Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 560,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trochę wrażeń w przerwie bo aż mnie łapy bolą xD   tldr GOTY 2018, nie wyobrazam sobie zeby cos w tym roku to przebilo   - najwyzszy poziom trudnosci jest s(pipi)ysynsko trudny, mo

• Nie wiem, ja plywalem po tym jeziorze łódka i sluchalem bardzo ciekawych historii, nie raz zamiast przybic do brzegu to specjalnie plynalem wolniej zeby wysluchac do konca bo bylo to naprawde mega int

Opublikowano

Pytanko z ciekawości: walczyliście z tymi walkiriami?;)Mi udało się pokonać dwie, ale trzecia wyjaśniła mnie już konkretnieshieeet

Pewnie musiałbym jeszcze podpakować jakoś Kratosa (6 poziom główny), 5 poziom Lewiatana i 2 ostrzy. Ale nie wiem, gdzie znaleźć surowce do ulepszania broni. A coraz mniej już chce mi się zwiedzaćrayos

Edytowane przez Paolo1986

Opublikowano

Po jednym ulepszeniu do broni jest za aktywnościami pobocznymi w Niflheim i Muspelheim (grind), a reszta chyba gdzieś po drodze w fabule. Ogólnie Walkirie to endgame, więc to normalne jak nie możesz jakiejś pokonać.

Zalecam skupić się na przejściu jak nie chce ci się zwiedzać lokacji, a W zostawić na koniec jak będą chęci.

Opublikowano

Starcia z walkiriami nawet spoko sa. Mozna sie ich zachowan nauczyc co trwa kilka wpierd*li, albo grac na najlatwiejszym poziomie trudnosci. Polecam to rozwiazanie.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):

Pytanko z ciekawości: walczyliście z tymi walkiriami?;)Mi udało się pokonać dwie, ale trzecia wyjaśniła mnie już konkretnieshieeet

Poczekaj do ostatniej szefowej ta to dopiero daje wycisk yao

Opublikowano

No właśnie już od jakichś 15 godzin jestem w etapie endgame;)

Wszystkie te poboczne zadania dla krasnoludów też zrobiłem i czyszczę Midgard.

Pokonałem 2 walkirie: te z regionów Zwłoki Thamura i Przedgórza. Ale ta z Góry mnie wyjaśniła. Nie wiem tylko, czy mi się będzie chciało to robić później.

Ale faktycznie mam jeszcze Nilfheim i Muspelheim do odwiedzenia;)

Opublikowano
1 hour ago, Ken Adams said:

Starcia z walkiriami nawet spoko sa. Mozna sie ich zachowan nauczyc co trwa kilka wpierd*li, albo grac na najlatwiejszym poziomie trudnosci. Polecam to rozwiazanie.

Starcia z Walkiriami to opcjonalne wyzwanie. Jaki jest sens robić je na łatwym poziomie?

Opublikowano

Może ktoś chce poznać historię, która się za nimi kryje.

35 minut temu, Paolo1986 napisał(a):

Ale faktycznie mam jeszcze Nilfheim i Muspelheim do odwiedzenia;)

Tam można fajne zbroje zdobyć, ale to grind jest, i nie łatwy do tego. Plus są tam

Spoiler

Walkirie kaz

Opublikowano
20 minutes ago, Square said:

Może ktoś chce poznać historię, która się za nimi kryje.

Tam można fajne zbroje zdobyć, ale to grind jest, i nie łatwy do tego. Plus są tam

Spoiler

Walkirie kaz

To one mają jaką historię i fabułę? Spoko. Może jednak się z nimi spróbuję skoro i tak gram. Nawiasem mówiąc to jest gra 10/10. Fenomenalny tytuł

Opublikowano

Walkirie zostaw na koniec. Questa i tak nie skonczysz zanim nie ubijesz ich szefowej a tego raczej nie zrobisz przed koncowka. Chociaz juz nie pamietam czy wiekszosc z nich to nie byly gimmicki i mozna je bylo pokonac nawet na niskim lvl (co pewnie ludzie w internecie zrobili).

Opublikowano

@Homelander ta czesc i Ragnarok, wedlug mnie, tylko na easy… rewelacyjnie sie gra jest mordowanie, rzeznia kombosow i trup wyscielony

Kiedy pierwszy raz w to gralem myslalem, ze wezme jakis trudny poziom ale jak Kratos wielki bog syn Zeusa dostawal na p*zde od bandy jakichs nonameow z siekierkami to kto to widzial to nie przystoi, szybka zmiana na easy i od razu poczulem sie jak Kratos wielki bog syn zeusa a nie jakis biedak BL4

Dajcie spokoj ludzie cool

Edytowane przez Ken Adams

Opublikowano
Just now, Ken Adams said:

@Homelander ta czesc i Ragnarok, wedlug mnie, tylko na easy… rewelacyjnie sie gra jest mordowanie, rzeznia kombosow i trup wyscielony

Kiedy pierwszy w to gralem myslalem, ze wezme jakis trudny poziom ale jak Kratos wielki bog syn Zeusa dostawal na p*zde od bandy jakichs nonameow z siekierkami to kto to widzial to nie przystoi, szybka zmina na easy i od razu poczulem sie jak Kratos wielki bog syn zeusa a nie jakis biedak BL4

Czasem też tak mam jak model walki jest marny, np w Wiedźminie 3. Ale akurat w God of War jest spoczko, daje satysfakcję i chyba nie chciałbym grać na easy. No ale wiadomo, gra ma dawać satysfakcję Tobie, więc jak dobrze się bawisz na easy to super!

Opublikowano

Co by nie mowic, system walki w GoW jest jednym z lepszych jakie dane mi bylo poznac. Nawet na latwym.

Mnogosc technik, kombinacji, specjalnych atakow, to jest przeciez tak jak mowisz 10/10

W ogniowym swiecie, gdzie sa te wyzwania, mozna sie serio niezle, krwawo, zabawic walka, az mi sie zachcialo zagrac znow aj