Opublikowano 28 grudnia 20159 l QvstraPL z randomami jest srednio, ale z ekipa moze byc tak miodne jak multi tlou z randomami jednak nie jest srednio, po prostu nie ogarnialem wczoraj. dzisiaj kilka meczy i juz wiem, ze to bedzie tytul, w ktory bede gral dosc dlugo dodawajcie mnie na psn - QvstraPL ofc mam mikro i sluchawki
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Dobre to jest, brat wczoraj kupił, pograłem trochę multi i jak dla mnie wymagające, a ludziska już konkretnie wymiatają, plus zgony dosłownie w sekundę, jeżeli jest się wystawionym trochę więcej za osłoną. Rozgrywka w mp imo zbliżona do tlou. Ostrożność, taktyka i współpraca. Grafika średnia, taka pastelowa coś jak w BO2.
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Gra ktoś jutro w ciągu dnia? Myślę że od 12 będę online jak trochę odespie nocke w robocie Z każda minuta gra się coraz lepiej, a niektóre akcje urywają dupe
Opublikowano 28 grudnia 20159 l Gra ktoś jutro w ciągu dnia? Myślę że od 12 będę online jak trochę odespie nocke w robocie Z każda minuta gra się coraz lepiej, a niektóre akcje urywają dupe Ja chętnie pogram ale raczej w godzinach wieczornych. Jutro w południe akurat mnie nie ma. Co z tą społecznością, jak się nazywa? Już znalazłem Gdyby ktoś szukał to: "Forum PSX EXTREME RainbowSixSiege" Dodaje Was do znajomych i działamy Edytowane 28 grudnia 20159 l przez Gumiś_JaGoDa
Opublikowano 28 grudnia 20159 l jednak nie mam dzisiaj inwentury i pracuje jutro 16-24, wiec chyba nic z tego nie bedzie ;/
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Witam Panowie, dzisiaj odbieram grę i w niedalekiej przyszłości pocisnąłbym coś zespołowo. Jak ktoś gra i szuka do teamu to mój nick psn: krzychu87 :-) Edytowane 29 grudnia 20159 l przez Mammoth_Rage
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Gra jest kozacka, długo nie było tak dobrego multi na konsolach. Akcje odchodzą świetne, to napięcie jak się zostaje 1 vs 1 albo ugrywa jakiś clutch przy 4vs1 mnóstwo możliwości, każdy operator daje coś innego i zmienia podejście do rozgrywki. kto się jeszcze zastanawia a ceni sobie dobre multi bez adhd, auto aimów, ze spokojnym taktycznym podejściem to niech bierze! zwłaszcza że teraz jest promo w media markt za 159zł.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Gra jest nastawiona stricte na multiplayer czy jest jakiś single ?Multi 5v5 Edytowane 29 grudnia 20159 l przez Mammoth_Rage
Opublikowano 29 grudnia 20159 l gra jest nastawiona na multi. single to taki tutorial, ktory ma nas zapoznac z mechanika gry i mapkami
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Gra jest nastawiona stricte na multiplayer czy jest jakiś single ? Masz terrorist hunt ktory ma okrojone fps do jakis 30fpsow, a multik dziala w pelnych 60 klatkach. Zbierasz ekipke 5-ciu osób i mucisz
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Te ograniczenie do 30 klatek w singlu to jakies nieporozumienie, ale od gry i tak nie mozna sie oderwac! Zroznicowany ekwipunek operatorow, scenariusze, spolecznosc, cala masa broni i rozgrywka w ktorej piekna akcja cieszy bardziej niz 10 killi w CODzie! Zapowiada sie masa zabawy!
Opublikowano 31 grudnia 20159 l ...i zapomniałeś dodać do tego jaki emołszyn na rankingowym ze sobą niesie plus niespodzianki nie dość że remis 4x4 to do tego 4 vs 1 Edytowane 1 stycznia 20169 l przez Oldboy
Opublikowano 31 grudnia 20159 l Mam postanowienie noworoczne. To będzie moja pierwsza gra kupiona w 2016
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Idzie, sam miałem obawy ale można spokojnie pograć. Ale o ekipę teraz coraz łatwiej, dużo ludzi kupiło i nawet już z jednym znajomym gra się dużo lepiej i idzie fajne akcje odstawiać.
