Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie no, GTA IV ma lepszy model jazdy, klimacik niczym z trójki i tę wczuwkę w rosyjskiego gangstera. Szkoda tylko, że gameplay był taki dupny.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Samym klimatem IV zamiata V. Szkoda tylko, że na konsoli po zagraniu w V wygląda jakby tekstury się nie wczytały. 

Opublikowano

Nie no, GTA IV ma lepszy model jazdy, klimacik niczym z trójki i tę wczuwkę w rosyjskiego gangstera. Szkoda tylko, że gameplay był taki dupny.

Co było z gameplayem nie tak? Lul. Stary, ja cię lubię bardzo i w ogóle, ale dejm dla ciebie dobry gameplay jest w Uncharted a skoro w nim jest dobry to w GTA IV jest wybitny.

Opublikowano

Co było z gameplayem nie tak? Lul. Stary, ja cię lubię bardzo i w ogóle, ale dejm dla ciebie dobry gameplay jest w Uncharted a skoro w nim jest dobry to w GTA IV jest wybitny.

Jezusie nie rosyjskiego, Figaro :confused: To jakby Linka Zeldą nazwać.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Figaro weź idź może poskacz po grzybkach bo Twoich postów nie da się czytać.

Opublikowano

Jak ktoś będzie oddawał pada na gwarancje to niech koniecznie napisze ile to teraz trwa, bo za jakiś czas będę oddawał drugiego pada :sorcerer:

jakość sony :potter:

Opublikowano

Jak ktoś będzie oddawał pada na gwarancje to niech koniecznie napisze ile to teraz trwa, bo za jakiś czas będę oddawał drugiego pada :sorcerer:

jakość sony :sorcerer:

No jak bym rzucił tym padem o glebę to pewnie by nic z niego nie zostało, a Xboksowy by przeżył wszystko.

Nie mówiąc już o tym, że przegrałem na jednych bateriach już 20h na XBone, zaś pada od PS4 ładowałem codziennie.

Opublikowano

Figaro weź idź może poskacz po grzybkach bo Twoich postów nie da się czytać.

A ty może napisz w końcu post z jakąkolwiek treścią, a nie tylko oceniasz innych userów. Bo robisz się, wiesz... Nudny.

Bluber, nigdzie nie pisałem, że w Unchartedzie jest dobry gameplay. A co do GTA IV, było kilka problemow gameplayowych. Np. Sterowanie bohaterem.

I też Cię lubię :)

Opublikowano

Fakt, ale to już specyfika tego silnika (dość mało responsywny, ale hej przecież tacy są ludzie ważą swoje, nie są z plasteliny itp) i każda ich następna była lepsza w tym aspekcie, ale mimo wszystko mi się to podobało, nie cierpię jak w grach postać jest taka jakby z papieru że smiga po podłożu bez żadnych praw fizyki (to też zależy od gry, ale tutaj mamy pseudorealistyczny świat więc jak najbardziej pasuje). W Dark Soulsach jest pod pewnymi względami podobnie a na to nie narzekasz. No i trzeba pamietać, że to była ich pierwsza gra na next geny w 2008 roku więc anyway dobrze sobie poradzili.

Opublikowano

A ty może napisz w końcu post z jakąkolwiek treścią, a nie tylko oceniasz innych userów. Bo robisz się, wiesz... Nudny.

Treść w CW? Serio? XDD

I nazywanie kogoś klapkiem to ocenianie? No kurde DOSTARCZASZ dzisiaj.

Opublikowano

Treść w CW? Serio? XDD

I nazywanie kogoś klapkiem to ocenianie? No kurde DOSTARCZASZ dzisiaj.

Nawet mnie teraz nie nazwales klapkiem. Odstaw te leki i pisz do innych bo mnie dyskusja z Tobą nie interesuje :)

Bluber, mnie ten argument "a bo w 2008 było to fajne" nie rusza. Toc oceniam ją w 2014. Niektóre gry przetrwały dłuższe próby czasu i dalej sa uznawane za znakomite. I to wlaśnie odroznia gry wybitne od tych tylko bardzo dobrych. Typu GTA IV.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

normalny post z Twojej strony, za który nie mam chęci dać minusa

zgadzam sie, ale rok 2015 powinien być naprawde spoko dla gamingu

jeszcze dodać koniecznie MGS5 i Witcher3

Uncharted4 też raczej 2015

no świetne nowe IP wymieniłeś, ciągle trzaskanie w kontynuacje   :pinch: 

Boli mnie że żadna z wydanych i zapowiedzianych gier nie zapowiada się na petardy na miarę GoW, ME, Bio czy Unch...liczyłem że Destiny będzie pierwszym nowym IP z pierdolnięciem a skończyło się na gierce na 7/10 z dobrą muzyką i fajnymi widoczkami.

