Opublikowano 2 stycznia 20223 l Byłem święcie przekonany, że juz dawno zamknęli ten geszeft. No jest jakis heroizm w robieniu szóstego sezonu.
Opublikowano 2 stycznia 20223 l Problem w tym, że ja miałem przesyt po czwartym i piątego nie odważyłem się odpalać
Opublikowano 13 stycznia 20223 l skonczylem piąty. Kurde, skręt w politykę i wyciągnięcie Tommyego na nieznane wody to był strzał w dziesiątkę. Patrzeć na te rozterki czy porażki które dzieją się wewnątrz - mega
Opublikowano 13 stycznia 20223 l 3 godziny temu, Kalel napisał: skonczylem piąty. Kurde, skręt w politykę i wyciągnięcie Tommyego na nieznane wody to był strzał w dziesiątkę. Patrzeć na te rozterki czy porażki które dzieją się wewnątrz - mega Dla mnie z kolei piąty sezon jeden z najsłabszych. Widać, że serial mocno już poróżnia widzów.
Opublikowano 14 stycznia 20223 l Jak większość seriali - forma się wypaliła, brakło treści, czasem zly kierunek. Wskażcie mi 3,4,lub 5 sezon jakiegokolwiek serialu lepszy od 1,2.
Opublikowano 14 stycznia 20223 l 6 godzin temu, Boomcio napisał: Wskażcie mi 3,4,lub 5 sezon jakiegokolwiek serialu lepszy od 1,2. Mr. Robot, Pozostawieni?
Opublikowano 15 stycznia 20223 l W dniu 14.01.2022 o 01:19, Boomcio napisał: Jak większość seriali - forma się wypaliła, brakło treści, czasem zly kierunek. Wskażcie mi 3,4,lub 5 sezon jakiegokolwiek serialu lepszy od 1,2. House MD, Dexter, The Expanse, Parks & Recreation, The Wire, The Shield, LOST, Bosch, Battlestar Galactica. To tak na szybko z pamięci, ale mogę wymieniać dalej.
Opublikowano 19 stycznia 20223 l Jestem po 1 sezonie i duże rozczarowanie. Spodziewałem się, że to będzie brytyjskie Zakazane Imperium, a to tylko ugrzeczniona bajeczka z gangiem tępaków. Dalej będzie lepiej, czy spodziewać się kontynuacji parodii gangsterki?
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Miałem podobnie. Nie pamiętam momentu, ale u mnie ruszyło właśnie w drugim sezonie. Pierwszy sezon dociągnąłem z uwagi na kapitalnego Cilliana.
Opublikowano 5 kwietnia 20223 l Ależ pięknie nakręcony finał. Tak się kończy seriale. 10/10 In the bleak midwinter.
Opublikowano 13 czerwca 20223 l Został mi ostatni odcinek finałowego sezonu. Zapowiada się solidne zamknięcie historii - gęsty klimat, brak fillerów, rewelacyjne sceny (Ada w zastępstwie Thomasa XD). Polecam!
Opublikowano 17 czerwca 20223 l Kiepskie miałem zdanie o tym serialu, ale ten ostatni sezon to już w ogóle kompletna sraka, w której nic nie ma sensu. Przerost stylu nad treścią. I jak bierzesz do obsady Stephena Grahama, to można go lepiej wykorzystać niż jako 3 planową niewiele znaczącą postać. Przecież on powinien tych ulizanych pizdusiów rozstawiać po kątach. Spoiler Nawet spieprzyli twist na dobre zakończenie z samobójstwem Tommy'ego. Nagle doznał wizji córki, która mówi mu, że jest zdrowy. No jakie to było słabe.
Opublikowano 22 czerwca 20223 l ale to było gówno ten 6 sezon, a ta końcówka Spoiler cygańska wizja córki co mówi, że jest zdrowy i w sumie to w chuj go robili to takie xD
Opublikowano 29 czerwca 20223 l Sezon mocno średni, całość ratuje nieco ostatni odcinek, który był dobry. Mimo, że poziom nie do którego nas Peaky Blinders przyzwyczajło, to i tak całość obejrzałem na dwa posiedzenia. Zobaczymy co teraz wymyślą w filmie. PS. Zostawili sobie dużo możliwość do kontynuacji, np. Spoiler Rywalizacja dwóch, dorosłych synów Toma.
Opublikowano 14 sierpnia 20241 r Ostatni sezon MISTRZOSTWO ŚWIATA po prostu. Finał idealny, dziękuję pięknie Panie Steven Knight.