Opublikowano 10 czerwca 201410 l Grzeje sie nie tylko tym, ze bedziemy mogli zagrac w niesamowicie pokrecone i hardkorowo trudne levele od community, ale rowniez latwoscia, wygoda i szybkoscia z jaka bedzie sie je tworzylo na gamepadzie. Czujecie te forumkowe pojedynki na highscore'y na najlepszych planszach zrobionych przez forumowiczow? PIEKNE! Kto za pare lat bedzie pamietal o LBP? xD
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Haha, porobili w MM takie poziomy, że nie mogą ich przejść. W rękach zdolnych osób ta gra będzie potworem.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l LBP średnio mi podeszło ale poziomy społeczności to było coś pięknego. Jeśli w MM będzie to działać podobnie to długo się od konsoli nie oderwę
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Dziwi mnie trochę tak późna premiera - w końcu Nintendo silnik od dwuwymiarowego Mario ma na pewno przerobiony od deski do deski i wewnętrznie musieli używać czegoś podobnego.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Gra nie będzie posiadać multiplayera -> http://nintendo247.com/mario-maker-will-not-have-multiplayer/
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Dobrze podchwycili ten trend "play, create i share" - w tak silnej marce sukces nastąpi z miejsca bo w Mariana przecież każdy zagra.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l To jest jakaś cyfrowa produkcja, czy Nina zamierza wydać to w retailu?
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Gra nie będzie posiadać multiplayera -> http://nintendo247.com/mario-maker-will-not-have-multiplayer/ Czyli coś na takiej zasadzie, że siadam, ściągam level stworzony przez kogoś i przechodzę go w pojedynkę, tak?
Opublikowano 19 czerwca 201410 l To jest jakaś cyfrowa produkcja, czy Nina zamierza wydać to w retailu? Watpliwe aby wyszlo w pudelku.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l zawsze o czyms takim marzylem, jak bylem mlodszy :Fpamietam, ze mario forever na PC mial edytor i sie nim bawilem... ale byl lipny
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Gra nie będzie posiadać multiplayera -> http://nintendo247.com/mario-maker-will-not-have-multiplayer/ Czyli coś na takiej zasadzie, że siadam, ściągam level stworzony przez kogoś i przechodzę go w pojedynkę, tak? Tak. Bez lokalnego multi takiego jak w NSMBU czy NSMBWii. Jak dla mnie wielka szkoda.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Ja się nawet multi nie spodziewałem, przecież to stosunkowo nowa opcja w marianach a ten Maker ma się wpisywać w klimat 8/16 bitowców.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Ja się nawet multi nie spodziewałem, przecież to stosunkowo nowa opcja w marianach a ten Maker ma się wpisywać w klimat 8/16 bitowców. Opcja, która ma już prawie 5 lat. Powtórzę się, że Nintendo ten silnik musi mieć już w małym paluszku, kompletnie nie rozumiem decyzji projektowej. Nie wiem skąd wziąłeś informację, że MM ma się 'wpisywać w klimat 8/16 bitowców'? Zresztą co by to w ogóle miało oznaczać (poza obdarciem gry z multiplayera.. który zresztą w pewnej formie przecież istniał juz w oryginalnym Super Mario Bros.)?
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Mekka dla fanów trudnych platformerów. Czekam jak poje,bany. Aha, gra oficjalnie nazywa się teraz Super Mario Maker.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Co to się wyrabiało podczas nocnych Mistrzostw Świata Nintendo to głowa mała Ta "gra", jeśli tylko ludzie będą ją wspierać, to zniszczy designem poziomów i toną po(pipi)ych pomysłów, to co widzieliśmy tutaj to tylko zalążek
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Ilość możliwości w tej grze jest porażająca, kreatywność graczy może pobić nawet społeczność LBP. Edytowane 17 czerwca 20159 l przez Dobos
Opublikowano 17 czerwca 20159 l rozumiem, że to "klasyczne" wydanie. ciekawe czy bedzie razem z amiibo mario
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Super Mario Maker Mesjasz. Nie mogę się doczekać forumowej wymiany poziomami.