Opublikowano

Dlaczego nie stawiam GTAV w top generacji? (...) Jest kolejną częścią GTAV wyróżniającą się od innych tylko rozmachem. 

Tylko rozmachem? :) Bo ja bym powiedział właśnie ROZMACHEM. Co więcej, wprowadzenie trzech grywalnych bohaterów, to rewolucja dla marki GTA, która przełożyła się na powstanie innowacyjnej narracji. Nie jest to więc tylko "więcej, lepiej". Rockstar nie bało się zaryzykować. 

Nie należy także zapominać o przeskoku w trybie online względem GTA IV. Jakby porównać na tym polu GTA IV i GTA V, to mamy bombkę choinkową obok bomby atomowej. W GTA Online jest tyle contentu, że 100h nie starcza, by to wszystko poznać. Plus: nowe misje i wyścigi tworzone przez graczy. 

Widać, że ta gra powstawała 5 lat. V w tytule ma zasłużone miejsce. GTA V ma zasłuzone miejsce w TOP tej generacji.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Najbardziej rozczarowujący kącik w domu...

yQ6z9wj.jpg

:sorcerer:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Widzę, że po pierwszej wiadomości YETIego, która została zignorowana ten ponawia atak.

Swoją drogą widzę, że klapki się przegrupowały. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

GTA V, no dobra giera, takie 8 z minusem.

Na pewno lepsza niż <ziew>GTAIV

gdy zobaczyłem misje w V ze strzelaniem do kosmitów lub lataniem po mieście na haju, w dodatku lecące co chwile niby bekowe teksty, stwierdziłem że to gra która w większości miała trafić w gimbów, ŁOAHOAHAA 3POSTACIE GRYWALNE PIERFSZY RAZ W GTA REWOLUCJA GOTY GOTY 11/10!!111 beka

a i te misje w piątce z napadami na bank, fajnie ze znowu dali ale żadnej nie udało się jednak przebić tej jednej i jedynej z IV, deal with it

IV >>> V

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Nie mówiąc już o tym, że przegrałem na jednych bateriach już 20h na XBone, zaś pada od PS4 ładowałem codziennie.

to wiadomo jak codziennie grałeś bardzo dużo na kochanej PS4 to trzeba było na koniec dnia ładować!

Swoją drogą widzę, że klapki się przegrupowały. xD

Don zamienił Xboxa na PS4 ?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

a i te misje w piątce z napadami na bank, fajnie ze znowu dali ale żadnej nie udało się jednak przebić tej jednej i jedynej z IV, deal with it

Każdy napad z V przebija ten z IV - tamten się wyróżniał tylko na tle mielizny wszystkich pozostałych misji. Nie wierzysz to odpal IV po przejściu V i przejdź sobie ten sławny napad na bank. Daleko mu do pierwszego napadu w V, a co dopiero do:

maxresdefault.jpg

Opublikowano
Child of Light creators become a new core team at Ubisoft 

The group behind Ubisoft Montreal's Child of Light has been installed as a core development team at the studio and will explore a new project, CVG can reveal.

"We are super happy with Child of Light. The team did a good job and the game had a great reception," he told CVG. "We were proud to deliver something new and unique - a lot of people were surprised that Montreal was delivering this kind of game.

http://www.computerandvideogames.com/477483/child-of-light-creators-become-core-team-at-ubisoft-montreal/

Najs :) Poproszę więcej gierek na wiadomo jakim silniku.

Opublikowano

Dzisiaj dowiedziałem się, że koleś od Papers, Please pracował nad Uncharted 2. No, pierwsza dobra rzecz która wyszła spod ręki Naughty Dogs.

Opublikowano

Nie mam kasy.

Opublikowano

forumowa zrzuta żeby mate w końcu ograł tlou. ten typek z gościa niedzielnego nie może być szybszy od ciebie !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.