Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trofea - Poszukuje ludzi - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Tu bardziej chodzi o to jak długo będę online czy raczej jak długo sony mi pozwoli  :rotfl:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 131
  • Wyświetleń 23,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo jak Zośka usunie Sebie platyne w Uncharted bon za dlugo gral i smieci nie wyrzucil to customer support by nie wyrobil.

• ziomek pisz w temacie FC4 tam ludzie jeszcze graja

• Nie wiem, czy na konsoli się lvl przelicza, ale np na stronie PSNProfile jest stosowne info, ze ktoś ma ukryte trofea i ile, a poziom się aktualizuje.

Opublikowano

Szukam kogoś, kto ma grę wideo RIDE na PS4 i chce zrobić trofea online (1x championship, 20x wyścig - wystarczy przejechać, nie trzeba wygrywać, dodanie kogoś z friendlisty do ekipy kierowców).

Opublikowano

Watch Dogs 2. Da radę zrobić trofea online z ustawką?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja natomiast jak w temacie poszukuję jeszcze jednego śmiałka do pomocy z co-opem w Dying Light. Chodzi o 5 misji do zaliczenia w drużynie. Dwóch ochotników już mam.

Dalej szukasz kogoś do pomocy? Zaliczyłem fabułę i mogę pomóc.
Opublikowano

Już nie. Z Bansaiem zrobiliśmy je w niedzielę z randomami. Ale dzięki za dobre chęci i jak coś to ja mogę pomóc.

Opublikowano

Spoko, odezwę się jakby co ;)

Tez sie pisze, bo ostatnio sie nie zalapalem :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Za jakiś czas planuje zrobić trofea z darmowego dodatku coop Uncharted 4.

Przede wszystkim chodzi o zrobienie tego na crushingu na 3 gwiazdki.

Wymaga to zgrania i dobrej ekipy, także jak ktoś jest chętny podjąć wyzwanie to zapraszam i ustawimy się na któryś dzień.

Pamiętajcie, że będzie trochę prób i błędów.

Mój psn: Patrickosan

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś jest chętny przejść ze mną Anarchię w bulletstorm?

Brakuję mi tylko zdobyć zespołowo 40000pkt a nie mam z kim tego zrobić.

Próbowałem z randomami i nie da rady

mój nick psn:Gladiator9011

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam brakuje mi 2 pucharki  w ghost recon wildlands  online

ktoś jeszcze gra w to ??

jak tak moj psn id sylwester78

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam jednej osoby do dwóch pucharów coop w Far Cry 4.

Mój id: Patrickosan

Kontaktować się na PSN jak coś.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ktos chetny na Coop'a w grze pt. Rise of Tomb Raider (DLC) ???

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety ale nikt z moich znajomych nie ma DL a onlineowe randomy to idioci tak więc szukam kogoś do pomocy przy wbiciu 3 trofków online do podstawki a mianowicie chodzi o:

1. Poliamoria braz.png
Wykonaj 5 zadań w trybie współpracy podczas jednej sesji z trzema tymi samymi partnerami.
Musisz ukończyć 5 misji z trzema tymi samymi graczami (musi być jedna ekipa, nie może być tak, że jedna osoba wyjdzie i zostanie zastąpiona przez inną) podczas jednej sesji online. Jeżeli kogoś wyrzuci w trakcie sesji – trzeba liczyć wszystko od nowa.

2. Szczęśliwa siódemka braz.png
Wygraj 7 zawodów w trybie współpracy.
Trofeum możliwe tylko w grze z przynajmniej jedną osobą online! Podczas eksploracji Harran, na górze ekranu będą pojawiały się propozycje wyzwań, które musisz wykonać i będziesz w nich rywalizował z osobą towarzyszącą. Stają się one dostępne zaraz na początku misji, w tej trakcie lub podczas zbliżenia się do jakiegoś wydarzenia. Aktywujesz je przez naciśnięcie touchpada i Twój towarzysz musi przyjąć propozycję wyzwania, w przeciwnym wypadku wyzwanie po prostu nie włączy się. Twoim zadaniem jest wygranie 7 zawodów. Trofeum możesz oczywiście wykonać ze znajomym w ustawce.

3. Igrzyska harrańskie braz.png
Weź udział w 10 zawodach w trybie współpracy.
Trofeum możliwe tylko w grze z przynajmniej jedną osobą online! Podczas eksploracji Harran, na górze ekranu będą pojawiały się propozycje wyzwań, które musisz wykonać i będziesz w nich rywalizował z osobą towarzyszącą. Stają się one dostępne zaraz na początku misji, w tej trakcie lub podczas zbliżenia się do jakiegoś wydarzenia. Aktywujesz je przez naciśnięcie touchpada i Twój towarzysz musi przyjąć propozycję wyzwania, w przeciwnym wypadku wyzwanie po prostu nie włączy się. Twoim zadaniem jest po prostu wzięcie udziału w 10 takich wyzwaniach. Trofeum możesz oczywiście wykonać ze znajomym w ustawce.

Online jestem głownie po godz 21. Nick - Ryo_PL

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Potrzebuję osób z The Crew do wysyłania do siebie misji frakcyjnych. Mile widziane osoby z levelem koło 60 poziomu. Akceptuję zaproszenia z dopiskiem żebym wiedział o co chodzi - czekam na PSN albo PW tutaj

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Szukam jakiegoś zwariowanego wariata, który ma Monster Monpiece na Vitę i chce przyboostować trofea online.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Poszukuje dwie osoby do trybu przetrwania w Uncharted 4, samemu ciężko, jeszcze gorzej z randomami którzy nie wiedzą co czynią :(

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeśli ktos ma ochotę na Rise of the Tomb Raider i trofea Endurance w co-opie to możemy powoli w to pykać. Na pewno nie w jeden dzień, bo gra mnie już wymęczyła:( Mendrek kiedyś chciał to zrobić, ale jakoś musiałem wtedy grę oddać kumplowi  a teraz ma swoją kopię. Także zapraszam...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam kogoś do wbicia jednego Trophy w Conan Exiles (zabicie drugiej postaci stając jej na głowie - nie da się tego zrobić w singlu). Cała operacja to kilka minut i wpada jedno złotko.

Opublikowano
2 godziny temu, ping napisał:

Szukam kogoś do wbicia jednego Trophy w Conan Exiles (zabicie drugiej postaci stając jej na głowie - nie da się tego zrobić w singlu). Cała operacja to kilka minut i wpada jedno złotko.

Napisz do mnie dzisiaj koło 21 na psn to ogarniemy

Opublikowano

A kogos interesuje conan ale bez admin cheatow? Wczoraj pogralem i w sumie pare minut ciekawe sie wydawalo, chociaz z drugiej strony nie wiem czy na tyle ciekawe zeby 50h łoic...

Opublikowano
4 godziny temu, Rillas napisał:

A kogos interesuje conan ale bez admin cheatow? Wczoraj pogralem i w sumie pare minut ciekawe sie wydawalo, chociaz z drugiej strony nie wiem czy na tyle ciekawe zeby 50h łoic...

Mnie pierwotnie zainteresował, ale pograłem ze dwie godziny na jakimś losowym serwerze, gra się wysypała, odpaliłem na innym i zresetowało mi progress... Na pierwotny serwer nie dało się dołączyć (pełny). Dlatego admin cheat i sio z dysku.

Opublikowano

Cześć. Ja z taką samą prośbą jak Ping. Szukam kogoś do pomocy z jednym trofeum w Conanie - 5 minut roboty a wieczna wdzięczność. Ktoś byłby skłonny?