Opublikowano poniedziałek o 04:075 dni Pytanko z ciekawości: walczyliście z tymi walkiriami?Mi udało się pokonać dwie, ale trzecia wyjaśniła mnie już konkretniePewnie musiałbym jeszcze podpakować jakoś Kratosa (6 poziom główny), 5 poziom Lewiatana i 2 ostrzy. Ale nie wiem, gdzie znaleźć surowce do ulepszania broni. A coraz mniej już chce mi się zwiedzać Edytowane poniedziałek o 04:075 dni przez Paolo1986
Opublikowano poniedziałek o 04:545 dni Po jednym ulepszeniu do broni jest za aktywnościami pobocznymi w Niflheim i Muspelheim (grind), a reszta chyba gdzieś po drodze w fabule. Ogólnie Walkirie to endgame, więc to normalne jak nie możesz jakiejś pokonać.Zalecam skupić się na przejściu jak nie chce ci się zwiedzać lokacji, a W zostawić na koniec jak będą chęci.
Opublikowano poniedziałek o 05:585 dni Starcia z walkiriami nawet spoko sa. Mozna sie ich zachowan nauczyc co trwa kilka wpierd*li, albo grac na najlatwiejszym poziomie trudnosci. Polecam to rozwiazanie.
Opublikowano poniedziałek o 06:415 dni 2 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):Pytanko z ciekawości: walczyliście z tymi walkiriami?Mi udało się pokonać dwie, ale trzecia wyjaśniła mnie już konkretniePoczekaj do ostatniej szefowej ta to dopiero daje wycisk
Opublikowano poniedziałek o 07:315 dni No właśnie już od jakichś 15 godzin jestem w etapie endgameWszystkie te poboczne zadania dla krasnoludów też zrobiłem i czyszczę Midgard. Pokonałem 2 walkirie: te z regionów Zwłoki Thamura i Przedgórza. Ale ta z Góry mnie wyjaśniła. Nie wiem tylko, czy mi się będzie chciało to robić później.Ale faktycznie mam jeszcze Nilfheim i Muspelheim do odwiedzenia
Opublikowano poniedziałek o 07:595 dni 1 hour ago, Ken Adams said:Starcia z walkiriami nawet spoko sa. Mozna sie ich zachowan nauczyc co trwa kilka wpierd*li, albo grac na najlatwiejszym poziomie trudnosci. Polecam to rozwiazanie.Starcia z Walkiriami to opcjonalne wyzwanie. Jaki jest sens robić je na łatwym poziomie?
Opublikowano poniedziałek o 08:065 dni Może ktoś chce poznać historię, która się za nimi kryje.35 minut temu, Paolo1986 napisał(a):Ale faktycznie mam jeszcze Nilfheim i Muspelheim do odwiedzeniaTam można fajne zbroje zdobyć, ale to grind jest, i nie łatwy do tego. Plus są tam SpoilerWalkirie
Opublikowano poniedziałek o 08:274 dni 20 minutes ago, Square said:Może ktoś chce poznać historię, która się za nimi kryje.Tam można fajne zbroje zdobyć, ale to grind jest, i nie łatwy do tego. Plus są tamSpoilerWalkirie To one mają jaką historię i fabułę? Spoko. Może jednak się z nimi spróbuję skoro i tak gram. Nawiasem mówiąc to jest gra 10/10. Fenomenalny tytuł
Opublikowano poniedziałek o 08:344 dni Walkirie zostaw na koniec. Questa i tak nie skonczysz zanim nie ubijesz ich szefowej a tego raczej nie zrobisz przed koncowka. Chociaz juz nie pamietam czy wiekszosc z nich to nie byly gimmicki i mozna je bylo pokonac nawet na niskim lvl (co pewnie ludzie w internecie zrobili).
Opublikowano poniedziałek o 08:544 dni @Homelander ta czesc i Ragnarok, wedlug mnie, tylko na easy… rewelacyjnie sie gra jest mordowanie, rzeznia kombosow i trup wyscielonyKiedy pierwszy raz w to gralem myslalem, ze wezme jakis trudny poziom ale jak Kratos wielki bog syn Zeusa dostawal na p*zde od bandy jakichs nonameow z siekierkami to kto to widzial to nie przystoi, szybka zmiana na easy i od razu poczulem sie jak Kratos wielki bog syn zeusa a nie jakis biedak BL4Dajcie spokoj ludzie Edytowane poniedziałek o 08:554 dni przez Ken Adams
Opublikowano poniedziałek o 08:564 dni Just now, Ken Adams said:@Homelander ta czesc i Ragnarok, wedlug mnie, tylko na easy… rewelacyjnie sie gra jest mordowanie, rzeznia kombosow i trup wyscielonyKiedy pierwszy w to gralem myslalem, ze wezme jakis trudny poziom ale jak Kratos wielki bog syn Zeusa dostawal na p*zde od bandy jakichs nonameow z siekierkami to kto to widzial to nie przystoi, szybka zmina na easy i od razu poczulem sie jak Kratos wielki bog syn zeusa a nie jakis biedak BL4Czasem też tak mam jak model walki jest marny, np w Wiedźminie 3. Ale akurat w God of War jest spoczko, daje satysfakcję i chyba nie chciałbym grać na easy. No ale wiadomo, gra ma dawać satysfakcję Tobie, więc jak dobrze się bawisz na easy to super!
Opublikowano poniedziałek o 09:004 dni Co by nie mowic, system walki w GoW jest jednym z lepszych jakie dane mi bylo poznac. Nawet na latwym.Mnogosc technik, kombinacji, specjalnych atakow, to jest przeciez tak jak mowisz 10/10W ogniowym swiecie, gdzie sa te wyzwania, mozna sie serio niezle, krwawo, zabawic walka, az mi sie zachcialo zagrac znow aj
Opublikowano wtorek o 05:394 dni Ja odpuszczam walkirie. Czuję, że to nie na moje nerwyPrzy grze chcę się zrelaksować, a nie frustrować. Poza tym zaczyna mnie powoli męczyć ten backtracking i szukanie znajdziek. A jeszcze jak mam grindować w dwóch kolejnych światach, aby podpakować Kratosa...eee