Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fryzury, brody, wąsy...

Featured Replies

• 6 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 400
  • Wyświetleń 94,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jakby tak boki tutaj ogolić: to by było jak w poscie wyżej.

• O dziwo w dobie tych hipsterskich fryzur zawierających tonę żelu, czy tam innego gówna na głowie to posiadanie w miarę prostej schludnej fryzury z dłuższą grzywką jest bardziej hipsterskie xd   Prze

• Teraz zrobie sobie chyba taką :   Mam nadzieje ze dobrze powiem jak to ma wyglądac .

Opublikowano

Jaki szampon używacie, możecie polecić i dlaczego?

Opublikowano

Tylko i wyłącznie Organique Pour Homme Hair Shampoo

355981.jpeg?type=thumbnail&filter%5B%5D=

Naturalny skład, łagodna formuła, brak detergentów, to podstawa. Szampon ma bardzo przyjemny zapach i po umyciu nim włosy się idealnie stylizuje.

Opublikowano

normalnie żel do mycia nivea/adidas i tyle

a nie jak jakiś pedau

Opublikowano

Jak nie układasz włosów i nie masz wrażliwej skóry to może i tak. Dla mnie jest tam za dużo chemii.

Opublikowano

układam codziennie, a skóry wrażliwej rzeczywiście nie mam i jest ok :lapka:

Opublikowano

No ja właśnie zazwyczaj używam zwykłej Schaumy do normalnych włosów, ale mam takie kudły puszyste i lekkie, że po umyciu, bez pasty, czy pomady to latają na wszystkie strony. Chciałbym jakiś szampon, który je trochę, nie wiem, usztywni, uelastyczni.

Opublikowano

Jakiś dobry przeciwłupieżowy polecacie?

Opublikowano

nizoral albo zoxin med, dostępne w aptece, ale to nie do codziennego stosowania. Chyba tylko tym da się wytępić łupież, te inne szampony są na to za słabe. Może działają bardziej zapobiegawczo. 

Opublikowano

Bylem dzisiaj u obcej fryzjerki i ch.ujowo mnie oje.bala bo moja jest na urlopie. W dodatku 15zeta wziela ila strzyzenie trwalo 5min? Dodam, ze nie scinam sie na zero. Nawet wycieniowac nie potrafila xD

Opublikowano

Ja ostatnio u swojego byłem, 2 dyszki i klasowo wycieniowane.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jaką maszynkę elektryczną do strzyżenia zarostu i włosów na głowie polecacie? taka bedzie spoko?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapuściłem włosa z góry i zacząłem czesać się na pompadoura i potrzebuję zmiany na coś lepszego, by mieć mocny chwyt na chociaż pół dnia. Używałem beach boy'a, ale przy moich włosach w tej długości słabo jednak trzyma :/

Widziałem, że była tutaj polecana pomada od uppercuta i pewnie na to bym się skusił, ale na necie znalazłem glinkę od Hanza de Fuko i w zasadzie wielu w necie się spuszcza, że to najlepszy preparat do średnich i dłuższych włosów, ale nie znalazłem informacji czy w deszczu na luzie fryzura się utrzyma. Używa ktoś? Stówka za 60 ml, także sporo, ale może faktycznie preparat wart tej ceny.

4d0f7f68fe6781d4f31d5691aaecad59b8951906

Opublikowano
7 godzin temu, Dr1zzt napisał:

Zapuściłem włosa z góry i zacząłem czesać się na pompadoura i potrzebuję zmiany na coś lepszego, by mieć mocny chwyt na chociaż pół dnia. Używałem beach boy'a, ale przy moich włosach w tej długości słabo jednak trzyma :/

Widziałem, że była tutaj polecana pomada od uppercuta i pewnie na to bym się skusił, ale na necie znalazłem glinkę od Hanza de Fuko i w zasadzie wielu w necie się spuszcza, że to najlepszy preparat do średnich i dłuższych włosów, ale nie znalazłem informacji czy w deszczu na luzie fryzura się utrzyma. Używa ktoś? Stówka za 60 ml, także sporo, ale może faktycznie preparat wart tej ceny.

4d0f7f68fe6781d4f31d5691aaecad59b8951906

A jakichś innych pomad próbowałeś? Zobacz na początek Reuzela zielonego, albo Sweet Georgia Brown niebieską. Są tanie i sprawdzisz jak się z nimi czujesz na głowie.

Ja znowu zacząłem zapuszczać włosy i w przyszłym tygodniu kupuję albo Murray'sa klasycznego, albo jakiegoś Schmiere'a. 

Opublikowano
W dniu 14.10.2017 o 23:38, sprite napisał:

Do zarostu Philips OneBlade. Nie ma nic lepszego.

Możesz rozwinąć dlaczego bo zastanawiam się nad kupnem? 

Opublikowano
Godzinę temu, Xehanort napisał:

Możesz rozwinąć dlaczego bo zastanawiam się nad kupnem? 

Goli i przycina bardzo precyzyjnie(ostrza są bardzo delikatne a przy tym efektywne). Bardzo szybko można stylizować zarost. Nie podrażnia skóry, bardzo długo trzyma bateria i jest bardzo poręczna. W zestawie masz kilka nakładek do przycinania(1mm, 2mm, 3mm i 5mm). Dla mnie najlepszy zakup ever do zarostu( przycinam na 2mm, policzki na 0).

Teraz widzę, że wyszedł Philips OneBlade Pro i bez zastanowienia brałbym nowy model :lapka:

Edytowane przez sprite

Opublikowano
W dniu 8.12.2017 o 10:06, sprite napisał:

Goli i przycina bardzo precyzyjnie(ostrza są bardzo delikatne a przy tym efektywne). Bardzo szybko można stylizować zarost. Nie podrażnia skóry, bardzo długo trzyma bateria i jest bardzo poręczna. W zestawie masz kilka nakładek do przycinania(1mm, 2mm, 3mm i 5mm). Dla mnie najlepszy zakup ever do zarostu( przycinam na 2mm, policzki na 0).

Teraz widzę, że wyszedł Philips OneBlade Pro i bez zastanowienia brałbym nowy model :lapka:

Jak z wytrzymałością ostrzy? Według producenta jedno starczy na 2 miesiące przy goleniu 2x w tygodniu. Prawda czy szybciej trzeba wymienić? Bo tanie to one nie są. 

Opublikowano
29 minut temu, Xehanort napisał:

Jak z wytrzymałością ostrzy? Według producenta jedno starczy na 2 miesiące przy goleniu 2x w tygodniu. Prawda czy szybciej trzeba wymienić? Bo tanie to one nie są. 

Ja tak na prawdę jeszcze nie wymieniałem ostrzy, bo tylko poliki golę na 0. Na pewno trzymają dlużej niż 2 miechy :lapka: