Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No to słucham jakie są gry na ps4.

Lepsze multiplatformy i dwa exy, na Xboxa żaden ex jeszcze w tym roku nie wyszedł wiec ciężko mi coś dodać.
Opublikowano

Masz na myśli rurkowca 8/10 i tlou, które ogralem rok temu? Nie ma co grania na miesiące.

Opublikowano

Ofensywa reklamowa Microsoft Polska trwa. Przed, w czasie i po finale mistrzostw na polsacie leciały reklamy xbona. Tylko czekać aż kraj znowu zacznie płynąć zieloną krwią.

Opublikowano

a płynął kiedykolwiek?

Opublikowano

Reklama mocno genericowa, marketopapka o ktòrej Janusze nie będą pamiętać, a gracze ziewną. Gratki dla MS za strwonienie kupy szmalu na drogie pasmo, ale lepsze to niż reklamy Nintendo przed Swiat wg. Kiepskich. I tak Xbox kraju Playstation nie podbije ;)

Opublikowano

Dobra, wiemy, że piecze, ale nie musisz tego posta wklejać, gdzie popadnie :potter: Reklama świetna.

Opublikowano

Operacja pewnie.

no jak widzisz jak typa przed tobą rozbierają na części na taśmie i wiesz, że zaraz czeka cię to samo.

Opublikowano

Ja nie oczekuję że bot dostrzeże że ta reklama jest na poziomie proszku do prania, ale serio przynajmniej nie spodziewaj się że Szlachtę Playstation ta reklama zaboli...

Opublikowano

Ehm... zieleń dzisiaj to kolor przegranych.

<dumny janusz głaszcze playstation>

Opublikowano

Mendrek w pigułce:

Premiera Xone: MS olał Polskę, nawet nie reklamuje konsoli.

Dzisiaj: MS trwoni kasę na reklamy.

Opublikowano

Ja mówię, że reklama jest świetna, a nie, że kogoś to zaboli, ale jawnie widać, że boli, także jak zwykle beczunia z fanów bubla od somy :potter: 

Opublikowano

Ja nie oczekuję że bot dostrzeże że ta reklama jest na poziomie proszku do prania, ale serio przynajmniej nie spodziewaj się że Szlachtę Playstation ta reklama zaboli...

Nie to co ta goty reklama

żałosny lektor, reklamowanie gierek 7/10 o których nikt już nie pamięta, nieprzetłumaczone napisy i kłamliwe #4theplayers xD reklama xbona to 100% treści, 100% prawdy i 100% bulu dupy u plejstejszonowych plebejuszy.

Opublikowano

Dziś się liczy tylko PlayStation

10696218_743115645755929_743137359278370

zrobili by chociaż jakąś gierkę o siatkówce. MS chociaż przyłożył się do popularyzacji tego wspaniałego sportu wydając gierkę ze skąpo odzianymi laskami z DOA grającą w plażową.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Po co, jak się nie sprzeda

#4theplayers

Opublikowano

No gdyby nie to, pewnie sotc nigdy by nie wyszedł. Akurat pod tym względem, Sony lubi dawać kasę w ciekawe gry, a siatkówka taka nie jest.

Opublikowano

No gdyby nie to, pewnie sotc nigdy by nie wyszedł. Akurat pod tym względem, Sony lubi dawać kasę w ciekawe gry, a siatkówka taka nie jest.

pewnie to samo mówili na początku ludzie na wysokich stołkach jak rockstar san diego pitchowało table tennis.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie, to na następnych E3 będzie zapowiedz kolejnego Xboxa XDDDD, czy któraś konsola w historii traciła tak szybko na cenie?*

26544575043156727893.png

*golas 319funtów XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

reklamowanie gierek 7/10 o których nikt już nie pamięta

No, za to w reklamie xbone same GOTY: cod, assasin i inne tasiemce dla januszy. Chociaż to w sumie pokazuje, że to faktycznie dobra reklama - bo trafia w target, do którego kierowana jest ta podkonsola :P

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie, to na następnych E3 będzie zapowiedz kolejnego Xboxa XDDDD, czy któraś konsola w historii traciła tak szybko na cenie?*

26544575043156727893.png

*golas 319funtów XD

bankowo, zaraz po tym jak microsoft sprzeda markę xboks. ach to myślenie życzeniowe klapków...

Opublikowano

Wiadomo, ambitne i złożone gry, jak Uncharted i God of War tylko na konsolach Sony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.