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Te ograniczenie do 30 klatek w singlu to jakies nieporozumienie, ale od gry i tak nie mozna sie oderwac! Zroznicowany ekwipunek operatorow, scenariusze, spolecznosc, cala masa broni i rozgrywka w ktorej piekna akcja cieszy bardziej niz 10 killi w CODzie! Zapowiada sie masa zabawy! NIe no bez jaj. Gra jest fajna ale uboga strasznie. Scenariusz jest w sumie tylko jeden. Idz i zabij, no ewentualnie zabierz zakladnika. Broni co kot naplakal. Ekwipunek no tez nie jest bog wie jak zroznicowany. No i zdobywanie leveli nie daje zupelnie nic. Jak gra sie znudzi to serio nic przy nie nie 3ma. Ma potencjal, swietnie sie gra, ale nie ma szalu.
Opublikowano 1 stycznia 20169 l tu chodzi o gameplay właśnie a nie jakieś pierdoły za lvle, w csa też się gra kilkoma spluwami na 4 mapach i nikt nie płacze że mało contentu. Sam ubolewam bo singla mogli zrobić nawet jakiegoś crapa na 5h ale multi wynagradza. oby tylko uporali się z problemami i nie spieprzyli balansu nowymi operatorami.
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Tak Wszystko dostępne będzie za free tylko tydzień później od ludzi posiadających season passa, nowych operatorów będzie trzeba kupić za 25,000 tej waluty gry.
Opublikowano 2 stycznia 20169 l Te ograniczenie do 30 klatek w singlu to jakies nieporozumienie, ale od gry i tak nie mozna sie oderwac! Zroznicowany ekwipunek operatorow, scenariusze, spolecznosc, cala masa broni i rozgrywka w ktorej piekna akcja cieszy bardziej niz 10 killi w CODzie! Zapowiada sie masa zabawy! NIe no bez jaj. Gra jest fajna ale uboga strasznie. Scenariusz jest w sumie tylko jeden. Idz i zabij, no ewentualnie zabierz zakladnika. Broni co kot naplakal. Ekwipunek no tez nie jest bog wie jak zroznicowany. No i zdobywanie leveli nie daje zupelnie nic. Jak gra sie znudzi to serio nic przy nie nie 3ma. Ma potencjal, swietnie sie gra, ale nie ma szalu. Tak jak pisze Bartiz - w ogole to nie przeszkadza, podobnie jak minimalna różnica pomiędzy poszczególnymi celami, bo rozgrywka tutaj jest kwitesencja. Zroznicowanie zawieraja klasy postaci, ktore kupujesz i dostosowujesz za levele, jak i "millllion (xD)" sposoby na przeprowadzenie misji, bez znaczenia czy grasz jako atakujacy czy broniacy. Sporo kombinowania, zmienne sytuacje, akcje wprost z YT, 10 map, a gra jak widac bedzie mocno wspierana za free - ja jestem na tak!
Opublikowano 2 stycznia 20169 l DLC za darmo? Tak się powinno utrzymywać grę żeby ludzie nie sprzedawali jej po tygodniu, a nie jakieś mapki w cenie 1/4 gry
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Giera za(pipi)ista, ale to połączenie z serwerami ubi to koszmar. Trzy mecze z rzędu, trzy zwycięstwa i uj. Nie ma reputacja, niczego. Chciałeś nowego operatora to j.eb się na ryj. Edytowane 3 stycznia 20169 l przez Mammoth_Rage
Opublikowano 3 stycznia 20169 l A co powiesz na konieczność uzbierania 25000 punktów rozgłosu na operatora z DLC? Przy obecnym stanie serwerów jakoś tego nie widzę... Mam nadzieję też, że nie będą przegięci, bo trzeba będzie w Season Pass zainwestować żeby coś ugrać.