Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Interesująca historia, ciekawe czy prawdziwa.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oczywiście, że prawdziwa. Na PS2 pewnie by save na memorce padł i pamięć po ojcu by przeminęła bezpowrotnie

Opublikowano

Mial 4lata i tata kupil mu xboxa. Taa, naiwny, wiadomo komu kupil tego xboxa. Dobrze, ze nigdy nie pozna prawdy.

Opublikowano

Mial 4lata i tata kupil mu xboxa. Taa, naiwny, wiadomo komu kupil tego xboxa. Dobrze, ze nigdy nie pozna prawdy.

Zupełnie jak kiedyś argumenty przedstawiane rodzicom do zakupu PC.

Ojciec: Kochanie, kupimy konsolę, wiesz dla synka.

----------------------------------------------------------------

Dzieciak: Kochani rodzice, kupicie mi PC. Wiecie, do nauki.

Opublikowano

Sam marzę o jakimś dobrym Rally, kilka lat wstecz była masa takich szutrów. Lepsze gorsze ale były a teraz taka nędza :/

WRC3 jest dobre.

12708677e38825d1411464818_v9reqk_60.jpg

Aż się łezka w oku kręci. Tylko Xbox

Fajna historia, myślę że pamiątka lepsza niż zdjęcia.
Opublikowano

A to czasem nie jest jakaś copycasta z 4chanowego /v/, która miała uderzać w feelsy i ktoś sobie teraz to przetłumaczył (jak 80% tych rzeczy z demotywatory.pl)?

Opublikowano

Sequel Sleeping Dogs będzie pifpafem MMO bez fabuły.

Branża [*]

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Wiadomo to od kilku dni i SE najgorsza firma.

Opublikowano

Branża [*]

kupujcie dalej szroty pokroju destiny to będzie tego gó.wna coraz więcej.

Opublikowano

Coraz więcej tych f2p mmorpg-lite gier na konsole zapowiadają, mroczne czasy nadchodzą. :confused:

Z growych copypast o ojcu to i tak najlepsza jest o star foxie:

T2mWN.jpg

To chyba też w oryginale był greentext na /v ale nie chcę mi się szukać.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Destiny akurat niektórzy nazywają dobrą grą, ja do nich nie należe

ale wieczorami na twitchu nadal jest te 20k oglądających, jak na gre na same konsole jest to sporo

Opublikowano

jeszcze moba :(. ale to spoko bo od chińczyków i na xboksa :).

Destiny akurat niektórzy nazywają dobrą grą, ja do nich nie należe

niektórzy też mówią, że pada jak im w mordę plują.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Szkoda mi tego Destiny, gra miała ogromny potencjał na coś wielkiego, a skończyło się katastrofą, niemal jak ostatni mecz United z Leicesterem :/

Opublikowano

Jakie 10. Zaczęli przy okazji Halo ODST. W sumie to może okazać się fajny tytuł do gry ze znajomymi, ale imo dopiero od edycji goty, zawierającej to co powinna mieć premierowa zawartość.

Opublikowano

Niby 10 lat destiny robili?

chodzi o to, że goły WoW który miał premierę 10 lat temu na start miał więcej contentu niż ten szrot destiny.

Opublikowano

Branża [*]

kupujcie dalej szroty pokroju destiny to będzie tego gó.wna coraz więcej.

Kijem przez szmatę nie tknę pifpafa multi, więc to raczej nie do mnie. Kieruj do ludzi co grają w Destiny, Titanfalla czy innego Counter Strike.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Formula Fusion od bylych ludzi z studio liverpool odpowiadajacych za starego wipeouta - jakos bez szalu ten trailer przyznam sie szczerze

Opublikowano

wyglada statkow jakis z(pipi)any, bolidy f1 bez opon.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kijem przez szmatę nie tknę pifpafa multi, więc to raczej nie do mnie. Kieruj do ludzi co grają w Destiny, Titanfalla czy innego Counter Strike.

odwal się od CSa i titanfalla. To dobre gry w swojej kategorii. Destiny natomiast zwyczajnie jest złe. Obrzydliwie złe.

https://www.youtube.com/watch?v=gzopWRXK_r4#t=1386

Po prostu ta gra jest tak SKANDALICZNIE ZŁA, NIEPRZEMYŚLANA, GŁUPIA, IRYTUJĄCA, NUDNA, NIEZBALANSOWANA że to przechodzi wszelkie normy! Kur.wa mać po prostu nie mam słów na to jak Bungie tą grę SPIERDOLIŁO, po prostu wierzyć mi się nie chcę. To jest chyba najsłabszy FPS w jakiego grałem w ciągu ostatnich paru lat, szczerze to nawet debilne kampanie z Call of Duty są lepsze, bo w Destiny NIE MA ŻADNEJ KAMPANII, jest tylko zbiór tych samych misji połączonych szczątkową fabułą w postaci gadającej kostki. Nic ta gra sobą nie reprezentuje, nie ma ani ciekawych postaci, ani fabuły, żadnych dobrych momentów, nie ma tu w ogóle zalążków na jakiekolwiek uniwersum, a Bungie mówiło coś o Gwiezdnych Wojnach i Mass Effect AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAA. Na domiar złego sama walka też sprowadza się do a) strzelania headshotów b) prucia w przeciwników, które pochłaniają kule jak gąbka.

W tej grze poza gunplayem i ładną grafiką nie ma NIC, gra jest PUSTA jak bęben maszyny losującej. Nie wiem jak można okłamywać się mówiąc że jest to dobry tytuł. Niestety klapy, pierwszy tytuł jaki dostaliście od Bungie to najgorsza ich gra i największe rozczarowanie ostatnich lat.

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.