Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Driveclub 52 wyścigi, 50 aut, 60$

Horizon 2 700 wyścigów, ponad 200 aut, 60$

dyskutujmy

DriveClub next genowa grafika, deszcz jakiego jeszcze nie było w gierkach telewizjnych za darmo w ps+

Horizon 2 grafika gorsza niż w grach na telefon za 3$ a kosztuje 60$

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wybacz YETI, ale zaczynam dostrzegać pewne prawidłowości i muszę się zapytać: grałeś wcześniej w jakąkolwiek część MGS?

W coś tam grałem, jutro jak wrócę do domu to wrzuce zdjęcie mojego zbioru najlepszej serii ever.
Opublikowano

Cos tam gralem xD no, yeti znowu wrzuci fote z konsoli jak z dragons crown i nigdy nie zagra xD

Czy to Mendrek byl? W sumie jeden kij, porownywalna znajomosc gier.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

dyskutujmy

Liczba wyścigów jest nieskończona = tryb online. Chyba, że chcesz grać z komputerem 200h. Ja w tym nie widze nic ciekawego.

Liczba aut w DriveClub, prawda, mogłaby być większa. Forza Horizon 2 sobie pewnie zapożycza z Forzy 5 (ten sam silnik), Evolution robi grę od podstaw.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

ch.uj mnie obchodzi że evolution robi gre od podstaw. A horizon 2 też ma multi.

Ale trzeba mieć abonament GOLD żeby działała gra online! Głupie boty muszą płacić za coś co jest darmowe xD.

Oh wait...

Opublikowano

kto ma w ogóle czas na te prawie 3 tysiące wyścigów? zanim zrobię te wszystkie z drivecluba to już dojdą kolejne w paczce od evolution. jak całe popołudnie możesz jeździć po burakach, a mama jeszcze gorący obiadek przyniesie to rozumiem, ale dorośli ludzie mają jeszcze inne rzeczy do roboty.

Opublikowano

Boty chyba jeszcze nie zdają sobie sprawy, że Driveclub ma tak że dwa i pół razy głębszy model jazdy od Forzy Buraczanej 2. Co jest dosyć ważne w... No wiecie. Grze wyscigowej.

Opublikowano

Lubię gry, które szanują to, że mam życie i inne zajęcia. Niczym prawdziwy baron gamingu muszę mieć czas na dziwki, koks, imprezy i wygrywanie życia. Im mniej mi gra zrzuca na głowę tym lepiej. DriveCLUB > Forza Horizon 2

#4playstation

Opublikowano

kto ma w ogóle czas na te prawie 3 tysiące wyścigów? 

Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem długich karier w racerach. Kiedyś mi się to podoało w Gran Turismo 3, ale stwierdziłem, że to strata czasu. Maksymalnie powinno to być 35h. Resztę czasu wolę spędzić w online. To żywy gracz musi być przeciwnikiem, tak jak w FIFE drugi gracz musi operować przeciwną drużyną.. 

Forza 4/GT5 wymagają od gracza 150/200h by je zaliczyć w 100%. Tyle czasu ludzie spędzają w MMO. Pytanie czy część tych 200h nie lepiej przeznaczyć właśnie na online, zamiast na nudne wyścigi z komputerem, z którym i tak się wygrywa nawet w trybie symulacji? A tym bardziej w Forzy. która miała zawsze świetne multi.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Boty chyba jeszcze nie zdają sobie sprawy, że Driveclub ma tak że dwa i pół razy głębszy model jazdy od Forzy Buraczanej 2. Co jest dosyć ważne w... No wiecie. Grze wyscigowej.

Sorry, jak jaram się #dc tak tutaj pleciesz głupoty, albo nie grałeś w FH bez asyst.

Opublikowano

dyskutujmy

52 wyścigi na 52 różnych trasach zbudowanych z myślą o wyścigach vs 700 wyścigów w kółko na jednej i tej samej mapce zbudowanej z myślą o symulatorze farmy. 

Opublikowano

Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem długich karier w racerach. Kiedyś mi się to podoało w Gran Turismo 3, ale stwierdziłem, że to strata czasu. Maksymalnie powinno to być 35h. Resztę czasu wolę spędzić w online. To żywy gracz musi być przeciwnikiem, tak jak w FIFE drugi gracz musi operować przeciwną drużyną..

dla mnie optymalna długość to tak od pięciu do dziesięciu godzin.

Opublikowano

Tak powinien wyglądać AC

:wub: a nie jak to coś czym ubi zalewa co roku rynek gierek.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem długich karier w racerach. Kiedyś mi się to podoało w Gran Turismo 3, ale stwierdziłem, że to strata czasu. Maksymalnie powinno to być 35h. Resztę czasu wolę spędzić w online. To żywy gracz musi być przeciwnikiem, tak jak w FIFE drugi gracz musi operować przeciwną drużyną..[/size]

dla mnie optymalna długość to tak od pięciu do dziesięciu godzin.[/size]

Tak a potem ból du.py w internecie bo gra jest za krótka i przez to oceny są niższe.

Opublikowano

Zebys sie nie przeliczyl z tymi 52 ROZNYMI trasami. Pewnie reverse to juz druga trasa itd.

Widać ewidentny bol dupki o wysokie oceny horizona 2 i sranie po nogach, ze driveclub bedzie gorszy.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem długich karier w racerach. Kiedyś mi się to podoało w Gran Turismo 3, ale stwierdziłem, że to strata czasu. Maksymalnie powinno to być 35h. Resztę czasu wolę spędzić w online. To żywy gracz musi być przeciwnikiem, tak jak w FIFE drugi gracz musi operować przeciwną drużyną..[/size]

dla mnie optymalna długość to tak od pięciu do dziesięciu godzin.[/size]

Tak a potem ból du.py w internecie bo gra jest za krótka i przez to oceny są niższe.

ja nie mam bólu du.py. preferuje sam kupić gierkę, przejść i ocenić. tobie radzę robić to samo :).

Opublikowano

Formalnie jakaś tam gra wyścigowa może mieć tryb kariery na 5h, ale co z tego, jak ja mogę w multiku spędzić 100h, robiąc to samo, co w karierze, tylko z lepszymi przeciwnikami? Wtedy gra jest na 5h czy 105h?

Opublikowano

Horizon wypada słabo przy Hasztag DiSi i taka jest czysta brudna prawda.

Opublikowano

Formalnie jakaś tam gra wyścigowa może mieć tryb kariery na 5h, ale co z tego, jak ja mogę w multiku spędzić 100h, robiąc to samo, co w karierze, tylko z lepszymi przeciwnikami? Wtedy gra jest na 5h czy 105h?

Ale ja do teki pisałem nie do ciebie.

Opublikowano

dyskutujmy

52 wyścigi na 52 różnych trasach zbudowanych z myślą o wyścigach vs 700 wyścigów w kółko na jednej i tej samej mapce zbudowanej z myślą o symulatorze farmy. 

52 różne trasy xD ok

Opublikowano

Nawet jak połowa to revers, to i tak 26 tras vs jedna w Forzy. Jakbyś miał sportową furę to byś wolał ją wypróbować na najlepszych trasach wyścigowych swiata, czy na 3 kilometrach kwadratowych pól uprawnych pod Radomiem? Dla fana wyścigów odpowiedź jest jasna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.