Właśnie MaZZeo, nie grałeś w Blubera, widziałeś tylko na jutubie, nie oceniaj ;)

Opublikowano

Chociaż i tak najbardziej mnie wkurzają gry w których widać przeciwnika za ścianą, to już jest (pipi) przegięcie.

no własnie o ch.uj z tym ostatnio chodzi?? Killzone:SF, Watch Dogs, Fable Legends i coś tam jeszcze widziałem. Aimbot już jest od paru lat to teraz wallhacka dają, no (pipi)a.

Opublikowano

O to jest dzień płaczących portfelów dla PC Master Race

Jeżeli było to do kasacji

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Jaki jest sens analizowania gry, której premiera będzie za 4 miesiące, wytlumaczcie mi proszę.

i did it for beka

Opublikowano

Ej ludzie.

Jak można jarać się Nintendo i setną częścią Mario? Mario był fajny na NESa, a po setnej części to już nuda. Ale Wy jesteście ślepi. Wyjdzie Mario część 134958 a Wy i tak się posikacie z radości. Nawet mi Was nie żal. Mario Mario, Mario golf, Mario kart, Mario chu.j, Mario coś tam. Eej Nintendo. Zmień nazwę na Mariotendo. Zieeew.

Poza tym liżecie się po jajach w growych zakupach/kolekcjach jak ktoś wklei fotę konsolki Nintendo. O jak za(pipi)iście, kolejna ofiara kolorowych giereczek w super jakości i ultra grafice HD. ŻAL. Czas dorosnąć dzieciaki a nie jarać się mało skomplikowanymi i maksymalnie minimalistycznymi graficznie, cukierkowatymi gierkami. Za chwilę N ogłosi premierę WiiSru2 a gry nadal będą zacofane graficznie mimo, że konsola śmiało pociągnie mega skomplikowane produkcje na ultra detalach. Równie dobrze mogliby dać te same bebechy w WiiU co i Wii, bo przecież takie skomplikowane giereczki to i na zegarku Montana się uruchomią.

Opublikowano
Opublikowano

Ej ludzie.

Jak można jarać się Nintendo i setną częścią Mario? Mario był fajny na NESa, a po setnej części to już nuda. Ale Wy jesteście ślepi. Wyjdzie Mario część 134958 a Wy i tak się posikacie z radości. Nawet mi Was nie żal. Mario Mario, Mario golf, Mario kart, Mario chu.j, Mario coś tam. Eej Nintendo. Zmień nazwę na Mariotendo. Zieeew.

Poza tym liżecie się po jajach w growych zakupach/kolekcjach jak ktoś wklei fotę konsolki Nintendo. O jak za(pipi)iście, kolejna ofiara kolorowych giereczek w super jakości i ultra grafice HD. ŻAL. Czas dorosnąć dzieciaki a nie jarać się mało skomplikowanymi i maksymalnie minimalistycznymi graficznie, cukierkowatymi gierkami. Za chwilę N ogłosi premierę WiiSru2 a gry nadal będą zacofane graficznie mimo, że konsola śmiało pociągnie mega skomplikowane produkcje na ultra detalach. Równie dobrze mogliby dać te same bebechy w WiiU co i Wii, bo przecież takie skomplikowane giereczki to i na zegarku Montana się uruchomią.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.