Opublikowano 11 lutego 20223 l Wszyscy oglądacie na Netflix czy może ktoś z Was kupuje sezony na blu-ray ? Jeżeli tak to czy w sezonie 5 są polskie napisy jak w poprzednich czterech ? Co prawda oglądałem, ale chętnie bym dorzucił do kolekcji
Opublikowano 11 lutego 20223 l No w BB nie było o niej słowa, także można się domyślić że w jakiś sposób zniknie. Pytanie czy przez Jimmiego czy gang [emoji14]
Opublikowano 11 lutego 20223 l Albo odjebie coś tak grubego, że Saul ją wyrzuci z pamięci i nigdy o niej nikomu nie wspomni. Jej postać przechodzi powolną przemianę, co szczególnie było widoczne w ostatnim sezonie.
Opublikowano 10 kwietnia 20223 l Mam nadzieję, że jakoś sensownie to wplotą... w sumie nie mam powodów, że wątpić w Giligana, bo to yebany geniusz imo ten serial świetnie radził sobie bez BB i właśnie oderwany od oryginału okazywał się najlepszy
Opublikowano 10 kwietnia 20223 l To fakt, ale jednak zbliża się coraz bardziej do Breaking Bad, więc tych połączeń naturalnie jest więcej. Vince, ufam Tobie.
Opublikowano 10 kwietnia 20223 l Nie, no Pan Vince jak już coś robi w uniwersum to ma na to pomysł, stuprocentowe zaufanko i czekam z łapą w gaciach na ten sezon
Opublikowano 10 kwietnia 20223 l Czy ten sam facet nie był scenarzystą El Camino w którym robił z widza idiotę Spoiler myśląc, że łyknie jak pelikan scenę w której torturowany Jesse oddaje broń grubemu Toddowi zamiast rozjebać mu ryj? A po tym zaserwował jeszcze pojedynek jak u Sergio Leone, tak kompletnie nie pasujący do całości.
Opublikowano 12 kwietnia 20223 l Wiadomo czy całość wychodzi 18tego czy będzie tydzień po tygodniu jak poprzedni sezon?
Opublikowano 13 kwietnia 20223 l Piękna sprawa dawno nie było takiego hajpika na kolejny sezon serialu.
Opublikowano 20 kwietnia 20223 l Jak wrażenia po pierwszym odcinku? Typowy wstępniak, ale widać, że poziom zachowany. Szczególnie interesujący był początek, pozostaje tylko czekać na kolejny odcinek i ciąg dalszy tej opowieści.
Opublikowano 20 kwietnia 20223 l Ja podobnie, nie wyobrażam sobie oglądać dzisiaj serialu i nie móc przeskoczyć od razu do następnego odcinka.
Opublikowano 20 kwietnia 20223 l nie wyobrażam sobie czekać na soula chciażby godzinę dłużej siadło i jest elegancko
Opublikowano 20 kwietnia 20223 l dokładnie, tylko gdzie jest drugie odcinek. premierowo miały być dwa epy
Opublikowano 22 kwietnia 20223 l Ze względu na totalna spier.dolinę jaka jest amerykański rynek usług streamingowych nie obejrzę nowego sezonu na Netflixie, bo na nim będzie pewnie za rok. Muszę wykupić AMC+, więc poczekam na cały sezon. Serio, nie narzekajcie na rynek w Polsce, bo w porównaniu do USA jest o wiele lepiej