metalcoola 178 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 To smutne, że każdy następny film do pięt nie dorasta temu klasykowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 4 godziny temu, Mejm napisał: Teraz obejrzalem trailer. Arcade perfect Tylko licze, ze jednak bedzie 16:9. Taa i co z tego że arcade perfect jak na dużym tv lcd, oled bedzie to wyglądało jak rozpikselowana pacia. Do tego powinna być wyższa rozdzialka i jakiś bardzo dobry shader jak na emulatorach. Ja tego za darmo nawet nie chce w takim wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Mi się w 4:3 gra bardzo dobrze. Gram z pixelami na x360 w STHD i 3s. Zresztą, w gry SNK gram na Ps4 i tez mi nie przeszkadza w tym trybie. To nie jest 3D te gry się tak bardzo nie zestarzały i ktoś kto przy nich kiedyś spędził mnóstwo czasu nie będzie narzekał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Mogliby jeszcze do kolekcji dołączyć to cudeńko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 12 minut temu, ornit napisał: Mi się w 4:3 gra bardzo dobrze. Gram z pixelami na x360 w STHD i 3s. Zresztą, w gry SNK gram na Ps4 i tez mi nie przeszkadza w tym trybie. To nie jest 3D te gry się tak bardzo nie zestarzały i ktoś kto przy nich kiedyś spędził mnóstwo czasu nie będzie narzekał. Nie marnuj czasu na odpisywanie jemu. Typ nie potrafi ustawić telewizora pod gierki, a udaje, że zjadł wszystkie rozumy. Natomiast dla niego fajny shader to rozpaćkanie pikseli xD także nie warto, panie ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 ej, ale to powyższe całkiem spoko wygląda w normalnej rozdzielczości, a nie powiększone kilkukrotnie musi spoko wyglądać. Chyba PS Oczywiście duszy w tym żadnej, #inoPixele, ale nie wygląda źle Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Na dzień dzisiejszy tzw "turniejowych" gier z tej kolekcji jest niewiele. Ludzie nadal grają w SF2CE, ST, SFA2, SFA3, SF33rd. Reszta jako ciekawostki. Niemniej fajnie będzie sobie przejść arcade mode z SFA1 czy SF3 New Generation. Ogólnie to niesamowity hołd się szykuje (jeśli niczego nie s(pipi)ą) i mokry sen każdego fana bijatyk Capcomu XX wieku. edit: Eh online "tylko" w tych częściach To i tak dobrze Edytowane 11 Grudnia 2017 przez ornit 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 54 minuty temu, Rayos napisał: ej, ale to powyższe całkiem spoko wygląda w normalnej rozdzielczości, a nie powiększone kilkukrotnie musi spoko wyglądać. Chyba PS Oczywiście duszy w tym żadnej, #inoPixele, ale nie wygląda źle Jak się chce zachować naprawdę dusze to się gra w te klasyki na tv crt jak należy a nie packe na nowych tv ponieważ ta kolekcja wyżej wyglądać bedzie na nich (pipi)owo i przywoła ducha owszem, ale atari, spectrum, comadore. Na bank jednak nie arcade cps 2 czy tym bardziej cps 3. Jak bede miał czas to nagram filmik jak to powinno wyglądać na nowych tv ponieważ mam mnóstwo starych 2d gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Wracając do tematu. Wczoraj odbyły się finały Capcom Cup. Szacunek 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
killjoy 6 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Panowie zastanawiam się nad kupnem SF V. Czy bez posiadania season passów i wydawania realnych pieniędzy dalej można odblokować wszystkie postacie (np. Akuma) w grze (za Fight Money), czy się coś zmieniło? Nie śledziłem od bardzo dawna wiadomości dotyczących tej gry, więc nie wiem co i jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 3 minuty temu, killjoy napisał: Panowie zastanawiam się nad kupnem SF V. Czy bez posiadania season passów i wydawania realnych pieniędzy dalej można odblokować wszystkie postacie (np. Akuma) w grze (za Fight Money), czy się coś zmieniło? Nie śledziłem od bardzo dawna wiadomości dotyczących tej gry, więc nie wiem co i jak. Można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 W arcade edition będą zawarte wszystkie skórki i postacie czy dalej będzie trzeba farmić? Cytuj Odnośnik do komentarza
flaczki 65 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Arcade Edition zawiera wszystkie postacie z 2 sezonów ale bez skórek. Jeśli ktoś teraz dopiero kupuje SF5 warto poczekać na Arcade Edition (styczeń). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Moze lepiej poczekac do wydania Ultra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Gdzieś w 2020 pewnie wyjdzie. Do tego czasu jeszcze sporo nastapi zmian w grze np. drugi critical arts, drugie tyle postaci, aren, dalsza część story itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (pipi)a. Trzepię rankedy, 4 ragequity w ciągu dwóch ostatnich dni. Już nie nagrywam wszystkich, nie chce mi się. Dobrze, że można teraz zablokować graczy, z którymi nie chce się grać. Blokuję tylko tych rage quittujących. Szkoda czasu, FM muszę zarabiać. Wraz z nowym updatem czeka nas masa nowych zakupów. Tym razem zdecyduję się na season passa, zaoszczędzę FMy, które wydam na stroje, plansze i nowe tygodniowe specjalne misje, za które trzeba będzie płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Tyle aktualizacji i dalej nie ogarnęli uznawania wygranej w przypadku rage quita? Beka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Nie sposób się z tym nie zgodzić. Prawdopodobnie jest to spowodowane komplikacjami wynikającymi z crossplaya. Sam na ogół odfiltrowuję grających na PC i gram tylko z konsolowcami bo mam dość „nagłych” cięć i spadków frameratu. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dwa dni temu ktoś z reddita kupił zwykłe SFV a w środku był dysk z Arcade Edition: Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Od 16 stycznia za 200k waluty albo 9.99$ można będzie zmienić swoje Fighter ID oraz flagę. Rage quiterzy już pewnie zacierają rączki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Ja spisuję id PSNów tych s(pipi)ysynów Nie gram crossplay z PC bo tam to inny świat. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Słabe: Ryu, Mika, Karin, Chun, Laura, Ibuki, Boxer, Juri, Urien Dobre: Gief, Sim, Vega, Nash, Rashid, Necalli, Akuma Takie sobie: Dyktator, Cammy, FANG, Alex, Guile, Abigail, Zeku Nie wiem: Kolin, Ed, Menat Nie zapominajmy o nowym nerfie damage'u po aktywacji VT, kiedy to każdy dodatkowy atak będzie zabierał znacznie mniej energii niż dotychczas. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Ja już się nie mogę doczekać upgrade do wersji AE. Czuję, że będzie to moja najlepsza bijatyka jaką posiadam na prosiaku a mam oprócz SFV zarówno T7, MKXL jak i Injustice 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi