Skocz do zawartości

PlayStation Now

Featured Replies

Opublikowano

Panowie działa komuś pad Dualsense z tą usługą bo mi nie wykrywa , dopiero jak włączę DS4windies to działa ale emuluje pada Xbox i w the last of us 2 nie moge  zagrać na gitarze na początku gry?

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Byłem w lutym 2020 w Londynie u ziomka. Miał kozacki internet i PS NOW. Dla mnie było to niegrywalne. Jakbym miał tak grać to podziękowałbym temu hobby. Kurla ludzie tu się jarają jak młodzi boostami

• https://lowcygier.pl/subskrypcje/playstation-now-za-pol-ceny-dla-nowych-uzytkownikow-kup-rok-uslugi-za-115-zlotych/ jeden wymóg jest, konto na UK z adresem ambasady w Lądku Zdroju

• Aż chciałoby się zapytać:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mogli by się już oficjalnie ujawnić z tym gladiatorem czy jak go tam nazywają ze wszystkimi szczegółami.

Opublikowano

Ciekawe czy w końcu u nas będzie wtedy dostępne.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
58 minut temu, Snake_Plissken napisał:

Outer Wilds, WRC 10 FIA World Rally Championship, Journey to the Savage Planet w kwietniowym PS Now.

https://blog.playstation.com/2022/04/04/playstation-now-games-for-april-outer-wilds-wrc-10-fia-world-rally-championship-journey-to-the-savage-planet/

Aż chciałoby się zapytać:

W dniu 23.04.2021 o 10:01, Figuś napisał:

Fajnie, kiedy u nas oficjalnie? :)

Opublikowano

Dlaczego tak do mnie piszesz? Czy PS Now jest już oficjalnie dostępne w Polsce? Bo chyba nie, stąd pytanie (które zresztą sam zadałeś prawie rok temu).

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Aż chciałoby się zapytać:

Od czerwca

Opublikowano

Szkoda, że nie w PS Plus, bo chętnie nie zrywałbym folii z Outer Wilds i Journey to the Savage Planet :dafuq: