Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Eliminacje do Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

Zakładam temat, zebysmy dyskutowali nie tylko o polaczkach. Dzisiaj starcie z nieobliczalnym Gibraltarem!! Remis biore w ciemno. Zachecam rowniez serdecznie do oddania glosu w ankiecie

A tak na serio to nawet strata bramki z 29tysiecznym panstwem powinna skutokowac rozwiazaniem kadry jak to napisalo weszlo. BEKA STULECIA WISI W POWIETRZU

Edytowane przez schabek

• Odpowiedzi 484
  • Wyświetleń 49,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Coś niesamowitego, w końcu to jest drużyna! Odkąd pamiętam, poza Mundialem w Korei kiedy byłem głupim gnojkiem, Reprę traktowałem jako zbieraninę nieudaczników, chlejusów, bandę półamatorów, kopiących

• Tylko sie cudow na Euro nie spodziewajcie.

• Lewandowski zagrał fenomenalnie nie dlatego, że strzelił bramkę, ale dlatego, że przez 90 minut zapyerdalał po całym boisku. Irlandczycy kompletnie sobie z nim nie radzili, Lewy robił z nimi co chciał

Opublikowano

Włączam TVP1, TVP2, nie ma meczu :O. Myślałem, że nie pojechali transmitować. Dopiero teraz się dowiedziałem, że Polsat wykupił transmisje.

Opublikowano

dzisiaj w ataku gra podobno policjant i jakiś kasjer na obronie, żaden wynik reprezentacji polszy mnie już nie zdziwi, nawet jak przegrają

Opublikowano

Stracą jakąs bramkę, ale stawiam 6:1 dla nas #RobertLewandowskiZłotyBut

Opublikowano

Borek:

"Gibraltar nie mógł trenować na swoim stadionie, bo właśnie trwa tam festiwal muzyki gibraltarskiej"

Piękny ten tekst był.

Opublikowano

Glik kopie ludzi po twarzy, zamiast w piłkę, starczy tego. Sprawdzę wynik w telegazecie.

Opublikowano

Chciał jak Zlatan

Hahaha Szczesny w Warzywniaka, wychodzi sam na sam Gibraltarczyk, Szczesny broni, sedzia ze wstydu gwizdze spalonego

Opublikowano

Pozostaje tylko czekać, który pierwszy dziennikarzyna powie: "Nie liczy się styl, liczą się 3 pkt z wymagającym rywalem."

Opublikowano

czy oni nie mogą się jakoś umówić, jak w cywilizowanym kraju, że jednemu stawiają alkohol i dziw*i przez całe eliminacje, a on zostaje i uczy się wykonywać rzuty wolne, było by prościej w takich meczach, a tak mamy obraz meczu b-klasy, 4-5 naszych to widać, że jest na ostrym kacu.

Opublikowano

Trzeba to sobie powiedzieć - jesteśmy lepsi o jeden mega ujovy strzał odbity od strażaka

Opublikowano

www.psxextreme.info/topic/105863-euro-2016-francja/

Te tematy się nie pokrywają?

Opublikowano

i to z krajem, w którym jest tyle ludzi, co na kiepskiej jakości festynie w małym Polskim mieście. 

www.psxextreme.info/topic/105863-euro-2016-francja/
Te tematy się nie pokrywają?

no właśnie trochę chaos, nie wiadomo gdzie pisać

Opublikowano

Dobrze ze tak idzie, zal mi bylby strażaków i policjantów jak by Polacy coś potrafili

Opublikowano

Łeee emocje się już skończyły.

Opublikowano
  • Autor

Zmienilem swoj glos w ankiecie co do wyniku dzisiejszego meczu hehe

Rozstrzelali sie kopacze btw. Ale biorac pod uwage ze zlapali dwie zolte - kompromitacja.

Co do tego drugiego tematu to nie widzialem go. Decyzja nalezy do pana moderatora