Opublikowano 2 stycznia 201510 l nie wiem, ale z żelami do włosów to joanna ssie po kule xd ten wymiennie z czerwonym i jest goty, może lać deszcz lub mieć słuchawki nauszne na głowie to fryzura się nie odkształci xd raz dla beki zrobiłem sobie tortownice a'la pouly d z jersey shore
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Fryzjerka wysmarowała mi dziś kłaki jakimś American Crew Forming Cream. I w sumie nie jest złe, na silniejszy wiatr bezużyteczne, bo maź trzyma dość delikatnie, ale można nosić czapkę, a jak się zdejmie to wystarczy przeczesać zwilżoną ręką i jest jak nowe. Wziąłem mały słoiczek.
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Ja trymuję, więc nie. Czyżby kolejny po wojsku, co tylko mydło i dezodorant..?
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Ja mam naturalną grzywę dzięki braniu włosów "do góry" przez ostatnie 7 lat
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Ja używam na razie gumy Schwarzkopf taft looks takiej w niebieskiej tubce.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l różni się czyms ta pasta bitch boy od gumy dajmy na to Joanny? beach boy jest matowy, po joannie wlosy sa sklejone i blyszczace.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l kupcie sobie głupiego murraya za 20zł a nie jakieś joanny xD http://beardshop.pl/kategoria/pomady
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Sam chciałem kupić, ale nie widzi mi się zmywanie po 3 razy głowy, a poza tym mam jeszcze chyba za krótkie na zabawy z pomadą.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l jest taka sytuacja, że nie gole sie dłuższy czas i włosy też przydługie. jak kloszard włosy bardzo gęste, broda......nie znam skali, ale raczej nie jano......okej dostałem tipa że jednak gęsta dawać propozycje tylko bez żadnych bitch bojów, pofalowań, wygolonych boków i innego gó,wna. najlepiej jakiegoś zayebistego aktora z którym bede sie utożsamiał
Opublikowano 3 stycznia 201510 l tylko poważne oferty obrazek sie nie wyświetla Edytowane 3 stycznia 201510 l przez Kazub
Opublikowano 3 stycznia 201510 l http://images6.fanpop.com/image/photos/32700000/bruce-lee-bruce-lee-32792006-1000-1444.jpg wiec prosze bardzo, link
Opublikowano 3 stycznia 201510 l strona sie nie może wczytać ale widze po tytule że oferta nie do końca poważna musi być broda
Opublikowano 4 stycznia 201510 l polecam, żanet kaleta Clint eastwood tak blisko transformacji w Lich'a jest aktualnie
Opublikowano 10 stycznia 201510 l Tak jak myślałem - Beach Boy spada z tronu, wchodzi Goldwell Roughman. Nawet przy moich długich włosach zadziałał super, fryzura przetrwała długo, włosy się nie skręcały. No król po prostu.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l W piątek pierwszy raz u fryzjera, żeby boki i tył przyciąć. Zapuszczam na swój ślub. Do tej pory to samą blachą głowę ciąłem. Broda, a raczej zarost dopuszczam tak do max 5mm, później trzeba ściąć bo morda swędzi. W planach na chwilę obecną zapuszczanie góry i systematyczne przycinanie boków i tyłu. Kiedyś marzył mi się warkocz a'la Ragnar, ale za długo trzeba czekać:
Opublikowano 14 stycznia 201510 l Ja to od paru lat chciałem mieć takie włosy, ale jakoś za stary już jestem, może jak bym był na studiach albo miał z 18 lat, to jeszcze by przeszło xD Edytowane 14 stycznia 201510 l przez Ferris71
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Broda, a raczej zarost dopuszczam tak do max 5mm, później trzeba ściąć bo morda swędzi. spoiler - swedzi tylko kilka dni, potem skora sie przyzwyczaja.