Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Peaky Blinders

Featured Replies

Opublikowano

Byłem święcie przekonany, że juz dawno zamknęli ten geszeft. No jest jakis heroizm w robieniu szóstego sezonu.

• Odpowiedzi 120
  • Wyświetleń 23,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest i trailer 4 sezonu!!     Boziuniu, ale to będzie dobre. Ta muzyka  

• Muzyka momentami jest totalnie źle dobrana, głowny bohater to aktor jednej twarzy cokolwiek by sie nie dzialo, poza tym calkiem daje rade ten serial

• Alez swietny, fanowski montaż i ten kawałek w wykonaniu (jakże świetnym), które słyszę pierwszy raz. Oczywiście tylko dla osób, które obejrzały wszystkie sezony, bo jeden wielki spoiler.

Opublikowano

Panie, toż piąty sezon skończył się chamskim cliffhangerem :kaz:

Opublikowano

Problem w tym, że ja miałem przesyt po czwartym i piątego nie odważyłem się odpalać :sapek:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

skonczylem piąty. Kurde, skręt w politykę i wyciągnięcie Tommyego na nieznane wody to był strzał w dziesiątkę. Patrzeć na te rozterki czy porażki które dzieją się wewnątrz - mega

Opublikowano
3 godziny temu, Kalel napisał:

skonczylem piąty. Kurde, skręt w politykę i wyciągnięcie Tommyego na nieznane wody to był strzał w dziesiątkę. Patrzeć na te rozterki czy porażki które dzieją się wewnątrz - mega

Dla mnie z kolei piąty sezon jeden z najsłabszych. Widać, że serial mocno już poróżnia widzów. 

Opublikowano

Jak większość seriali - forma się wypaliła, brakło treści, czasem zly kierunek. Wskażcie mi 3,4,lub 5 sezon jakiegokolwiek serialu lepszy od 1,2.

Opublikowano
6 godzin temu, Boomcio napisał:

Wskażcie mi 3,4,lub 5 sezon jakiegokolwiek serialu lepszy od 1,2.

Mr. Robot, Pozostawieni? 

Opublikowano

Mi się najbardziej podobał ten sezon z Brodym.

Opublikowano
W dniu 14.01.2022 o 01:19, Boomcio napisał:

Jak większość seriali - forma się wypaliła, brakło treści, czasem zly kierunek. Wskażcie mi 3,4,lub 5 sezon jakiegokolwiek serialu lepszy od 1,2.

House MD, Dexter, The Expanse, Parks & Recreation, The Wire, The Shield, LOST, Bosch, Battlestar Galactica.

To tak na szybko z pamięci, ale mogę wymieniać dalej.

Opublikowano

Jestem po 1 sezonie i duże rozczarowanie. Spodziewałem się, że to będzie brytyjskie Zakazane Imperium, a to tylko ugrzeczniona bajeczka z gangiem tępaków. Dalej będzie lepiej, czy spodziewać się kontynuacji parodii gangsterki? 

Opublikowano

Miałem podobnie. Nie pamiętam momentu, ale u mnie ruszyło właśnie w drugim sezonie. Pierwszy sezon dociągnąłem z uwagi na kapitalnego Cilliana. 

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Został mi ostatni odcinek finałowego sezonu. Zapowiada się solidne zamknięcie historii -  gęsty klimat, brak fillerów, rewelacyjne sceny (Ada w zastępstwie Thomasa XD). Polecam!

Opublikowano

Kiepskie miałem zdanie o tym serialu, ale ten ostatni sezon to już w ogóle kompletna sraka, w której nic nie ma sensu. Przerost stylu nad treścią. I jak bierzesz do obsady Stephena Grahama, to można go lepiej wykorzystać niż jako 3 planową niewiele znaczącą postać. Przecież on powinien tych ulizanych pizdusiów rozstawiać po kątach. 

Spoiler

Nawet spieprzyli twist na dobre zakończenie z samobójstwem Tommy'ego. Nagle doznał wizji córki, która mówi mu, że jest zdrowy. No jakie to było słabe.  

Opublikowano

ale to było gówno ten 6 sezon, a ta końcówka 

Spoiler

cygańska wizja córki co mówi, że jest zdrowy i w sumie to w chuj go robili to takie xD

Opublikowano

Sezon mocno średni, całość ratuje nieco ostatni odcinek, który był dobry. Mimo, że poziom nie do którego nas Peaky Blinders przyzwyczajło, to i tak całość obejrzałem na dwa posiedzenia. Zobaczymy co teraz wymyślą w filmie. 

PS. Zostawili sobie dużo możliwość do kontynuacji, np. 

Spoiler

Rywalizacja dwóch, dorosłych synów Toma. 

Opublikowano

Ten film to pewniak? Bo zakończenie pozostawiło pewny niedosyt..

• 2 lata później...
Opublikowano

Ostatni sezon MISTRZOSTWO ŚWIATA po prostu. 

Finał idealny, dziękuję pięknie Panie Steven Knight.