Opublikowano 17 lipca 20168 l Oj tam, od razu hejtować. Jako postać nie jest zły, bo już w drugim sezonie był bardzo spoko. Po prostu pierwszy był dla mnie w większości nudny, a najbardziej środek.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Oj tam, od razu hejtować. Jako postać nie jest zły, bo już w drugim sezonie był bardzo spoko. Po prostu pierwszy był dla mnie w większości nudny, a najbardziej środek. Jaki spoko? To człowiek mega kontrastów imo!
Opublikowano 22 lipca 20168 l Może bardziej srebrna. Pierwszeństwo ma chyba jednak nadal House of Cards, a jeśli chodzi o budżet, to Marco Polo zjada oba, no ale to nie super hero. Mimo wszystko trochę boję się, że wzięli się za równoczesne stukanie zbyt wielu seriali (z samego tylko uniwersum Marvela), przez co ich poziom może ucierpieć. No ale mam nadzieję, że Netflix to jednak Netflix i gniotów nie wypuszczą.
Opublikowano 12 października 20168 l Obejrzałem 10 odcinków 1 sezonu. Ale durny serial, fabuła bez sensu, nie trzyma się kupy. Już dokończę sezon, no ale kuuuuurwa.
Opublikowano 16 października 20168 l Obejrzałem cały sezon i od razu odpalam drugi Nadal uważam, że historia było średnio napisana, np. nie wiem czemu Fisk był tym złym? Co takiego robił złego? Oszukiwał w PITach? Co nie zmienia faktu, że postać sama w sobie genialna. Od razu jak go zobaczyłem to wydawało mi się, że to właśnie Pyle z Full Metal Jacket a potem wszedłem w jego filmografię i zobaczyłem w ilu fenomenalnych filmach grał. Ogólnie Marvel ma dryg do antagonistów, najpierw Kilgrave teraz Fisk. Baaardzo mi się podobała scena jak Foggy dowiedział się, że Matt to Daredevil, cała ta dyskusja, flashbacki do czasów studenckich, genialnie nakręcone
Opublikowano 16 października 20168 l . nie wiem czemu Fisk był tym złym? Co takiego robił złego? Oszukiwał w PITach? czy dobrzy ludzie rozpierdalaja innym głowy drzwiami od samochodu? to musi byc prowo
Opublikowano 16 października 20168 l jakby daredevil mial ganiać każdego gościa co bije innych to równie dobrze głównym antagonistą mógłby być jakiś gangster z bronxu
Opublikowano 16 października 20168 l Wątpię, że gangery z bronxu wysadzają całe magazyny i mają w kieszeni 90% policji
Opublikowano 21 października 20168 l No i je,błem 2 sezony w 6 dni i muszę przeprosić za to, że byłem zmieszany na początku. Jak usłyszałem na końcu: I am Daredevil to miałem ciary, a jak pomyślę, że muszę czekać pewnie z 1,5 roku na następny odcinek to ehh... Edytowane 21 października 20168 l przez _S_
Opublikowano 21 października 20168 l Jessica Jones obejrzana? Jeszcze wyszedl Luke Cage, niedlugo Iron Fist, potem Jessica Jones 2, Defendersi i Daredevil 3
Opublikowano 21 października 20168 l Tak, w pozostałych jestem na bieżąco, tylko do DD nie mogłem się zabrać do tej pory.
Opublikowano 25 października 20177 l Kingpin wraca w 3 sezonie! https://screenrant.com/daredevil-season-3-showrunner-kingpin-cast/