Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Yano jest informatykiem ? Błągam napiszcie, że to tylko trolling bo inaczej zwątpie juz całkowicie w ten kraj.

Siedzi w biurze i je klej.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

psx - dzialal caly czas

ps2 padlo po 7 latach - laser zrobil papa

pierwszy model ps3 - padl na ylod po 3 latach

a konsole czesto przecieram z kurzu, przykrywam szmatka i czyszcze plyty z mazow i farfocli

ciesz sie ze tyle ci dzialal ps3 fat - z wszystkich osob jakie osobiscie znam z tym modelem (z 10 jak nie wiecej) tylko jednemu dziala do dzis

Ja mam FAT i działa do dzis, Ale ja generalnie mam szczescie do konsol, nie padła mi jeszcze zadna

Ja miałem 3 faty - pierwszy padł po 1,5 roku, drugi nawet roku nie wytrzymał, trzeci szrot stał praktycznie nieużywany przez 1,5 roku bo olałem gierki (gow3, ds i shadow of the damned zaliczyłem tylko w tym czasie) i dopiero jak znowu miałem nawrót chcicy na gierczenie to padł mi po 2 miechach. Teraz mam slima już prawie 2 latka i nadal działa (odpukać) co nie zmienia faktu, że Sony mnie chyba nie lubi. ;(

Opublikowano

Yano jest informatykiem ? Błągam napiszcie, że to tylko trolling bo inaczej zwątpie juz całkowicie w ten kraj.

Siedzi w biurze i je klej.

A ostatnio koleżanka mówiła mi bym startował na admina w warszafffce bo u nich i tak same nieogary, które ledwo co potrafią zainstalować inną przeglądarkę niż defaultowy explorer. Do tej pory myślałem, że żartowała ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Yano jest informatykiem ? Błagam napiszcie, że to tylko trolling bo inaczej zwątpie juz całkowicie w ten kraj.

zdefiniuj informatyka

Opublikowano

psx - dzialal caly czas

ps2 padlo po 7 latach - laser zrobil papa

pierwszy model ps3 - padl na ylod po 3 latach

a konsole czesto przecieram z kurzu, przykrywam szmatka i czyszcze plyty z mazow i farfocli

ciesz sie ze tyle ci dzialal ps3 fat - z wszystkich osob jakie osobiscie znam z tym modelem (z 10 jak nie wiecej) tylko jednemu dziala do dzis

Ja mam FAT i działa do dzis, Ale ja generalnie mam szczescie do konsol, nie padła mi jeszcze zadna

Ja miałem 3 faty - pierwszy padł po 1,5 roku, drugi nawet roku nie wytrzymał, trzeci szrot stał praktycznie nieużywany przez 1,5 roku bo olałem gierki (gow3, ds i shadow of the damned zaliczyłem tylko w tym czasie) i dopiero jak znowu miałem nawrót chcicy na gierczenie to padł mi po 2 miechach. Teraz mam slima już prawie 2 latka i nadal działa (odpukać) co nie zmienia faktu, że Sony mnie chyba nie lubi. ;(

Ja mam swojego od ponad 5 lat i jeszcze żadnej awarii. 

Opublikowano

Już to widzę jak YETI dostanie dostęp do alphy BB skoro nie przeszedł nawet jednych Soulsów. XD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

biedne klapki muszą robić za beta-testerów bo na jesień nie ma w co grać :(.

Opublikowano

biedne klapki muszą robić za beta-testerów bo na jesień nie ma w co grać :(.

nie dla bota takie piekne, nextgenowe tytuly.
Opublikowano

Jakie tam nextgenowe tytuły? Wypuścili sprzęty które generują tylko lepszą grafikę, a jakość gameplayu, czy fizyka stoją w miejscu. O ile nie stały się bardziej ułomne

Opublikowano

Jakie tam nextgenowe tytuły? Wypuścili sprzęty które generują tylko lepszą grafikę, a jakość gameplayu, czy fizyka stoją w miejscu. O ile nie stały się bardziej ułomne

