September 7, 201411 yr Zakładam temat, zebysmy dyskutowali nie tylko o polaczkach. Dzisiaj starcie z nieobliczalnym Gibraltarem!! Remis biore w ciemno. Zachecam rowniez serdecznie do oddania glosu w ankiecie A tak na serio to nawet strata bramki z 29tysiecznym panstwem powinna skutokowac rozwiazaniem kadry jak to napisalo weszlo. BEKA STULECIA WISI W POWIETRZU Edited December 12, 201510 yr by schabek
September 7, 201411 yr Włączam TVP1, TVP2, nie ma meczu :O. Myślałem, że nie pojechali transmitować. Dopiero teraz się dowiedziałem, że Polsat wykupił transmisje.
September 7, 201411 yr dzisiaj w ataku gra podobno policjant i jakiś kasjer na obronie, żaden wynik reprezentacji polszy mnie już nie zdziwi, nawet jak przegrają
September 7, 201411 yr Borek: "Gibraltar nie mógł trenować na swoim stadionie, bo właśnie trwa tam festiwal muzyki gibraltarskiej" Piękny ten tekst był.
September 7, 201411 yr Glik kopie ludzi po twarzy, zamiast w piłkę, starczy tego. Sprawdzę wynik w telegazecie.
September 7, 201411 yr Chciał jak Zlatan Hahaha Szczesny w Warzywniaka, wychodzi sam na sam Gibraltarczyk, Szczesny broni, sedzia ze wstydu gwizdze spalonego
September 7, 201411 yr Pozostaje tylko czekać, który pierwszy dziennikarzyna powie: "Nie liczy się styl, liczą się 3 pkt z wymagającym rywalem."
September 7, 201411 yr czy oni nie mogą się jakoś umówić, jak w cywilizowanym kraju, że jednemu stawiają alkohol i dziw*i przez całe eliminacje, a on zostaje i uczy się wykonywać rzuty wolne, było by prościej w takich meczach, a tak mamy obraz meczu b-klasy, 4-5 naszych to widać, że jest na ostrym kacu.
September 7, 201411 yr Trzeba to sobie powiedzieć - jesteśmy lepsi o jeden mega ujovy strzał odbity od strażaka
September 7, 201411 yr www.psxextreme.info/topic/105863-euro-2016-francja/ Te tematy się nie pokrywają?
September 7, 201411 yr i to z krajem, w którym jest tyle ludzi, co na kiepskiej jakości festynie w małym Polskim mieście. www.psxextreme.info/topic/105863-euro-2016-francja/Te tematy się nie pokrywają? no właśnie trochę chaos, nie wiadomo gdzie pisać
September 7, 201411 yr Dobrze ze tak idzie, zal mi bylby strażaków i policjantów jak by Polacy coś potrafili
September 7, 201411 yr Author Zmienilem swoj glos w ankiecie co do wyniku dzisiejszego meczu hehe Rozstrzelali sie kopacze btw. Ale biorac pod uwage ze zlapali dwie zolte - kompromitacja. Co do tego drugiego tematu to nie widzialem go. Decyzja nalezy do pana moderatora