Fizyką czy gameplayem, gry nie sprzedasz. Co innego świecącą się, jak psu jajca grafiką z osom skryptami.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

Tak sobie dzisiaj pomyślałem, że z perspektywy czasu to niezła beka z klapków co pocili się nad online checkami w grach RAZ na 24h, które miały być w Xone, a teraz sami się zagrywają w Destiny gdzie nawet singla się nie odpali bez CIĄGŁEGO połączenia z netem. Mało tego, nawet jak ich łącze będzie ok, a problem wystąpi po stronie serwerów, to też ich z gry wywali.

DRM taki dobry.

Pelikan.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Beka w (pipi), nie ma roznicy w tym ze mialo to byc odgornie narzucone dla kazdej gry a tym ze w destiny tworcy sobie tak wymyslili.

Opublikowano

Beka w (pipi), nie ma roznicy w tym ze mialo to byc odgornie narzucone dla kazdej gry a tym ze w destiny tworcy sobie tak wymyslili.

No beka. Bo jakbym tak jak Yeti się nad tym pucował, a później sam kupił grę, gdzie jest to tak z 20x bardziej uciążliwe, to bym się nawet do tego nie przyznawał :)

Opublikowano

Trzepanko do alphy, trzepanko do gifow bo gier brak. #4theplayers.

Bo wy nie plusujecie co kolejnego posta Daddyego, który jedyne co potrafi zrobić w tym temacie to umieścić kilka gifów z FH2.

U was jaranko gifami z jednej gry trwa już 9 miesięcy.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Bo wy nie plusujecie co kolejnego posta Daddyego, który jedyne co potrafi zrobić w tym temacie to umieścić kilka gifów z FH2.

u Was u Nas gdzie ja trafiłem sami swoi :D

Opublikowano

No beka. Bo jakbym tak jak Yeti się nad tym pucował, a później sam kupił grę, gdzie jest to tak z 20x bardziej uciążliwe, to bym się nawet do tego nie przyznawał :)

Co ty tam znów bredzisz?

Daddy, już się nie ośmieszaj tymi gifami, każdy już dokładnie wie, że ta gra wygląda jak kupa rzadkiej sraki.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

forza-horizon-2-hands7eypi.gif

VS

ihrlnPKqVOjHC.gif

Pytam się, z czym do ludzi? Smartfonowa grafika versus next genowa. Co w tym microsofcie ćpają, to ja nawet nie wiem, wydać takiego szrota, jeszcze wadliwe wersje wysłali do Polski, Rumuni, Mołdawi czy Czeczeni, gdzie sprzedaż miała iść tak do góry.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

prawie 3 godziny po 12, gdzie ta bomba z tgsu?

Opublikowano

podobno to byl blad w tlumaczeniu z japonskiego, ktory popelnil ktos z gafa i plotka poszla w swiat - na tej konfie gdzie rzekomo miala byc ta mega tona pokazali jedynie trailery gier, ktore pojawily sie na targach, a jakich zabraklo w trakcie trwania konfy przed tgs

Opublikowano

Fizyką czy gameplayem, gry nie sprzedasz. Co innego świecącą się, jak psu jajca grafiką z osom skryptami.

bomba prawdy , plusuję

nie wiem o co sie spieracie , obie konsole obecnie = kupa i popluczyny , nawet sie nie kryja ze nie chce im sie robic nowych gier i zarabiaja na remasterach

Opublikowano

a wystarczyłby jeden teaser z the last guardian żeby klapy wklejały go tutaj przez kolejny rok :/.

Opublikowano

Botom wystarczy oskryptowany pociag lub samolot na polu burakow w crossgenowej gierce i co druga strone je widze.

Opublikowano

U was jaranko the last guardian trwało całą poprzednią generację i trwa nadal. xDD
Opublikowano

a wystarczyłby jeden teaser z the last guardian żeby klapy wklejały go tutaj przez kolejny rok :confused:.

Chyba przez kolejną dekadę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.